EngD în energie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Prezentare generală

Doctoratul ingineresc (EngD) este o alternativă la doctoratul tradițional care vă ajută să vă continuați cariera în industrie. EngD este echivalent cu un doctorat în provocarea sa intelectuală, dar în calitate de student inginer de cercetare (EngD), cercetarea dvs. va fi condusă de industrie, iar proiectul dvs. va implica compania dvs. ca sponsor industrial. Aceasta oferă o oportunitate inegalabilă de a câștiga experiență lucrând la vârful cercetării care este relevant pentru industrie.

Veți obține o înțelegere în profunzime a fundamentelor tehnologiilor de energie regenerabilă și neregenerabilă, cu flexibilitatea de a adapta pregătirea tehnică și de afaceri la cerințele zonei de cercetare a companiei și a aspirațiilor dvs. de carieră.

Doctoratul ingineresc (ing. Inginerie și energie) combină pregătirea tehnică avansată și de management cu cercetarea la nivel de doctorat în parteneriat cu un partener / sponsor industrial.

Proiectele de cercetare vor fi direct relevante pentru planurile strategice ale partenerului dvs. industrial și vor acoperi o gamă largă de subiecte în domeniile de inginerie și energie interrelaționate și critice la nivel global.

Absolvenții EngD în energie vor întâlni R

Veți beneficia de expertiza și supravegherea academică atât a Facultății Universității, cât și a sponsorului dumneavoastră industrial. Proiectele de cercetare vor fi dezvoltate în colaborare de către supraveghetorii academici și studentul de cercetare, în consultare cu compania sponsorizatoare. Companiile de sponsorizare pot varia ca mărime, de la IMM-uri la spin-out-uri de la Universitate la organizații multinaționale.

Cercetare

EngD este un curs de patru ani și ai petrece, în medie, 80% din timpul tău în industrie și 20% la Universitate. Primii doi ani vor include cursuri predate seara pentru comoditate în domenii tehnice avansate referitoare la cercetarea dvs., combinate cu formarea profesională adecvată a competențelor. În acești ani, abilitățile de cercetare critică vor fi dezvoltate prin cursuri predate și lucrări de proiecte de cercetare. Anii trei până la patru ani sunt petrecuți integral în realizarea cercetării aplicate, cu oportunitatea de a câștiga experiență industrială și comercială valoroasă cu compania sponsorizatoare și un program continuu de dezvoltare a competențelor comerciale.

În primii doi ani ai EngD in Energy, completați echivalentul unui curs part-time PGDip sau MSc în Energetică sau Ingineria Energiei Regenerabile, în funcție de opțiunile de curs. De-a lungul celor 4 ani de studiu, vă veți angaja într-unul sau mai multe proiecte de cercetare, relevante pentru angajatorul dvs. și aliniate la o teză centrală.

 • Anul 1: 60 credite (4 x cursuri SCQF de nivel 11), Raport de progres pentru proiectele (proiectele) de cercetare
 • Anul 2: 60 de credite (4 x SCQF Nivel 11 Cursuri), Raport de progres pentru proiectele (proiectele) de cercetare
 • Anul 3: Raport de progres privind proiectul (proiectele) de cercetare
 • Anul 4: Eng.D. Teza sau portofoliul

Componenta predată necesară folosește cursuri la nivelul SCQF 11 cu 120 de credite în total. Veți avea opțiunea de a alege dintre o serie de cursuri relevante disponibile în prezent pentru a răspunde nevoilor dvs. individuale și aspirațiilor de carieră.

O listă a cursurilor curente este rezumată mai jos.

 • Bazele energiei
 • Intensificarea proceselor
 • Transferul de căldură și schimbătoarele de căldură
 • Sisteme electrice de putere
 • Tehnologii în domeniul energiei regenerabile
 • Ventilație și aer condiționat
 • Tehnologia viitorului și strategia de afaceri
 • Analiza critică și pregătirea cercetării
 • Evaluarea impactului asupra mediului
 • Gestionarea cererii și stocarea energiei
 • Economia energiei regenerabile
 • Ingineria avansată a energiei regenerabile
 • Sisteme și clădiri energetice

În plus, veți participa la ateliere și seminarii pentru cohorta de doctorat și seminarii de specialitate orientate spre dezvoltarea de afaceri și antreprenoriat.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mijlocul de instruire în timpul educației anterioare, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.5. Pot fi luate în considerare și alte calificări.

Termen limita

Campusul nostru din Dubai operează un proces continuu de admitere pe tot parcursul anului: de îndată ce un aport a fost închis începem să acceptăm cererile pentru următoarea. De asemenea, este posibil să vă amânați data de început până la un an.

Majoritatea studenților aplică cu 6-10 luni înainte de aportul ales. Putem accepta cereri cu până la 3 săptămâni înainte de începerea fiecărui aport, însă trebuie să rețineți că o cerere cu întârziere va însemna aproape sigur o întârziere în furnizarea de servicii administrative esențiale, cum ar fi cartea de matriculare a studentului (fără de care nu veți fi capabil să acceseze biblioteca sau serviciile online).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Citește mai puţin