Citește Descrierea Oficială

Ingineria de producție implică cercetarea și dezvoltarea de sisteme, procese, mașini, unelte și echipamente. Domeniile de proiecte pot acoperi multe domenii diferite în cadrul acestei discipline, cum ar fi proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea.

Acest doctorat se află în cadrul Facultății de Inginerie. Activitatea de cercetare din cadrul facultății acoperă o gamă largă de aplicații, inclusiv medicină, aerospațială și inginerie auto, energie și industria construcțiilor, și include lucrări de la cele mai fundamentale studii până la investigații comerciale apropiate.

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de trei ani, dar este disponibilă și pe parcursul a patru ani.

Facilități

Facultatea are facilități pentru proiectarea, fabricarea, asamblarea, măsurarea, testarea și modelarea, precum și o experiență dovedită în furnizarea de cercetări de înaltă calitate, care conduc la numeroase brevete și publicații cu evaluări peer-evaluate cu impact ridicat.

În cadrul facultății oferim facilități excepționale, inclusiv o mașină de debitat cu jet de apă cu șase axe; Aparate de precizie pentru scufundare și mașini cu fir-EDM; Două mașini de frezat cu 5 axe Hermle; 2KW, 400W și 100W lasere de fibre; O mașină de măsurare a coordonatelor de ultrasisteme Zeiss; O mașină de prototipare rapidă EnvisionTec Perfect; State-of-the-art mașini, motociclete și simulatoare de tren în laboratorul de simulare a transportului de factori umani și laboratorul de utilizare și ergonomie.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori.

De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile. Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare.

Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare. Facultatea are legături excelente cu industria și vă va asigura dezvoltarea abilităților transferabile care vor fi de folos într-o varietate de cariere. Veți avea, de asemenea, acces la Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor din Scoala Postuniversitară.

Cerințe de intrare

  • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
  • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Dec. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
4,350 GBP
Taxele din UK / UE de 4.300 de lire sterline; Taxe internaționale: 21.060 lire sterline
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Dec. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Dec. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date