Fizica aplicată (PhD)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Ph.D. program în domeniul absolvent al Fizicii Aplicate oferă studenților cu stăpânirea unei baze largi de cunoștințe în fizica aplicată, precum și cercetări avansate se concentrează pe care le pregătesc pentru o carieră de succes de cercetare în mediul academic, guvern sau industrie.

Obiective

Ca un doctorat recunoscut la nivel național și internațional program, NJIT's Applied Physics Ph.D. program pregătește doctorat candidați cu abilități practice și cunoștințe teoretice pentru o carieră de succes în organizații academice sau guvernamentale și în industria privată. Elevii se vor pregăti pentru a-și promova examenele de calificare scrisă, precum și pentru a dobândi cunoștințele teoretice și experimentale necesare pentru cercetarea lor, pe care le vor prezenta oral și apăra ca parte a doctoranzilor lor. Teza. De-a lungul studiului lor ca doctorat candidaților, elevii vor prezenta următoarele:

 • Excelență academică: elevii vor demonstra cunoștințe compresive în domeniul lor de concentrare, vor formula independent întrebări de cercetare avansate și vor propune metode de investigare pentru cercetarea problemelor nesoluționate în prezent.
 • Experiența reală în domeniul cercetării: elevii vor dobândi expertiză și vor demonstra cunoștințe ample despre domeniul lor, despre instrumentele și tehnicile sale și vor folosi acest lucru pentru a dezvolta noi cunoștințe folosind standarde etice de conduită.
 • Comunicare și colaborare profesională: Elevii vor dezvolta abilități de comunicare de nivel înalt pentru a colabora și a vorbi eficient despre subiecte, probleme și cercetări științifice la întâlniri naționale și internaționale.

Rezultatele învățării

La absolvire toate doctoratul studenții din fizica aplicată ar trebui să poată îndeplini următoarele rezultate de învățare:

 • Să formuleze în mod independent întrebări de cercetare avansate și să propună metode de investigare, inclusiv proiectarea de experimente pentru investigarea problemelor nesoluționate în prezent.
 • Demonstrați și aplicați cunoștințe cuprinzătoare în domeniul concentrării pentru a identifica, găsi, evalua, articula și utiliza informații științifice la un nivel ridicat de competență.
 • Aplicați metode cantitative pentru a descrie și analiza fenomenele.
 • Publicați cel puțin un articol științific ca prim autor în reviste evaluate de colegi în zona de concentrare.
 • Prezentați cel puțin o conversație profesională la Conferința Națională sau Internațională în domeniul concentrării.
 • Demonstrează o cunoaștere largă a domeniului, instrumentele și tehnicile sale de dezvoltare a cunoștințelor noi.
 • Identificați, găsiți, evaluați, articulați și utilizați informațiile științifice asociate domeniului lor.
 • Interacționați cu alți cercetători profesioniști și studenți într-o manieră calificată și cooperantă pentru a discuta problemele și a rezolva problemele științifice la un nivel înalt de competență.
 • Realizați cercetarea și dezvoltați relații utilizând standarde etice de conduită profesionale.
 • Recunoașteți și discutați implicațiile sociale și etice ale desfășurării cercetării și aplicării sale tehnologice asupra problemelor umane.
 • Demonstrați conduita etică în efectuarea și raportarea cercetării științifice.
 • Efectiv interpreta în scris, informații științifice culese prin cercetări de laborator și biblioteci.
 • Vorbiți în mod eficient cu privire la subiectele, problemele și problemele științifice din contextele informale și formale la un nivel așteptat la reuniunile naționale și internaționale.

Examinarea calificării și examinarea cercetării

Studentul trebuie să treacă un examen scris de calificare și un examen oral de cercetare. Examenul de calificare scrisă este administrat anual pentru a testa pregătirea generală academică și competența pentru cercetarea în fizica aplicată. În termen de un an de la absolvirea examenului de calificare scrisă, studentul este obligat să treacă examenul de calificare oral pentru a obține doctoratul. candidatura, în care doctoratul prospectiv candidatul prezintă o propunere de cercetare preliminară pentru aprobare de către comisia de disertație. Studentului i se vor permite două încercări de a trece examenul de calificare scris sau oral.

Disertație și apărare

Este necesară prezentarea orală și apărarea disertației doctorale. Un comitet de cinci membri, prezidat de consilierul de disertație, trebuie să aprobe conținutul și prezentarea cercetării disertației.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Citeste mai mult

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Citește mai puţin