Inginerie chimică

Generalități

Programul de descriere

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Există laboratoare extinse cu echipamente de la bancă la scară pilot. Suntem una dintre puținele departamente din Marea Britanie care au acces la spectroscopia de masă, microscopia electronică de scanare și microscopia forței atomice și o suită de "realitate virtuală", în care puteți construi și optimiza propria fabrică de procesare completă.

Studenții postuniversitari au, de asemenea, acces la facilități de cercetare care includ o serie de echipamente, de exemplu:

  • Cantitate totală de carbon organic
  • Aciditatea digestivă a rocilor
  • Sisteme de testare pentru cercetare - flux multifazic
  • Aruncați cuptorul tubului
  • Flux în instalația de țevi
  • Centrul cu microunde

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori. De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți ai studenților PGR care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși în Programul de pregătire a ingineriei, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Facultatea are legături excelente cu industria și vă va asigura dezvoltarea abilităților transferabile care vor fi de folos într-o varietate de cariere. Veți avea, de asemenea, acces la Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor din Scoala Postuniversitară.

Cariere

Perspectivele de carieră și de inserție profesională

Universitatea din Nottingham a fost numită cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru ocuparea postului de absolvent, de către Ghidul universitar 2017 The Times și The Times Times Good University.

Universitatea din Nottingham este numită în mod constant ca fiind una dintre cele mai vizate universități de către cei mai importanți angajatori britanici absolvenți * și vă poate oferi un start-cap când vine vorba de cariera ta.

Studenții din cadrul facultății au devenit directori de producție și directori, profesioniști în domeniul IT și telecomunicații, profesioniști în afaceri, cercetare și administrație, tehnicieni din domeniul științei, ingineriei și producției, profesioniști în domeniul științelor naturale și sociale, cadre didactice și profesioniști în educație, .

Cerințe de intrare

  • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
  • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin