Cercetare în Finanțe și Management

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Studenții postuniversitare în doctorat Programul de la Facultatea de Finanțe și Management de studiu la Universitatea din Londra Ph.D.

Pentru a fi luată în considerare pentru doctorat program în finanțe sau studenți de management trebuie să fi avut deja o bună diplomă de master într-o disciplină relevantă și a primit diplome de mare. De asemenea, trebuie să prezinte o propunere inițială de cercetare care să demonstreze o aptitudine pentru cercetarea academică.

Full-time Ph.D. Programul necesită, în mod normal, trei ani de studii la Londra.

Structura

Studenții din doctorat programe de studiu cursuri avansate și de a efectua cercetări pentru teza lor. Ei colaborează îndeaproape cu supraveghetorul lor de la Școala de Finanțe și Management și, de asemenea, cu alți membri ai facultății și doctoranzi. elevi.

Primul an

Primul an al programului implică seminarii de formare în cercetare și cursuri avansate. În același timp, studenții lucrează cu supervizorul lor pentru a elabora o propunere de cercetare detaliată, pentru a întreprinde primele etape de cercetare și a scrie câteva proiecte de secțiuni pentru a sublinia principalele argumente ale tezei.

SOAS instruire la SOAS

SOAS se angajează să ofere sprijin studenților din domeniul cercetării. Toți elevii de primă clasă primesc un curs de metode de cercetare și un alt curs de masterat, care poate fi în campus, la distanță sau, în mod excepțional și sub rezerva permisiunii, din alte părți ale SOAS sau din alte școli de la Universitatea din Londra. Elevii vor fi în mod normal așteptați să finalizeze misiunile pentru aceste cursuri, notele pentru care vor fi luate în considerare de către Comitetul de Supraveghere atunci când progresează până la doctorat. statutul este considerat.

Cursurile suplimentare pot fi luate în primul an sau mai târziu, conform recomandărilor supervizorului, inclusiv cursuri scurte oferite de Școala Doctorală. Puteți alege dintr-o gamă de opțiuni de competențe de transfer transferabile: scris și prezentare de cercetare, metode și tehnici generice pentru colectarea și analiza datelor, suportul lingvistic, integritatea cercetării și predarea academică. SOAS face parte, de asemenea, din Rețeaua de competențe postuniversitare Bloomsbury, împărtășind oportunități de formare cu UCL, Institutul de Educație și LSE. SOAS studenții pot aplica pentru finanțarea cercetării pentru a participa la conferințe și cursuri speciale.

Elevilor li se cere să-și prezinte munca și să participe la doctorat. Program de seminar pe tot parcursul anului. În plus față de prezentările studenților, doctoratul seminarul include, de asemenea, "Contribuții cheie pentru management și finanțe", un forum în care personalul departamentului repetă un articol de frontieră care oferă cunoștințe esențiale în diferite domenii avansate de cercetare.

Ph.D. studenții sunt, de asemenea, de așteptat să participe la seminarii de cercetare departamentale.

După aproximativ opt luni de studiu cu normă întreagă, progresul studenților este evaluat de un comitet de actualizare și studenții care au reușit continuă până în anul doi.

Anul doi

În studenții lor de doi ani cu normă întreagă efectuează cercetări detaliate care includ de obicei colectarea și prelucrarea datelor. Unele cercetări în acest scop pot fi efectuate în străinătate, dacă este necesar. Pe parcursul anului elevii scriu proiecte de capitole ale tezei și le discută cu supraveghetorul lor.

Anul trei

Full-time studenți pentru doctorat își va finaliza cercetarea și va scrie un proiect final sau un proiect aproape finalizat al tezei.

Anul patru

Orice lucrare în acest stadiu implică, în mod normal, redactarea capitolelor tezei pentru a atinge standardele publicațiilor. În mod normal, examinarea trebuie finalizată în acest an. Examinarea se face prin evaluarea tezei și a unui examen oral (viva voce) privind teza și cercetarea pe care se bazează.

Moduri de studiu

Ianuarie și aprilie opțiunile de intrare sunt, prin excepție disponibile, sub rezerva aprobării. Modalitățile de actualizare sunt similare în așa fel încât studenții cu normă întreagă care intră la aceste date vor fi luați în considerare pentru a trece la doctorat. după nouă luni.

Elevii care doresc să urmeze un studiu cu frecvență redusă sunt bineveniți să se aplice, dar vor trebui să demonstreze că au angajamentul și resursele necesare pentru a-și continua studiile pe o perioadă mai lungă de timp necesară pentru acest mod.

O opțiune parțială este de asemenea disponibilă, prin care studenții care sunt angajați pe locuri de muncă care oferă un mediu de susținere pot lua ultimii doi ani de program full-time prin învățare la distanță. Acest mod este testat pentru un număr mic de studenți în 2013-14 și informații suplimentare vor fi postate aici mai târziu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 1, 2023
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 1, 2023
Location
Termen limită de aplicare
End Date