International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea

Generalități

Programul de descriere

O International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea are ca scop consolidarea capacităților de resurse umane în utilizarea și gestionarea de variatie genetica in sistemele agricole și naturale, în scopul de a îmbunătăți sustenabilitatea sistemelor agricole și conservarea resurselor genetice pentru bunăstarea generațiilor prezente și viitoare.

Programul este structurat în două curriculum:

  • Curriculum A - resurselor genetice vegetale;
  • Curriculum B - biodiversitatea funcțională în agroecosistemelor.

Domeniile de cercetare vor include analiza:

  • Variatie genetica in gene unice și gene întregi de plante agricole și forestiere și rudele acestora sălbatice; - Mecanisme care controlează variabilitatea in gene și / sau grupuri de gene, cum cei implicați în rezistență la agenții patogeni și / sau dăunători și toleranța la factorii de mediu; - Rolul biodiversității funcționale în menținerea diversității genetice, inclusiv evoluția și co-evoluție a dăunătorilor / agenți patogeni și plante gazdă; - Rolul diversității funcționale, inclusiv interacțiuni între dăunători / agenți patogeni / buruienilor și voluntar / plante domesticite / sălbatice, în agroecosistemului sănătate; - Plantelor si fiziologie a culturilor, inclusiv fiziologia plantelor stres și post-recoltare fiziologie: - Opțiuni pentru aplicarea cunoștințelor dobândite, ca o condiție prealabilă pentru îmbunătățirea culturilor, de protecție a culturilor, a culturilor / gestionarea durabilă agrosilviculturii și utilizarea terenurilor multifuncțională.

O Programul Internațional de doctorat în Agrobiodiversitatea la Scuola Superiore Sant'Anna- Pisa, Oferte de trei ani-burse să desfășoare activități de cercetare avansată în domeniul agrobiodiversity. Scopul nostru este de a încuraja inovația și transferul de tehnologie în conservarea, gestionarea și exploatarea agrobiodiversity printr-un program educațional științific avansat. Bursele sunt acordate preferențial studenților care provin din țările în curs de dezvoltare / în curs de dezvoltare.

Ultima actualizare Nov 2015

Despre facultate

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in trai ... Citeste mai mult

The Scuola Superiore Sant'Anna was founded in 1987 by merging two colleges: Pacinotti College and the College of Medical Law. It is a public university where merit and talent count. Excellence in training and research, internationalization, interaction with the job market - these are the objectives of the Scuola Superiore Sant'Anna, which offers training and postgraduate courses in Economics and Managerial Science, Law Science, Political Science, Agricultural Science and Biotechnology, Medical Science, and Industrial and Information Engineering. The Scuola Superiore Sant'Anna is a scientific community where the academic staff and researchers interact with students through a continuous exchange of cultural and intellectual ideas. Citește mai puţin
Pisa , L'Aquila + 1 Mai mult Mai Puțin