FDV noi frontiere program de doctorat

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

FDV noi frontiere program de doctorat

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Noi frontiere de doctorat proiecte vizează să se extindă inteligență colectivă și să contribuie la soluții la provocările globale prin investigații de cercetare originale. Aceste proiecte de multe ori stau la interfața de design de artă și, tehnologia digitală, educație, știință și, cu toate acestea acest lucru nu este strict obligatoriu. De exemplu, proiectele anterioare au implicat învățare cu jocuri, de predare prin cercetare, tehnologii de comunicare, știință participativ, arta / design ca un mijloc de a comunica știință, etc.

Noi proiecte Frontiers doctorat scopul de a contribui la soluții la provocările globale prin investigații de cercetare noi. Ele contribuie la mobilizarea inteligența colectivă față de soluții pentru obiective sociale, cum ar fi cele stabilite de Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă. Contribuția inițială a lucrării abordează probleme care sunt relevante într-un context de cercetare. Supraveghetorul de doctorat, Teză consultativ Comitet, tezei comentatorii, și juriul de apărare a oferi îndrumarea și detaliile cu privire la conținutul și formatul acceptabil al tezei.

Recomandate proiecte noi frontiere:

 • artă și știință
 • știință deschis
 • jocuri pentru a învăța
 • viitoare de cercetare
 • învățare și predare

Definiția de proiecte de cercetare

Proiectul de cercetare poate fi descris prin abordarea următoarelor seturi de întrebări. Elevii sunt de așteptat pentru a aborda aceste probleme, la începutul studiilor lor și să reformuleze în mod constant răspunsuri ca proiectele lor să dezvolte în ultimii trei ani.

Pe subiectul

 • Ce problemă sau provocare va această adresă de cercetare?
 • Are în sine obiectul diferit de cel de cercetare științifică tradiționale? Dacă da, cum?

Pe cunoștințele căutat

 • Ce tipuri de cunoaștere și înțelegere va descoperi această cercetare?
 • Cum va contribui aceste cunoștințe la inteligența colectivă și să contribuie la soluții la provocările globale?
 • Cum se referă la aceste cunoștințe mai multe tipuri convenționale de cunoștințe academice?

Cu privire la metoda de cercetare

 • Ce metode și tehnici de cercetare sunt adecvate pentru a efectua acest studiu?
 • Cum sunt aceste metode în comparație cu metodele și tehnicile de in stiintele formale, științe naturale, științe sociale și / sau umaniste?

Metode de cercetare

Spre deosebire de cercetare în domeniul științelor naturale tradițional, problemele abordate de noi frontiere cercetatori student poate nu neapărat fi izolat de mediul înconjurător și interferența poate provoca. Problema nu este defalcată în mai multe părți izolate și noțiunea de "control" poate fi irelevant. Dimpotrivă, noi frontiere de cercetare de multe ori ia în considerare contextul și mediul în care se află obiectul. Reprezentând context ridica complexitate suplimentare care nu pot fi abordate exclusiv prin metode tradiționale. Astfel, cercetatorii de studenți a crea și folosi adecvate metode cantitative și calitative (de exemplu, experimental, etnografic, hermeneutică, etc. pe baza de proiectare), care dezvăluie și să articuleze cunoștințele tacite și explicite, care se află și încorporate în rezultatul și / sau procesele de cercetare .

Documentarea procesului de cercetare și rezultate

Procesele de cercetare de doctorat și rezultatele trebuie să fie documentate și difuzate în mod corespunzător pentru comunitatea de cercetare și a publicului larg. În timp ce, Școala Doctorală nu are nevoie de un număr determinat de publicații a autoriza apărarea, se recomandă ca elevii sunt implicați în trei publicații.

Pentru studenții care au componente ale muncii lor tezei într-o disciplină în care publicarea peer-arbitrat nu este comun (de exemplu, artă, design), școala de doctorat recomandă ca elevii difuza activitatea lor în locație potrivită pentru domeniul lor. Aceste locuri pot include conferințe internaționale, demonstrații interactive, expoziții, etc. Similar cu procesul de peer-revizuire, este de așteptat ca experți în domeniu va oferi feedback cu privire la întrebările de cercetare, metodele și rezultatele prin aceste moduri alternative de diseminare, revizuirea astfel și evaluarea activității.

În plus, studenții sunt de așteptat pentru a documenta progresul lor de cercetare în teza scris rapoarte comitetului consultativ și prezintă starea lor de cercetare comisiei lor TAC anual. Rezultatele finale și procesul sunt documentate și prezentate în teza de doctorat și de apărare finală. În timp ce alte mass-media este permis să însoțească disertație, un document scris este obligatorie pentru finalizarea doctorat.

Recomandate Frontiers noi Proiecte

Aceste proiecte de multe ori stau la interfața de design de artă și, tehnologia digitală, educație, știință și, cu toate acestea acest lucru nu este strict obligatoriu. Proiecte anterioare au implicat învățare cu jocuri, de predare prin cercetare, tehnologii de comunicare, știință participativ, arta / design ca un mijloc de a comunica știință, etc.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Franţa - Paris, Île-de-France
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala