Read the Official Description

AACSB Accredited

Programe de masterat la Kent Business School sunt conduse de cercetare și de relevanță internațională.

La Kent Business School programul de studii de cercetare oferă studenților excepționale, cu o cultură de cercetare dinamică, de supraveghere din comunitatea noastră de peste 60 de ani de cercetare a personalului academic activ, resurse de înaltă calitate și de formare de cercetare excelente.

Noi oferim următoarele specializări subiect:

  • contabilitate
  • finanțe
  • Industrial Relations
  • administrare
  • Știința de Management
  • marketing
  • Cercetări operaționale

Studenții noștri de doctorat toate primesc un spatiu de birouri dedicat, fie cu un laptop sau PC, fonduri de conferințe, instruire formală metode de cercetare și de acces deplin la facilitățile de Graduate School.

Va oferim, de asemenea, o serie de pachete de burse de doctorat pentru candidații restante. Toți candidații trebuie să dețină burse de un prim grad onoruri clasa (dacă este încă terminarea programului de master lor) sau o diplomă de master cu distincție un subiect relevant și un standard bun de limba engleză scrise sau vorbite (IELTS 7 sau echivalent).

Universitatea de burse de doctorat Kent se bazează pe un trei ani absolvent de predare, care include un sprijin de stagiu financiar în schimbul predării part-time. Acest lucru se referă la taxele de școlarizare la rata Marea Britanie / UE (și unele burse specifice pot include taxe internaționale), plus o subvenție salarială și de întreținere combinate la rata integrală din Regatul Unit Research Council.

Cererile din partea studenților auto-finanțate sunt binevenite, de asemenea, iar cerința minimă de intrare este un merit la nivel de master într-un domeniu relevant, precum și cerințele noastre de limba engleza.

Intrarea la programul School Kent Business doctorat este în septembrie (termenul limită de aplicare 30 iunie) sau ianuarie (data limită 31 octombrie), în fiecare an.

Program taught in:
Engleză
Kent Business School, University of Kent
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date