International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea

Scuola Superiore Sant'Anna

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea

Scuola Superiore Sant'Anna

O International Ph.D. Programul în Agrobiodiversitatea are ca scop consolidarea capacităților de resurse umane în utilizarea și gestionarea de variatie genetica in sistemele agricole și naturale, în scopul de a îmbunătăți sustenabilitatea sistemelor agricole și conservarea resurselor genetice pentru bunăstarea generațiilor prezente și viitoare.

Programul este structurat în două curriculum:

  • Curriculum A - resurselor genetice vegetale;
  • Curriculum B - biodiversitatea funcțională în agroecosistemelor.

Domeniile de cercetare vor include analiza:

  • Variatie genetica in gene unice și gene întregi de plante agricole și forestiere și rudele acestora sălbatice; - Mecanisme care controlează variabilitatea in gene și / sau grupuri de gene, cum cei implicați în rezistență la agenții patogeni și / sau dăunători și toleranța la factorii de mediu; - Rolul biodiversității funcționale în menținerea diversității genetice, inclusiv evoluția și co-evoluție a dăunătorilor / agenți patogeni și plante gazdă; - Rolul diversității funcționale, inclusiv interacțiuni între dăunători / agenți patogeni / buruienilor și voluntar / plante domesticite / sălbatice, în agroecosistemului sănătate; - Plantelor si fiziologie a culturilor, inclusiv fiziologia plantelor stres și post-recoltare fiziologie: - Opțiuni pentru aplicarea cunoștințelor dobândite, ca o condiție prealabilă pentru îmbunătățirea culturilor, de protecție a culturilor, a culturilor / gestionarea durabilă agrosilviculturii și utilizarea terenurilor multifuncțională.

O Programul Internațional de doctorat în Agrobiodiversitatea la Scuola Superiore Sant'Anna- Pisa, Oferte de trei ani-burse să desfășoare activități de cercetare avansată în domeniul agrobiodiversity. Scopul nostru este de a încuraja inovația și transferul de tehnologie în conservarea, gestionarea și exploatarea agrobiodiversity printr-un program educațional științific avansat. Bursele sunt acordate preferențial studenților care provin din țările în curs de dezvoltare / în curs de dezvoltare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Pisa, Tuscany
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Pisa, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala