Ingineri de inginerie mecanică și geodezie spațială

Generalități

Programul de descriere

Cercetarea implicată poate acoperi o serie de discipline, inclusiv ingineria geospațială și monitorizarea; fotogrammetrie și teledetecție; tehnologia și aplicațiile sistemelor de navigație prin satelit, precum GPS și Galileo; tehnologia de poziționare integrată; monitorizarea mediului și a atmosferei; geodezie fizică și spațială.

Acest doctorat se află în cadrul Institutului Geospatial din Nottingham (NGI).

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

NGI este un institut de cercetare și învățământ interdisciplinar de conducere, specializat în științe și inginerie spațiale și localizate, folosind tehnologiile de poziționare prin satelit, sisteme de măsurare la distanță și tehnologii integrate de senzori.

NGI este găzduită într-o unitate construită pentru scopuri, cu o gamă largă de echipamente moderne, permițând accesul la cele mai recente tehnologii și angajarea în cercetarea de vârf, de exemplu:

 • GNSS
 • senzori integrați
 • fotogrammetrie și scanare cu laser
 • servicii bazate pe locație
 • teledetecție
 • monitorizarea deformării
 • Inginerie geospațială și inteligență
 • infrastructura de date spațiale
 • poziționarea omniprezentă și sistemele autonome

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori.

De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților, dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși în Programul de pregătire a ingineriei, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare.

Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
 • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin