Ph.D. în știința și ingineria materialelor

Generalități

Programul de descriere

Programul de știință și inginerie a materialelor este conceput pentru a dota studenților cunoștințe fundamentale și aplicate despre materiale. Pregătim studenții pentru a face față provocărilor mari în sustenabilitate și energie regenerabilă, nanotehnologie și nanoelectronică, biomateriale, caracterizarea materialelor și computere cu putere redusă.

Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre programul nostru de studii postuniversitare și grupurile de cercetare din facultate.

Ph.D. grad

De obicei, o diplomă de trei-patru ani post-master. Doctoratul, implică cercetări originale, culminând cu o disertație de cercetare.

Ph.D. Cerințe de grad

Doctor în filosofie (Ph.D.) gradul este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie.
Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de 3,5 ani pentru studenții care intră cu un grad BS și 2,5 ani pentru studenții care intră cu un grad MS. Un GPA minim de 3,0 trebuie să fie atins pe toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de B - pentru a câștiga un credit de curs.

Studenții care urmează un doctorat. gradul trebuie să completeze următoarele cerințe de grad pentru a obține gradul:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație.
  • Finalizarea cu succes a cursurilor de programe.
  • Trecerea examenului de calificare.
  • Formarea Comitetului de Disertație.
  • Trecerea la apărarea propunerii de disertație.
  • Apărare și depunere Ph.D. Disertație.

Ph.D. Cronologie de grad

Aflați mai multe

Director de program
Stefaan De Wolf, doctorat.
Profesor asociat de știință și inginerie a materialelor
Clădirea 5, nivelul 3, biroul 3237

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin