Cercetări în muzică

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Personalul și studenții de la Departamentul de Muzică urmăresc cercetarea pe o gamă largă de subiecte, în principal, dar nu exclusiv, axate pe muzica din Asia și Africa. Personalul are interese speciale în muzica din China și Asia Centrală (Harris), Coreea (Howard), Japonia, Indonezia și Thailanda (Grey), India și Nepal (Widdess), Orientul Mijlociu Islamic (Wright) ), Africa de Vest și Cuba (Durán) și Africa de Sud și de Est (Impey). Dar cercetarea nu se limitează la aceste domenii: de exemplu, au fost realizate proiecte privind jazz-ul american, precum și muzica din Caraibe, Marea Mediterană și Europa de Est. Personalul are adesea interese de cercetare în probleme care depășesc granițele regionale; consultați pagina Departamentului personal pentru un rezumat al intereselor lor și selectați numele unui lector pentru detalii suplimentare despre specialitățile și activitățile lor de cercetare individuale.

Oricare ar fi originea sa regională, muzica este studiată ca fenomen cultural, dar și din perspective analitice și istorice. Instrumente vocale, sacre și seculare, artă și forme populare, tradiționale și moderne, sunt de interes egal. Metodele de cercetare utilizate includ lucrul pe teren, interviul, cercetarea arhivelor, înregistrarea și filmarea, performanța, transcripția și analiza și compoziția.

Cerințe de intrare

Studenții postuniversitari ai Departamentului provin dintr-o mare varietate de medii din Marea Britanie și din străinătate. Majoritatea sunt interpreți de muzică și cercetători; candidații sunt evaluați individual pe baza experienței dobândite și a rezultatelor lor academice. Solicitanții ar trebui să dețină, în mod obișnuit, o diplomă de masterat sau echivalent în Muzică, Etnomuzicologie sau altă disciplină relevantă. Solicitanții care sunt realizatori sau profesori sau care lucrează în industria muzicală pot avea calificări alternative și sunt încurajați să se aplice.

Cursuri de cercetare și cursuri

Toți studenții din domeniul cercetării trebuie să urmeze un curs de formare în domeniul cercetării, desfășurat în departamentul respectiv în primul an. În plus, ei pot fi obligați să ia unul sau mai multe cursuri postuniversitare, cum ar fi cursul de bază MMus Ethnomusicology in Practice și / sau un curs de limbă, în funcție de calificările lor anterioare și cerințele proiectului lor de cercetare. De asemenea, se așteaptă să participe la seminarii de cercetare departamentale și pot fi recomandate să participe la ateliere de formare în cercetare din alte părți ale SOAS sau în instituții precum Institutul de Cercetări Muzicale (http://music.sas.ac.uk/training). Consultați "Structura" pentru mai multe informații despre locul de formare în domeniul cercetării în structura programului.

Supraveghere

Fiecare student de cercetare este alocat unui Comitet de Supraveghere, compus din Primul Supraveghetor, care va fi în primul rând responsabil pentru îndrumarea cercetării studenților; al doilea supraveghetor, care este disponibil pentru consultări periodice; și cel de-al treilea supraveghetor, în mod normal, tutorele de cercetare. Comitetul, în calitate de grup, evaluează periodic progresele studenților (a se vedea Structura). Elevii de cercetare sunt bineveniți să consulte orice membru al Departamentului de Muzică despre cercetarea lor. În cazul în care proiectul este interdisciplinar, cel de-al doilea supraveghetor poate fi membru al unui alt departament.

Condiții de rezidență

Doctorii MPhil / PhD trebuie să fie rezidenți în Londra, cu următoarele excepții:

  • În anul 2, puteți petrece până la 12 luni în străinătate pe teren.
  • În anul 4, puteți solicita permisiunea de a lucra departe de SOAS (acest lucru nu afectează taxele dvs.).
  • Programele de cercetare parțial sau la distanță nu sunt disponibile în prezent.

Cum să aplicați

Dacă subiectul pe care îl gândiți de cercetare coincide cu interesele de cercetare ale unuia sau mai multor membri ai personalului academic, sunteți binevenit să îi contactați pentru a discuta despre proiectul dvs. înainte de a vă depune candidatura. Dacă nu sunteți sigur cum se potrivesc proiectele dvs. cu acoperirea subiectului departamentului sau dacă aveți alte întrebări despre departament sau despre programul de cercetare în general, puteți contacta tutorele de cercetare. Când sunteți gata să vă înscrieți, vă rugăm să faceți acest lucru online la adresa https://app.hobsons.co.uk/AYApplicantLogin/fl_ApplicantLogin.asp?id= SOAS

În examinarea cererii dvs., Registrul va sfătui departamentul să stabilească dacă calificările dvs. academice îndeplinesc cerințele normale pentru MPhil / PhD la SOAS și dacă îndeplinesc cerințele de limbă engleză. Departamentul va lua în considerare trecutul și experiența dumneavoastră în general, propunerea de cercetare și referințele dumneavoastră. Vom acorda o atenție deosebită întrebărilor:

  • este proiectul dvs. care poate fi finalizat în mod rezonabil în termen de 4 ani (sau echivalent cu jumătate de normă), ținând cont de dificultățile care pot apărea în lucrul în anumite părți ale lumii;
  • aveți cunoștințele și abilitățile subiectului adecvate sau le puteți furniza la SOAS ca parte a instruirii dumneavoastră în domeniul cercetării (poate fi recomandat să faceți o diplomă de master înainte de a începe cercetarea);
  • comunicați eficient în engleză scrisă;
  • arbitrii dvs. confirmă faptul că aveți capacitatea de a efectua această cercetare;
  • Departamentul poate oferi o supraveghere adecvată?

Adresați-vă arbitrilor să noteze întrebările din formularul de referință și să le răspundă pe cât posibil în referințele lor. Arbitrii trebuie să aibă cunoștințe personale despre munca dvs. academică și / sau muzicală (performanță, compoziție etc.).

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Location
Termen limită de aplicare
End Date