Ph.D. în Administrarea afacerilor

NIDA Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Ph.D. în Administrarea afacerilor

NIDA Business School

Acest program își propune să producă absolvenți cu cunoștințe și înțelegere în afaceri. Acesta se concentrează pe excelența academică și produce absolvenți cu abilitățile liderilor de afaceri și managerilor care au cunoștințe și abilități de a lucra într-un mediu global, dotat cu un puternic simț al eticii și responsabilității sociale pentru a răspunde nevoilor societății și națiunii.


Obiective/>

 1. Achiziționarea cunoștințelor avansate și înțelegerea teoretică. Elevii ar trebui să fie echipați cu cunoștințe avansate și înțelegere teoretică în domeniul de expertiză. Obiectivul de învățare este pentru studenți să demonstreze o înțelegere teoretică a Administrației Afacerilor.
 2. Competența în metodologia cercetării. Elevii trebuie să aibă competență în metodologia cercetării suficientă pentru a realiza propriile cercetări de cunoștințe și pentru a comunica rezultatele cercetării. Obiectivul de învățare este de a demonstra competența în metodologia de cercetare adecvată în administrarea afacerilor.
 3. Contribuția la corpul cunoașterii. Elevii ar trebui să fie capabili să demonstreze capacitatea de a produce contribuția intelectuală pentru cunoașterea avansată în domeniul de studiu. Obiectivul de învățare este acela că fiecare elev este de așteptat să aibă o publicație revizuită de la colegiu din disertația sa ca cerință pentru absolvire.


Sistemul educațional, operațiunea și structura programului/>


1. Sistemul educațional/>


Un an universitar este împărțit în două semestre. Fiecare perioadă de studiu regulat nu este mai mică de 15 săptămâni și poate include o perioadă de vară, numărul de credite fiind comparabil cu un semestru obișnuit./>


2. Structura cursului/>


2.1 Calendarul sesiunii (Conform calendarului academic al NIDA)/>

Primul semestru: august-decembrie

Al doilea semestru: ianuarie-mai

Sesiunea de vară: iunie și iulie


2.2 Calificările solicitanților/>

2.2.1 Planul 2 (2.1) pentru un solicitant care are o diplomă de masterat sau un echivalent în orice domeniu dintr-o universitate sau o instituție acreditată de către Comisie pentru învățământul superior și posedă un istoric și fundal scolar excelent sau orice alte dovezi care indică o capacitatea de a efectua cu succes în program. Experiența de lucru nu este necesară, dar va fi evaluată în mod favorabil în procesul de aplicare.

2.2.2 Planul 2 (2.2) pentru un solicitant care are o diplomă de licență cu o diplomă de prim rang de la o universitate sau o instituție acreditată de către Comisia pentru învățământul superior sau de către Oficiul Comitetului pentru servicii publice sau organizații care oferă standarde aprobate sau instituție acreditată de Consiliu.

2.2.3 Solicitanții trebuie să se conformeze cerințelor anunțului actual al NIDA privind cerințele de competență în limba engleză pentru studenții Programului Internațional după cum urmează:

2.2.3.1 Cu excepția cazului în care candidații sunt vorbitori de limbă engleză nativă sau au obținut diploma de licență și / sau de masterat (nu mai mult de cinci ani în urmă) de la instituții academice internaționale în care engleza a fost mijlocul de instruire și studiu, fie testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL), fie examenul IELTS (International Language Testing System). Scorul TOEFL minim este de 550 pentru testul de hârtie și creion sau 213 pentru testul pe calculator *. Pentru IELTS, scorul minim este de 6,5 puncte.

2.2.3.2 Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele de la 2.2.2.1, dar câștigă scorul minim cerut de NIDA pot fi acceptați în program, cu condiția ca aceștia să respecte regulile NIDA privind competența în limba engleză.


Observație: * Scorul de test pe Internet nu este mai mic de 79/>


Criterii de selecție/>

 • Solicitanții sunt selectați prin test scris și / sau interviu.

Notă: Solicitanții pot înlocui scorurile GMAT și TOEFL (Rezultate în ultimii 2 ani) în locul testului scris.


3. Cursuri și instructori/>


3.1 Cursuri/>

3.1.1 Creditul
Planul 2 (2.1) Total 60 de credite
Planul 2 (2.2) Total 90 de credite

3.1.2 Structura / compunerea cursurilor

Cursuri


3.1.3 Planul cursului/>

a) Planul 2 (2.1) Total credite pentru doctorat Programul are 60 de credite, dintre care se numără cursuri de reabilitare fără credit, calculat pentru gradul de doctorat, 6 credite pentru metodologia cercetării, 12 credite pentru cursuri de bază și 42 credite pentru disertație.

b) Planul 2 (2.2) Total credite pentru doctorat Programul este de 90 de credite, care includ cursuri de reabilitare, fără credit, calculat pentru gradul de doctorat, 24 credite pentru cursuri de bază, 6 credite pentru metodologia cercetării, 12 credite pentru cursuri de bază și 48 credite pentru disertație.

Vă rugăm să rețineți că studenții care aplică pentru prima dată la doctorat în planul 2 (2.2), dar care nu îndeplinesc cerințele de grad sau își schimbă planurile vor fi eligibile pentru Master of Business Administration (Programul Internațional). Cu toate acestea, ele trebuie să îndeplinească cerințele de Master of Business Administration (Programul Internațional) pentru 39 de credite de lucrări de curs, care includ 24 credite de cursuri de bază, 15 credite pentru cursuri majore / elective și 3 credite pentru studii independente și să treacă examenul cuprinzător examinare scrisă și examinare orală).


I. Cursuri de recuperare 0 - 18 credite (noncredit)/>

LC 4003 Dezvoltarea abilităților avansate integrate ale limbii engleze

Pe baza unui context major sau academic adecvat, studenților li se poate cere să studieze unul sau mai multe dintre aceste cursuri:

BA 5078 Analiza de regresie


* Comentarii:/>

 1. Elevii care nu se pot conforma anunțului NIDA privind cerințele de competență engleză trebuie să se înscrie pentru un curs de limba engleză (non credit) și să treacă (trebuie să respecte sistemul de evaluare GSBA) cursul.
 2. O scutire, de exemplu un examen de calificare pentru Cursurile de Remediere, trebuie să fie în conformitate cu Anunțul GSBA; cu excepția LC4003 și LC6000 care trebuie să respecte Anunțul NIDA.
 3. La recomandarea doctoratului programul de studiu, studenții pot fi obligați să ia cursurile oferite în programele de masterat ale GSBA sau alte școli din NIDA ca cursuri de recuperare noncredit.


II. Cursuri de bază (24 credite) pentru Planul 2 (2.2)/>

2.1 Alegeți 9 credite din următoarele cursuri:


III. Metodologia cercetării (6 credite)/>

Alegeți 6 credite din următoarele cursuri:


IV. Cursuri de bază (12 credite)/>

Alegeți cursuri de bază din una sau mai multe domenii de specializare și studiați 12 credite. Elevii își pot alege cursurile de bază din alte domenii de specializare din cadrul școlii sau cursurile din programele de doctorat ale școlilor postliceale din NIDA sau din alte universități numai cu aprobarea doctoratului. Comitetul de program.

(1) Management


* Cursuri oferite de doctorat Programul comisiei de evaluare */>


V. Examenul de calificare/>

Examenul de calificare este conform anunțului NIDA Business School .


VI. Dissertation Plan 2 (2.1) 42 credite Planul 2 (2.2) 48 credite/>

Teza de doctorat desemnează majore (e) sau zona (ele) de concentrare a studenților, la discreția de doctorat. Comitetul de program.

BA 9900 Disertație

Observație: studenții pot studia cursuri de doctorat în alte domenii de studiu la GSBA sau la o altă Școală Postuniversitară din NIDA sau alte universități, după aprobarea doctoratului. Comitetul de program.


Cursuri și cerințe majore / Elective cursul pentru Master of Business Administration (Programul Internațional) 15 credite/>


I. Curs obligatoriu: Fiecare student trebuie să urmeze cursul de mai jos:/>

BA 8008 Formulare Strategică, Implementare și Management 3 (3-0-0)


II. Curs major: Asia Pacific Business/>

Elevii care iau acest curs major trebuie să urmeze un curs obligatoriu de 3 credite și cursuri opționale de 9 credite.

Curs necesar: alegeți 1 curs


III. Studiu independent 3 credite Credite/>

BA 9008 Studiu independent: Proiect de afaceri integrat 3 (0-0-3)

IV. Examinare scrisă și examen oral

* Total credite pentru program sunt 42 de credite. *

Selectarea cursurilor majore / elective oferite este supusă discreției comisiei de curriculum. O scutire a unei condiții prealabile este supusă aprobării decanului.


V. Orientări pentru finalizarea programului/>

 • Pentru a-și termina cursurile cu o medie de punctaj minim de 3,00
 • Pentru a demonstra competența de citire și scriere în limba engleză, în conformitate cu anunțul NIDA
 • Pentru a trece examenul de calificare în conformitate cu Anunțul GSBA și reglementările NIDA privind educația
 • Pentru a promova examinarea propunerii de disertație în conformitate cu reglementările NIDA privind educația
 • Să susțină apărarea disertației orale
 • Extrasul disertației trebuie să fie acceptat pentru publicare și difuzat într-un jurnal revizuit de omologi sau o conferință națională / internațională revizuită de colegi înainte de apărarea disertației orale.
 • Pentru a îndeplini cerințele de doctorat în conformitate cu reglementările NIDA privind educația

Taxă (Planul 2.1) aproximativ 1.300.000 Baht

Taxă (planul 2.2) de aproximativ 2.000.000 de baht


Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Ph.D. în Administrația Afacerilor Staff Academic: Dna Intira Tel. 02-7273937
Absolventă a Școlii de Administrare a Afacerilor
Institutul Național de Administrare a Dezvoltării (NIDA) 118 Seri Thai Road Bangkapi, Bangkok 10240, THAILAND
Tel: 0-2727-3933-3939
Fax: 0-2374-3282, 0-2375-3924/>


Școala își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica aceste informații în orice moment fără notificare prealabilă. Din acest motiv, vă recomandăm să revizuiți acordul de fiecare dată./>

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare March 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 - 3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,300,000 THB
Taxă (Planul 2.1) aproximativ 1.300.000 Baht. Taxă (planul 2.2) de aproximativ 2.000.000 de baht
Locations
Thailanda - Bangkok
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Thailanda - Bangkok
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

Presentation NIDA Business School