Gradul de cercetare (MPhil / PhD) în finanțe și management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Mod de participare: Full-time sau Part-time


Studenți absolvenți în programul de doctorat al Școlii de Finanțe și Management studiază la Universitatea din Londra doctorat.

Pentru a fi luat în considerare pentru programul de doctorat în finanțe sau management, studenții trebuie să fi absolvit deja o diplomă de maste bună într-o disciplină relevantă și să fi primit calificative înalte. De asemenea, aceștia trebuie să depună o propunere de cercetare inițială care să demonstreze o aptitudine pentru cercetarea academică.

Programul de doctorat cu normă întreagă necesită în mod normal trei ani de studiu la Londra.

Subiecte de cercetare

Programul de doctorat al Școlii de Finanțe și Management oferă supraveghere în mai multe domenii din cadrul finanțelor și managementului. Ne concentrăm pe subiecte din domenii care sunt cercetate activ de către membrii facultății. În prezent, cele cinci domenii principale sunt guvernanța corporativă, finanțele, dreptul, politica publică și managementul și reglementarea (în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare) și dezvoltarea durabilă și agroindustria.

  • Guvernanța corporativă: finanțe, drept și reglementare (în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare)
  • Finanțe corporative: factori determinanți ai structurii capitalului firmelor
  • Finanțe și creștere economică
  • Reglementare financiară, bancă centrală și supraveghere bancară
  • Politica publică și management; management financiar public
  • Management în China; Management în Japonia; și Management în Orientul Mijlociu și Africa de Nord

Arbitri și referințe

Dacă ați fost în învățământ în ultimii trei ani, vom solicita referințe de la cel mai recent loc de studiu postuniversitar. În mod normal, avem nevoie de două referințe academice de la membrii facultății superioare sau consacrate, care sunt în măsură să comenteze potențialul dvs. de cercetare.

Dacă ați ieșit din învățământ timp de trei ani sau mai mulți, în mod normal, vom avea nevoie de cel puțin o referință academică. De asemenea, putem lua în considerare referințele dintr-o perioadă anterioară sau de la locul de muncă actual, dar numai în cazul în care acestea oferă recomandări relevante pentru cursul de studiu pe care îl solicitați. Referințele membrilor sau prietenilor familiei nu sunt acceptate.

Structura

Studenții din programul de doctorat studiază cursuri avansate și efectuează cercetări pentru teza lor. Ei lucrează îndeaproape cu supraveghetorul lor de la Școala de Finanțe și Management, precum și cu alți membri ai facultății și doctoranzilor.

Primul an

Primul an al programului implică seminarii de formare în cercetare și cursuri avansate. În același timp, studenții lucrează cu supervizorul lor pentru a elabora o propunere de cercetare detaliată, pentru a întreprinde primele etape de cercetare și a scrie câteva proiecte de secțiuni pentru a sublinia principalele argumente ale tezei.

SOAS instruire la SOAS

SOAS se angajează să ofere sprijin studenților de cercetare. Toți studenții cu normă întreagă din anul întâi iau un curs de metode de cercetare și un alt curs de nivel de master, care poate fi în campus, învățare la distanță sau, în mod excepțional și supus permisiunii, din alte părți din SOAS sau din alte școli ale Universității din Londra. În mod normal, studenții trebuie să finalizeze sarcinile pentru aceste cursuri, notele pentru care vor fi luate în considerare de către Comitetul de Supraveghere atunci când este luată în considerare progresul la doctorat.

Cursurile suplimentare pot fi luate în primul an sau mai târziu, conform recomandărilor supervizorului, inclusiv cursuri scurte oferite de Școala Doctorală. Puteți alege dintr-o gamă de opțiuni de competențe de transfer transferabile: scris și prezentare de cercetare, metode și tehnici generice pentru colectarea și analiza datelor, suportul lingvistic, integritatea cercetării și predarea academică. SOAS face parte, de asemenea, din Rețeaua de competențe postuniversitare Bloomsbury, împărtășind oportunități de formare cu UCL, Institutul de Educație și LSE. SOAS studenții pot aplica pentru finanțarea cercetării pentru a participa la conferințe și cursuri speciale.

