Internațional doctor în inginerie alimentară și biotehnologie

Generalități

Programul de descriere

Scopul acestui program de doctorat internațional este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări ale ingineriei și biotehnologiei în procesarea alimentelor, oferindu-le oportunitatea de a transfera și de a schimba cunoștințe cu centre și industrii naționale și internaționale de cercetare.

Descrierea cursului

Programul de trei ani se concentrează în principal pe cercetarea privind producția de alimente primare, înființarea și managementul, precum și validarea proceselor alimentare și aplicarea tehnicilor omice pentru condiționarea și caracterizarea procesării produselor alimentare și a produselor alimentare, cu un accent deosebit pe alimentele fermentate. Principalele caracteristici ale doctoratului sunt o abordare științifică interdisciplinară și participarea unor oameni de știință de renume internațional la Comitetul Științific.

Dacă ați excelat în învățământul superior, acest doctorat vă va permite să vă continuați cariera în mediul academic într-un mediu stimulator, multilingv, cu colegi de cercetători dintr-o gamă largă de medii culturale și lingvistice. În timpul cursului, veți dobândi competențele necesare pentru a realiza proiecte de cercetare inovatoare și riguroase metodologic și avansat. În acest scop, vi se va cere să proiectați un proiect de cercetare original sub supravegherea unui lector italian și / sau străin, să petreceți cel puțin șase luni la un centru de cercetare străin renumit și, concomitent, să dezvoltați capacitatea de a lucra atât independent. și în echipă.

Acest doctorat internațional deschide mai multe oportunități de carieră . După ce obțineți doctoratul, veți putea continua activitățile de cercetare în mediul academic, în centrele publice sau private de cercetare, în industriile alimentare de top sau în calitate de consultant de afaceri în domeniile specifice de cercetare ale programului.

Într-o privire

  • Durata cursului: 3 ani
  • Cursurile se vor desfășura în limba engleză
  • Locuri disponibile: 10 cu bursă 2 fără bursă
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Taxe de școlarizare: 163,50 EUR pe an

Structura cursului

Doctoratul acoperă domeniile de cercetare a procesării alimentelor ca unul dintre accentele facultății. Ingineria și Biotehnologia sunt abordările cu randament ridicat ale științei procesării alimentelor. După acceptarea programului după o procedură de selecție publică, vi se va cere să proiectați un proiect de cercetare și să scrieți un prospect împreună cu supraveghetorul dvs., inclusiv scopul proiectului dvs. și pașii necesari implementării acestuia. Ocazional, vi se va solicita să actualizați pașii în ceea ce privește evoluția activității dvs. și cele mai recente evoluții din domeniul dvs. de cercetare.

Șederea dvs. cel puțin șase luni la un centru de cercetare străin este obligatorie și vi se va cere să publicați sau să trimiteți spre publicare cel puțin trei articole în reviste internaționale revizuite de la egal la egal . În timpul programului de trei ani, vi se va cere să participați în mod regulat la cursuri și seminarii special concepute pentru doctorat. elevi.

Etapele doctoratului

Ph.D. Programul cuprinde cinci etape, care se termină după 2, 6, 12, 24 și, respectiv, 36 de luni.

  • În etapa 1 , veți defini planul de cercetare, pregătiți și un proiect de prospect.
  • În etapa a 2-a , veți defini proiectul dvs. de cercetare mai detaliat pe baza literaturii pertinente.
  • În etapa 3 , veți începe lucrul în laborator utilizând abordarea definită pentru proiectul dvs.
  • În etapa a 4-a , veți continua cercetarea, veți planifica șederea în străinătate și veți fi pregătit să pregătiți manuscrise pentru publicare în reviste evaluate de colegi.
  • În etapa finală - etapa 5 - veți finaliza proiectul de cercetare, publicarea manuscriselor și disertația.

Lucrări de teren în străinătate

În cei trei ani de doctorat program, vi se va cere să vă angajați la proiectul dvs. de cercetare cu normă întreagă. Șederea dvs. într-un centru de cercetare străin de renume timp de cel puțin 6 luni este obligatorie. Aceasta va fi o oportunitate de a vă diversifica experiența de studiu, efectuând cercetări în contexte extrem de stimulative și competitive, schimbând idei cu alți cercetători și, prin urmare, colaborând cu colegii internaționali.

cerere

Pentru a fi admis la doctorat. program, va trebui să fi obținut anterior 300 de credite ECTS (de exemplu, licență și master) și să aveți o pregătire academică relevantă, un fond cultural relevant sau o experiență profesională relevantă legată de concentrarea doctoratului. program. Va trebui să vă certificați limba engleză la nivel B2 și veți fi eligibil în timpul procedurii de selecție publică.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Citeste mai mult

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Citește mai puţin