MEDICUL DE FILOSOFIE (PH.D.)

Generalități

Programul de descriere

Programele postuniversitare care conduc la doctoratul în filosofie (doctorat) oferă educație avansată și pregătire tehnică în pregătirea pentru cariere în sectoarele publice și private legate de știința și tehnologia animalelor, știința și tehnologia alimentelor, biotehnologia animalelor, agroindustria și la nivel universitar cercetare și educație.

Programul de doctorat subliniază cercetarea originală, științifică și include o activitate semnificativă de curs avansat. Este necesar un minim de 60 de ore de credit peste diploma de licență și o disertație care să descrie cercetarea originală. Studenții absolvenți nu sunt în mod normal admiși direct într-un program de doctorat, cu excepția cazului în care au primit mai întâi o diplomă de master pe bază de cercetare (de exemplu, MS, M.Sc.).

Nu există cerințe de limbi străine, dar cunoștințele unei limbi străine pot fi recomandate de către comitetul consultativ al studentului.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Agriculture traces its roots back to 1872 with the establishment of the Alabama Agricultural and Mechanical College as a land-grant college. Throughout its history, the college has help ... Citeste mai mult

The College of Agriculture traces its roots back to 1872 with the establishment of the Alabama Agricultural and Mechanical College as a land-grant college. Throughout its history, the college has helped advance Alabama’s agricultural economy while improving the nutrition, health and standard of living for all citizens. Citește mai puţin