Studenții sunt obligați să își prezinte munca și să participe la programul de doctorat pe tot parcursul anului. În plus față de prezentările studenților, seminarul de doctorat include și „Contribuții cheie la Management și Finanțe”, un forum în care personalul departamentului redă un articol de frontieră care oferă informații esențiale în diferite domenii de cercetare avansată.

De asemenea, studenții doctoranzi urmează să participe la seminarii de cercetare departamentale.

După aproximativ opt luni de studiu cu normă întreagă, progresul studenților este evaluat de o comisie de actualizare, iar studenții de succes continuă în anul doi.

Anul doi

În al doilea an, studenții cu normă întreagă efectuează cercetări detaliate, care includ de obicei colectarea și procesarea datelor. Unele cercetări în acest scop pot fi efectuate în străinătate, dacă este necesar. În cursul anului, studenții scriu capitole ale tezei și le discută cu supraveghetorul lor.

Anul trei

Studenții cu normă întreagă pentru doctorat și-ar completa cercetările și ar scrie un proiect final sau un proiect aproape al finalului tezei.

Anul patru

Orice lucrare în această etapă implică, în mod normal, redactarea capitolelor tezei pentru a atinge standardele publicațiilor. În mod normal, examenul trebuie să fie finalizat în acest an. Examinarea se face prin evaluarea tezei și un examen oral (viva voce) privind teza și cercetarea pe care se bazează.

Moduri de studiu

Opțiunile de intrare din ianuarie și aprilie sunt disponibile prin excepție, sub rezerva aprobării. Aranjamentele de actualizare sunt similare cu cele, studenții cu normă întreagă care intră la aceste date vor fi luate în considerare pentru o actualizare la statutul de doctorat după nouă luni.

Elevii care doresc să urmeze un studiu cu frecvență redusă sunt bineveniți să se aplice, dar vor trebui să demonstreze că au angajamentul și resursele necesare pentru a-și continua studiile pe o perioadă mai lungă de timp necesară pentru acest mod.

O opțiune prezentă este, de asemenea, disponibilă prin care studenții care sunt angajați în locuri de muncă care oferă un mediu de susținere pot lua ultimii doi ani ai programului cu normă întreagă prin învățare la distanță. -

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisiuni de cercetare și aplicații

Salutăm aplicațiile de la studenți calificați care dețin un bun nivel de master (sau echivalent de peste mări) într-un subiect relevant pentru diplomele de cercetare la SOAS . Cererile trebuie depuse online.

Este important să depuneți o cerere înainte de începerea anului universitar în care doriți să vă înscrieți pentru a ne permite timpul pentru procesarea cererii dvs. Dacă solicitați burse, se pot aplica termene anterioare.

Programul de doctorat SOAS este competitiv, iar solicitanții ar trebui să aibă un bilanț al realizărilor academice ridicate și o propunere viabilă care să contribuie la interesele de cercetare ale departamentului. Vă rugăm să rețineți: descurajăm aplicațiile pur speculative. Cererile de cercetare interdisciplinară sunt binevenite, dar poate fi depusă o singură cerere la un departament.

Cerințe de intrare în limba engleză necondiționate

Solicitanții care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să furnizeze un certificat academic UKVI IELTS de la un centru de testare aprobat UKVI.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 în general sau mai mare, cu 7,0 în sub-scoruri. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri

Solicitanții SEE și UE

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 total sau mai mare, cu 7,0 în fiecare sub-punctaj. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri.
TOEFL IBT 105 total sau mai mare, cu minimum 25 în sub-scoruri. 105 în general cu minim 22 în sub-scoruri.
SAU
100 în general cu minimum 25 în scris și 22 în alte sub-scoruri.
Test Pearson de engleză (academic) 75 total sau mai mare, cu minimum 70 în sub-scoruri. 70 total sau mai mare, cu un minim de 65 în sub-scoruri.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Citește mai puţin
Londra , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin