Factori umani

Generalități

Programul de descriere

Subiectele de doctorat pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

În cadrul Grupului de Cercetare a factorilor umani (HFRG), avem o gamă largă de facilități tehnice care sunt utilizate pentru proiecte de cercetare și consultanță, precum și pentru predare.

Laboratorul de utilizare și ergonomie constituie un spațiu autonom care conține o gamă largă de echipamente video și de captare a datelor. Ca rezultat, putem efectua studii de evaluare a utilizabilității și ergonomiei, în care comportamentul participanților poate fi observat și măsurat într-o manieră controlată.

Laboratorul de simulare a transportului HFRG permite desfășurarea cercetărilor noastre într-un mediu sigur, controlat și rentabil. Acest lucru a avut o importanță deosebită în activitatea de transport, în care în prezent dispunem de simulatoare de înaltă fidelitate pentru mașini, motociclete și trenuri.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori.

De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților, dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși în Programul de pregătire a ingineriei, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Cerințe de intrare

  • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
  • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin