Doctor în Studii Globale

Mod de participare: Full Time sau Part Time

CISD salută cererile de la studenții potențiali MPhil / PhD care doresc să efectueze cercetări multidisciplinare în domenii de studii globale care se referă la interesele de cercetare ale membrilor Centrului și ale programelor de cercetare ale Centrului. Obiectivul specific al acestui program de cercetare este dublu: tematic, programul vizează analiza proceselor contemporane de globalizare și a relațiilor, structurilor, politicilor, economice, sociale și culturale care definesc și modelează aceste procese. Mai degrabă decât, de exemplu, studiul relațiilor și înțelegerilor interstatale sau internaționale care este domeniul tradițional al studiilor internaționale, accentul central al acestui program este studierea naturii și a evoluției globalizării contemporane în sine și pe plan global probleme comune, atât din punct de vedere teoretic, cât și din punct de vedere politic. Din punct de vedere metodologic, programul promovează analiza multidisciplinară a proceselor contemporane de globalizare. Temele și proiectele de cercetare vor analiza rolul și schimburile dintre persoane, instituții, organizații și state în modelarea dinamicii globalizării prin prisma (cel puțin) două dintre următoarele discipline academice: Studii internaționale și Politică, Drept, Economie, Management Studii, studii de dezvoltare, istorie, studii media și comunicare.

Suportul studenților este în centrul activităților CISD. Cercetătorii de studii sunt sprijiniți pe deplin de către supervizorii lor primari și secundari și de tutorele Centrului de Cercetare, în prezent directorul Centrului Dr. Dan Plesch. Elevii sunt încurajați să participe și să se prezinte la seminariile de cercetare ale Centrului.

Structura

Primul an

Primul an al programului implică seminarii de formare în cercetare și cursuri avansate. În același timp, studenții lucrează cu supervizorul principal, în consultare cu adjunctul de supervizor, pentru a elabora o propunere de cercetare detaliată, pentru a întreprinde primele etape de cercetare și a scrie câteva proiecte de secțiuni pentru a sublinia principalele argumente ale tezei. În centrul trainingului se află programul de formare a metodelor de cercetare. Este conceput pentru a furniza instrumentele analitice cerute de studenți pentru a înțelege evoluțiile recente din disciplinele principale care stau la baza proiectului lor de cercetare și în provocările și oportunitățile specifice pe care le implică cercetarea în structurile, procesele și problemele globale emergente și pentru efectuarea cercetărilor la nivel înalt. Elevii în programul de doctorat pot, de asemenea, să urmeze cursuri individuale de la MA / MSc Programe pentru a consolida competența într-un anumit subiect. Până la sfârșitul celui de-al treilea termen academic, elevii trebuie să fi finalizat capitolul de actualizare.

Anul doi

În studenții lor de doi ani cu normă întreagă efectuează cercetări detaliate care includ de obicei colectarea și prelucrarea datelor. Unele cercetări în acest scop pot fi efectuate în străinătate, dacă este necesar. Pe parcursul anului elevii scriu proiecte de capitole ale tezei și le discută cu conducătorul lor principal și, după caz, discută și aspecte specifice ale cercetării lor cu supervizorul lor adjunct.

Anul trei

Elevii cu normă întreagă pentru doctorat își vor finaliza studiile și vor scrie un proiect final sau un proiect aproape finalizat al tezei lor.

Anul patru

Orice lucrare în acest stadiu implică, în mod normal, redactarea capitolelor tezei pentru a atinge standardele publicațiilor. În mod normal, examinarea trebuie finalizată în acest an. Examinarea se face prin evaluarea tezei și a unui examen oral (viva voce) privind teza și cercetarea pe care se bazează.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Location
Termen limită de aplicare
End Date