Ph.D. în Științe Politice

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ați venit la Departamentul de Științe Politice de la Boston College

Suntem un departament neobișnuit, un departament care a rezistat tendinței care împinge cercetarea științelor politice departe de întrebările care sunt relevante pentru cetățeni și actori politici. Deși suntem deosebit de puternici în abordările umaniste și calitative ale politicii, celebrăm diversitatea metodologică. Douăzeci și șase de cadre didactice cu normă întreagă (atât senior cât și junior) predau în departament. Suntem, de asemenea, norocoși să avem colegi într-o varietate de alte poziții de cercetare și practică. Acest lucru are ca rezultat o gamă considerabilă de discipline și abordări academice. Ceea ce unește facultatea noastră renumită la nivel național este recunoașterea primatului problemelor politice și convingerea că aceste probleme ar trebui să determine metodologia potrivită în fiecare caz.

Programele de masterat și de doctorat sunt flexibile în ceea ce privește domeniile de studiu și cursuri. În plus față de gama largă de cursuri oferite în cadrul departamentului, studenții au posibilitatea de a urma cursuri în alte domenii la Boston College , precum și la celelalte instituții care alcătuiesc Consorțiul Boston Area. Elevii sunt invitați să primească la Departamentul de Științe Politice din cadrul Boston College studieze oricare dintre cele patru domenii tradiționale ale științei politice: Politica Americană, Politica Comparativă, Politica Internațională și Teoria Politică.

Dimensiunea redusă a programului - aproximativ cinci până la șase studenți sunt admiși în programul de doctorat în fiecare an - permite o atenție personală și un contact strâns cu facultatea. Colocvii informale și prezentări mai formale completează ordinea regulată a schimburilor științifice; studenții avansați au posibilitatea de a preda sub supravegherea facultăților. În timp ce în primul rând se pune accentul pe educația studenților noștri, acordăm o mare atenție dezvoltării lor profesionale, pregătindu-le pentru piețele de locuri de muncă academice și non-academice. Cei mai mulți dintre elevii noștri au ocazia să-și învețe propriile cursuri, iar toți primesc sfaturi și instrucțiuni cu privire la publicarea lucrărilor.

Multe dintre cursurile de absolvire sunt seminarii în care o mare parte a responsabilității este pusă elevului să analizeze citirile, să pregătească prezentări scrise și orale și să conducă discuții de curs. Acestea sunt experiențe pe care le încurajăm, în general, în cursurile noastre, dar seminarul, cu 15 studenți, este ideal pentru acest scop. Clasele sunt mici, ceea ce stimulează nu numai conversațiile, ci și asociațiile strânse dintre elevi și facultate. Atmosfera este informală și colegială: atât studenții absolvenți, cât și facultățile prezintă un amestec neobișnuit de preocupări practice și filosofice într-o tradiție de dezbatere prietenoasă, dar serioasă și de schimb științific.

Program de absolvent

Introducere

Departamentul de Științe Politice oferă un program distinctiv care, în conformitate cu tradiția Boston College , se concentrează pe întrebări semnificative, practice și teoretice. Programele de masterat și de doctorat sunt flexibile în ceea ce privește domeniile și cursurile și permit studenților să studieze în alte departamente și în alte universități din jurul orașului Boston.

Dimensiunea redusă a programului - aproximativ cinci până la șase studenți sunt admise în programul de doctorat în fiecare an - permite o atenție personală și contacte strânse cu facultatea. Școlile informale și prezentările mai formale completează ordinea regulată a schimburilor științifice, iar studenții avansați au posibilitatea de a preda sub supravegherea facultăților.

Există patru domenii tradiționale ale științei politice: politica americană, politica comparativă, relațiile internaționale și teoria politică.

Douăzeci și trei de profesori cu normă întreagă - atât profesori juniori cât și cadre didactice superioare - predau în departament. Aceasta are ca rezultat o largă diversitate de subiecte și o abordare academică.

Multe dintre cursurile de absolvire sunt seminarii în care o mare parte din responsabilitate este pusă elevului să analizeze citirile, să pregătească prezentări scrise și orale la curs și să ghideze discuțiile. Acestea sunt experiențe pe care le încurajăm în general în cursurile noastre, dar seminarul, cu 15 sau mai puțini studenți, este ideal pentru acest scop. Clasele sunt mici, ceea ce stimulează nu numai conversațiile, ci și asociațiile strânse dintre elevi și facultate. Atmosfera este informală și colegial. În calitate de comunitate academică, atât studenții absolvenți, cât și facultatea prezintă un amestec neobișnuit de preocupări practice și filosofice, într-o tradiție de dezbatere prietenoasă, dar serioasă și de schimb științific.

Programul Doctoral

Prezentare generală

Patruzeci de cursuri (42-43 credite) sunt necesare pentru studenții care intră în program cu nici o diplomă de licență anterioară sau o diplomă de masterat. Elevii aleg trei cursuri pe semestru. Dintre cele 14 de cursuri, trei pot fi în studiul independent și două (nu mai mult de un semestru) în cursurile non-universitare. În general, studenții absolvenți care desfășoară cursuri non-universitare sunt obligați să facă o muncă suplimentară în afara cerințelor.

Elevii care intră în programul cu masteratul vor avea cel puțin zece cursuri (30 de credite), dintre care două pot fi în studiu independent și două la nivel de licență. Numărul precis al cursurilor necesare pentru titularii de masterat va depinde în principal de cât de bine lucrarea lor anterioară corespunde cerințelor noastre.

Incepe

Ofertele de curs ale departamentului sunt organizate în patru domenii: teoria politică, politica americană, politica internațională și politica comparativă. Aceste câmpuri sunt organizate în sub-câmpuri, așa cum sunt enumerate mai jos. Elevii aleg un domeniu ca domeniu principal de concentrare, împreună cu un câmp minor. Un majore constă în opt cursuri într-un anumit domeniu, cu pregătire în cel puțin trei sub-câmpuri (patru, dacă domeniul major este teoria politică). Un minor este format din patru cursuri. Elevii sunt obligați să ia două cursuri suplimentare; acestea pot fi distribuite cu toate acestea studentul alege, și poate fi chiar luate într-un alt departament. Aceste două cursuri ar putea fi folosite și pentru un al doilea minor opțional, care constă doar din două cursuri.

În ambele domenii majore și minore, studenților li se va acorda o discreție considerabilă în ceea ce privește alegerea cursurilor, însă elevii pot fi trași la răspundere pentru examenele cuprinzătoare pentru un corp de cunoștințe de bază în domeniu, precum și pentru propria lor cursuri individuale.

Politica americană
 • Instituțiile politice naționale
 • Partidele și alegerile; Grupuri de interes; Mișcările sociale
 • Economie politică, politică publică și administrație
 • Politica externă americană
 • Lege constitutionala
 • Gândirea politică americană
 • Politica de Stat și Urbană
Politici internaționale
 • Sistemul internațional
 • Economia politică internațională
 • Politica externă comparată
Teoria politică
 • Teoria antică și medievală
 • Teoria moderna moderna: Machiavelli la Montesquieu
 • Late Modern Theory: Rousseau la Nietzsche
 • Teoria empirică și contemporană
 • Gândirea politică americană
Politica comparativă
 • Elevii pot alege să se specializeze într-o anumită regiune sau să se concentreze pe o abordare tematică. Se așteaptă, totuși, să demonstreze o competență substanțială în ambele abordări ale politicii comparative.
Rezultatele învățării

La finalizarea doctoratului program, studenții noștri sunt așteptați să:

 • să demonstreze cunoașterea aprofundată a două sub-domenii majore ale științei politice
 • predă cursuri eficiente în două sub-domenii ale științei politice
 • desfășoară ancheta științifică originală într-una sau mai multe sub-câmpuri ale științei politice
 • să publice concluziile propriei cercetări și să asigure poziții academice sau alte poziții profesionale
 • au o bună înțelegere a eticii profesionale corespunzătoare în științele politice

Asistență financiară

Finanțarea Departamentului

Doctoranzii sunt în general admiși cu ajutor financiar sub formă de asistență de cercetare. Aceste premii includ o bursă competitivă și o burse de studii complete pentru toate cursurile legate de program. Doctoranzii, în general, servesc ca învățători după primul an. Finanțarea poate fi reînnoită pentru o perioadă de până la cinci ani, în funcție de progresele satisfăcătoare pentru finalizarea gradului.

Ph.D. candidații trebuie să urmeze diploma cu normă întreagă și să mențină progrese satisfăcătoare în vederea îndeplinirii cerințelor de grad.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Citeste mai mult

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Citește mai puţin