Cercetări în istorie

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Departamentul de Istorie al SOAS este unul dintre cele mai importante centre mondiale de supraveghere a diplomelor de cercetare din istoria africană și asiatică. El atrage studenții și vizitatorii științifici din toate părțile lumii. Evaluările de top acordate Departamentului în evaluările naționale oficiale de cercetare din 1996, 2001 și 2008 au ținut cont de excelența formării sale în domeniul cercetării, precum și de înregistrarea publicațiilor de personal. Departamentul oferă oportunități pentru candidații bine calificați să se alăture grupurilor mari de studenți și personalului care lucrează în sau în jurul domeniilor lor de specialitate din istorie. Combinația unică dintre supravegherea individuală, cursurile și seminariile predate asigură că majoritatea studenților își completează diplomele în termen de patru ani.

SOAS studenții au acces nelimitat și, de obicei, liber la o gamă imensă de seminarii, conferințe și ateliere de lucru organizate în SOAS sau ușor accesibile. Cel mai important este să participi la un seminar de istorie regională săptămânală - Africa, Asia de Sud, Orientul Apropiat și Orientul Mijlociu, Asia de Est sau Asia de Sud-Est - și adesea ateliere speciale pe teme legate de cercetarea lor. Legături strânse sunt întreținute cu Institutul de Cercetări Istorice din apropiere și Institutul de Studii Commonwealth, care conduc propriile seminarii de cercetare. Acestea le oferă studenților din domeniul cercetării multe oportunități de întâlnire cu oamenii de știință care vizitează SOAS și cei care își au sediul în altă parte la Universitatea din Londra sau în Marea Britanie. Participarea la cursuri care fac parte din cursurile predate în SOAS sau în altă parte poate fi posibilă și prin acord.

Bibliotecile din Londra sunt superbe pentru multe dintre disciplinele studiate în cadrul Departamentului. Studenții de istorie SOAS au acces gratuit la Biblioteca Britanică din apropiere (inclusiv la Biroul din India și la colecțiile orientale), la Biblioteca Bibliotecii Britanice a Bibliotecii de la Colindale, la Arhivele Naționale și la o gamă vastă de alte colecții, inclusiv bibliotecile celor mai multe alte Colegii și universități din Londra.

Proceduri de înregistrare pentru elevii de primă vârstă

În timpul perioadei de înregistrare, supervizorul dvs. și tutorele de cercetare vor fi la dispoziție la intervale de timp anunțate pentru a vă întâlni în birourile lor. Va trebui să discutați cu supervizorul dvs. orice cursuri pe care ați dori să le faceți pentru audit sau despre care vi se solicită să le acceptați (de exemplu, cursurile specificate în scrisoarea dvs. de acceptare de la școală și / sau cursuri de limbi străine).

Prezență în Londra

Elevii sunt de așteptat să se bazeze pe SOAS lungul studiului lor, cu excepția perioadelor de lucru pe teren.

Jurnal și e-mail

Fiecare student are un jurnal electronic electronic pe care îl puteți accesa prin BLE https://www.ble.ac.uk/. Jurnalul de bord trebuie să fie completat de fiecare dată când vă întâlniți cu supraveghetorul dvs. pe tot parcursul programului dvs. de studiu și toate obiectivele și termenele convenite în timpul tutorialului trebuie să fie înregistrate. Un jurnal de bord este un instrument online conceput pentru a vă sprijini în dezvoltarea dvs. academică și profesională și pentru a vă ajuta să vă construiți un profil vast și echilibrat al competențelor. De asemenea, permite supervizorului (autorilor) să vă urmărească progresul și să vă sfătuiască în consecință. Personalul academic și al facultății, precum și alți studenți, vor utiliza e-mail-ul dvs. SOAS pentru a vă contacta cu informații importante legate de diplomă pe parcursul studiilor. Dacă utilizați un alt cont de e-mail, asigurați-vă că toate e-mailurile din contul dvs. SOAS sunt redirecționate.

Regula de patru ani

Școala solicită tuturor studenților să-și finalizeze doctoratul în termen de patru ani. Este esențial ca studenții să-și anunțe cât mai curând supraveghetorul, tutorele de cercetare și registrul, dacă studiul lor trebuie întrerupt pentru o perioadă semnificativă din cauza circumstanțelor personale excepționale. Aceste probleme ar putea fi financiare, personale sau legate de rolul dvs. de părinte și / sau îngrijitor. Furnizați documentația sub formă de certificate medicale, scrisori de explicație etc., după caz. Fiți de asemenea conștienți de faptul că orice extindere a muncii pe teren după perioada obișnuită de 12 luni va avea ca rezultat o scurtare a perioadei de scriere, deoarece regula de patru ani va rămâne în vigoare.

Cursuri

Toți elevii din primul an trebuie să participe la Seminarul metodologic săptămânal, principalul forum pentru discutarea cercetărilor istorice curente, prezentarea propriilor cercetări și implicarea în cercetarea colegilor dumneavoastră. Studenții din primul an trebuie, de asemenea, să participe la cel puțin un seminar regional de cercetare (seminar de istorie africană, aproape

Alte nevoi de formare, de exemplu în limbi străine, sunt necesare pentru unii studenți de anul întâi, după cum se menționează în scrisoarea de acceptare a programului de cercetare. Elevii sunt, de asemenea, încurajați să auditeze cursuri în cadrul departamentului de istorie sau în alte departamente și facultăți din cadrul școlii, după cum sa convenit cu supraveghetorul. Elevii trebuie să solicite permisului de conducere respectivul permis de conducere înainte de a putea efectua un audit. Auditarea este posibilă pentru cursuri, dar nu pentru cursuri de instruire, astfel încât clasele de limbi străine să fie în mod normal interzise. Aranjamentele pentru cursuri suplimentare cu alte colegii ale Universității din Londra (cum ar fi UCL pentru limbile europene) vor fi făcute ori de câte ori este posibil, dar nu pot fi garantate. Timpurile unor astfel de cursuri necesare nu trebuie să se contrazică cu angajamentele seminarului din cadrul departamentului. Dacă timpii pentru alte cursuri pe care doriți să le efectuați în afara departamentului coincid cu cel al seminarului regional de cercetare sau al Seminarului de Metodologie, atunci aceste cursuri obligatorii trebuie să aibă prioritate.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Location
Termen limită de aplicare
End Date