Read the Official Description

Domeniile de cercetare din cadrul ingineriei civile pot fi bazate pe structuri, geotehnica, mecanica fluidelor, transporturi, topografie GPS, materiale rutiere si multe alte aspecte.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Există facilități extinse disponibile elevilor de studii postuniversitare în cele două divizii de cercetare, inclusiv cele din Pavement Research Building, Institutul Geospatial din Nottingham și Centrul Nottingham pentru Geomecanică.

Pavement Research Building este un obiectiv construit de 2.4 milioane de centre de cercetare și dezvoltare în toate domeniile de inginerie pentru trotuar; design, performanță, întreținere și materiale. Include laboratoare pentru testarea asfaltului, a betonului, a bitumului, a agregatelor, a materialelor reciclate și a altor materiale de pavaj, precum și a pavajelor la scară pilot.

Institutul Geospatial din Nottingham este un important centru de cercetare multidisciplinar cu facilități care acoperă geoinformatica și modelarea datelor, inteligența geospațială, interoperabilitatea și standardele, serviciile bazate pe locație și semantica, raționamentul și cunoașterea.

Centrul Nottingham pentru Geomecanică (NCG) este un centru de cercetare multidisciplinar care reunește expertiza civilă, materiale și inginerie minieră, precum și matematică pentru a rezolva toate formele de sol și probleme legate de rocă în proiectarea și construcția de inginerie.

Există două laboratoare care formează elementele-cheie ale NCG. Acestea sunt laboratorul de mecanică a solului - pentru testarea materialelor sub formă de pământ "moale", în special a solurilor și a materialelor granulare și a laboratorului de mecanică rocă - pentru testarea rocilor împreună cu materialele folosite în sprijinul săpăturilor de rocă.

Echipate cu o serie de facilități experimentale moderne, laboratoarele sunt responsabile pentru sprijinirea activităților de cercetare, oferind cursuri atât pentru studenții universitari, cât și pentru studenții postuniversitari, precum și ca bază pentru efectuarea de teste comerciale și consultanță pentru industrie.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori.

De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalentul internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant IELTS: 6.0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)

Program taught in:
Engleză

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
4,350 GBP
Taxele din UK / UE de 4.300 de lire sterline; Taxe internaționale: 21.060 lire sterline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
Application deadline
Start Date
Oct. 2019
Application deadline
Start Date
Dec. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
Application deadline
Start Date
Iunie 2020
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dec. 2019

Location
Application deadline
End Date

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date

Iunie 2020

Location
Application deadline
End Date