Citește Descrierea Oficială

De la crearea școlii doctorale FDV în 2006, obiectivele s-au axat pe stiintele vietii. În mod tradițional, elevii au urmărit proiecte de cercetare interdisciplinare în științe naturale, inginerie și tehnologie, științe medicale și de sănătate. Recent, proiecte in stiintele vietii au inclus abordări și / sau aplicații de la alte discipline, inclusiv științele sociale și umaniste, dar este punctul central al lucrărilor privind avansarea cunoștințelor în domeniul științei vieții. Din decembrie 2015, peste 110 doctori au fost acordate pentru a semenilor FDV studiază subiecte la frontierele științei vieții, și peste 120 sunt în prezent în căutarea de gradul lor.

"Frontiere du Vivant" proiecte (FDV) implică interacțiuni între o gamă largă de discipline academice, în urmărirea sistemelor înțelegere vii. Studenții care adera la Școala Doctorală sunt instruiți în diferite discipline (de exemplu, biologie, fizică, medicină, economie, lingvistică) din întreaga lume.

Cerințe de ieri

Doctorat la programul FDV reprezintă o combinație de experiență de cercetare acumulate in laborator hosting și experiența în activități legate de știință interdisciplinare dobândite prin Școala Doctorală. Studenții sunt obligați să completeze programul de formare FDV, care constă din cel puțin 300 de ore de formare. Jumătate din orele trebuie să fie completate prin FDV aprobat cursuri, ateliere de lucru, sau activitățile, iar restul poate fi completat prin programe externe, conferințe internaționale, școli de vară, etc.

Școala Doctorală nu are nevoie de un număr determinat de publicații a autoriza apărarea. Cu toate acestea, se recomandă ca elevii sunt implicați în 3 publicații în timpul tezei lor:

  • Un articol de cercetare scris cu laboratorul, nu neapărat ca autorul principal, și nu neapărat pe subiectul principal al elevului.
  • Un articol de tip comentariu, profitând de lucrările de sinteză interdisciplinară de așteptat de către școală.
  • Un articol de cercetare ca autorul principal pe subiectul principal al elevului.

Aprobarea de a apăra tezei este acordat de directorul școlii doctorale. Directorul va lua în considerare următoarele: Teza recomandări Comitetului consultativ, realizările de cercetare, publicații sau diseminare a activității în teza, și finalizarea programului de doctorat de formare școală inclusiv cursuri, conferințe, și implicarea în programul de doctorat FDV.

Recomandate proiecte Life Science

  • Dezordine și variabilitatea în embriogeneza animal, o abordare multi-scară
  • Polaritatea de dezvoltare si morfogenezei de o singură celulă
  • Unraveling circuitele neuronale de navigație pe bază de secvență folosind un imagistica FOS combinat și abordare de calcul
  • Regulamentul Mechanotransductional de invaginare mesoderm și posterior invagination endoderm a embrionului Drosophila
  • Rupere de simetrie și polarizarea Cell impuse de un sfat de mecanic extern

Frontiere recomandate de Life Science Projects

În mod tradițional, elevii au urmărit proiecte de cercetare interdisciplinare în științe naturale, inginerie și tehnologie, științe medicale și de sănătate. Recent, proiecte in stiintele vietii au inclus abordări și / sau aplicații de la alte discipline, inclusiv științele sociale și umaniste, dar este punctul central al lucrărilor privind avansarea cunoștințelor în domeniul științei vieții.

Următoarele dizertații recomandate primit cele mai inalte onoruri din partea comisiilor de apărare: Mentionati Très Félications avec onorabili

Acest grad este rezervat pentru candidații cu abilități excepționale dovedite de realizările lor și calitatea tezei de apărare lor. Acesta poate fi acordat numai dacă a) există un acord unanim al membrilor juriului în cadrul tezei de vot anonim și b) președintele juriului scrie și semnele un raport suplimentar care să justifice această distincție.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date