Engd tehnologie de fabricație

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Engd tehnologie de fabricație

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Doctoratul în inginerie (EngD) este o alternativă la doctoratul tradițional. Este mai strâns legată de nevoile industriei și oferă o diplomă de doctorat mai vocațională. Încurajează dezvoltarea gândirii inovatoare, în timp ce abordează problemele reale industriale.

Cercetarea în facultate se axează pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare, sigure și durabile, în domeniul producției, recoltării și conservării resurselor.

Sprijin de cercetare

Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori. De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile. Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 24, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,300 GBP
Taxele HEU: 4,195 £ / Taxele Internaționale: 20,070 £
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala