HFA Ph.D.

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. Studenți

Scopul Hector Fellow Academy Federației Hector este de a promova tinerii cercetători din mediul Hector Fellows. Doctoratul HFA elevilor le este oferită posibilitatea de a beneficia de bogăția de experiență și de o expertiză remarcabilă a supraveghetorului lor în timp ce construiesc o rețea de cercetare.

În fiecare an, mai multe doctorat pozițiile sunt finanțate de HFA. Absolvenții de masterat din întreaga lume se pot aplica cu un grad foarte bun. Oamenii de știință tineri ambițioși au posibilitatea de a-și face doctoratul. cu un proiect de cercetare auto-dezvoltat în grupul de lucru al unui Hector Fellow.

Pentru aceasta, trebuie prezentat un subiect de cercetare inovativ, auto-dezvoltat, pe care lucrează tânărul om de știință în cadrul fazei de doctorat de trei ani de la institutul Hector Fellow. Trebuie să fie inclus în cererea pe care Hector Fellow se califică drept supervizor pentru ideea dvs. de cercetare.

Mai mult decât atât, absolvenți de masterat restante pot aplica, de asemenea, pentru Ph.D. poziții ale unui Hector . Prin devenirea unui membru al Hector Fellow Academy , tinerii oameni de știință devin parte a unei rețele interdisciplinare de cercetători de vârf.

Beneficii

  • Realizați o idee de cercetare auto-dezvoltată SAU
  • aplicați pentru o poziție anunțată de un mentor Hector Fellow, de către un om de știință de renume internațional
  • Locul finanțat ca asistent de cercetare (în funcție de regulamentul DFG) plus fondurile de cercetare
  • Participarea la o rețea de cercetare excelentă Cursuri suplimentare de management, formare

cerinţe

Un doctorat inovativ ideea de proiect în domeniul de cercetare al unuia dintre Hector Fellows sau motivația de a efectua un doctorat proiect publicat de un cercetător Hector O excelentă diplomă de masterat Foarte bune abilități de limba engleză

cerere

Pentru a aplica pentru o poziție ca doctorat student la Hector Fellow Academy , trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

  • Performanță academică excelentă
  • Diplomă de master foarte bună în domeniul relevant
  • Cunoasterea foarte buna a limbii engleze
  • Disponibilitatea de a trece la locul universitar al Hector Fellow, dacă este necesar
  • Fie prezentați o schiță inovatoare, auto-dezvoltată în cadrul domeniului de cercetare al unui cercetător Hector
  • Sau aplicați pentru o poziție anunțată de un Hector Fellow

La primirea cererii, documentele depuse vor fi examinate de biroul Hector Fellow Academy și trimise la Hector Fellow. Evaluarea se bazează pe calificările academice, maturitatea schiței proiectului și coerența subiectului cu obiectivul de cercetare al Hector Fellow sau potrivirea cu cerințele poziției anunțate.

Cu cei mai promițători candidați, Hector Fellows coordonează interviurile. Finaliștii vor fi invitați la o introducere personală în luna iulie (ca parte a simpozionului anual). Ulterior, se iau deciziile finale de finanțare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Hector Fellow Academy is a young academy of sciences. It offers a platform for networking, interdisciplinary exchange, and mutual inspiration to the laureates of the Hector Science Award. In addit ... Citeste mai mult

The Hector Fellow Academy is a young academy of sciences. It offers a platform for networking, interdisciplinary exchange, and mutual inspiration to the laureates of the Hector Science Award. In addition, the Academy supports promising young researchers. Citește mai puţin