Ph.D. în Biologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Un mesaj de la Facultatea de Biologie de la Boston College

Bine ați venit la Departamentul de Biologie, în cazul în care cercetarea se află în centrul Ph.D. experienţă. Ne străduim să oferim absolvenților noștri formarea tehnică și intelectuală necesară pentru succesul viitor într-o mare varietate de cariere.

Departamentul nostru este bine echipat pentru cercetări moleculare, celulare, genomice, proteomice, biochimice, bioinformatice și moderne. Dispunem de facilități de bază cu instrumente de ultimă oră pentru cercetarea genomică, fluorescența și imagistica cu celule de înaltă rezoluție și citometria de flux, facilități excelente pentru animale și resurse computaționale substanțiale. Continuăm să ne dezvoltăm facultatea cu noi angajați care ne întăresc în continuare domeniile de studiu principale: examinarea problemelor fundamentale ale biologiei celulare și ale dezvoltării, microbiologiei și infecției și bioinformatică.

Departamentul de Biologie este format dintr-un grup strâns de tineri absolvenți, facultate, post-doc și cercetători care colaborează pentru a produce o atmosferă de învățare congenitală și descoperire. Viața noastră robustă a departamentului facilitează intrarea studenților absolvenți în această comunitate de oameni de știință. Departamentul găzduiește numeroase activități care creează o puternică comunitate intelectuală un mesaj de la facultatea de biologie de la Boston College și sentimentul de colegialitate în rândul studenților noștri și al facultății, incluzând o reuniune anuală a Departamentului de Biologie Retreat, Data Club, întâlniri ale grupului de biologie celulară și reuniuni ale grupului de microbiologie.

Programul nostru este dedicat instruirii ample a studenților noștri. Incoming Ph.D. studenții își încep cercetarea prin efectuarea a trei rotații de șapte săptămâni în laboratoare alese de ei. Pentru a spori abilitățile de comunicare ale elevilor, fiecare rotație se încheie cu studenții care prezintă departamentul cercetările din proiectele lor de rotație. După terminarea a trei rotații, elevii intră în laboratoarele unde își vor termina proiectele de teză.

În plus față de cercetare, ne propunem să dezvoltăm abilitățile de comunicare necesare pentru exercitarea unei varietăți de cariere potențiale. Cei mai mulți studenți dobândesc practică în mentorat prin colaborarea cu asistenții de cercetare universitară. Competențele în prezentarea oficială a datelor științifice sunt realizate la departamentul Data Club. Studenții noștri sunt integrați în comunitatea științifică printr-o serie de mecanisme. În campus, studenții au ocazia să ia masa de prânz cu oameni de știință de vârf care își prezintă activitatea în seria Seminar departamentală. Programul nostru este sporit și mai mult de oportunitățile de a participa la întâlnirile și seminariile de cercetare din zona Boston. În plus, Departamentul de Biologie oferă finanțare pentru studenți să participe și să prezinte cercetările lor la întâlniri locale, naționale și internaționale.

Orașul Boston se mândrește cu o comunitate de cercetare științifică din domeniul științelor biomedicale, oferind studenților noștri numeroase oportunități de colaborare și viitoare oportunități de angajare atât în mediul academic, cât și în industrie.

Program de absolvent

Prezentare generală a absolvenților

Cercetarea se află în centrul experienței absolventului de la Boston College . Absolvenții lucrează direct cu facultate în laboratoarele lor în timp ce își continuă educația. Domeniile actuale de bursă de facultate și expertiză includ Cell și Biologie de Dezvoltare, Microbiologie și Boli Infecțioase, și biologie computațională și Bioinformatică. În cadrul acestor domenii de studiu, departamentul oferă un program de studiu care conduce la un doctorat. Pentru mai multe informații despre cercetarea facultății vizitați pagina de cercetare. Departamentul de biologie oferă, de asemenea, laboratoare de cercetare de ultimă generație și facilități de cercetare de bază, inclusiv microscopie confocală, citometrie de flux și facilități FACS.

O diplomă de masterat este oferit numai printr-un program BS / MS de 5 ani pentru studenții actuali de licență.

Rezultatele învățării

Rezultatele învățării pentru studenții care finalizează un doctorat în biologie includ posibilitatea de a:

 • Efectuați cercetări originale, publicabile în domeniul biologiei.
 • Formulați o nouă întrebare de cercetare și proiectați experimentele necesare pentru a face progrese în domeniu.
 • Demonstrați o cunoaștere largă a teoriei și cercetării în mai multe domenii ale biologiei și o cunoaștere aprofundată a unui domeniu specific de expertiză.
 • Afișați o înțelegere a orientărilor etice pentru cercetarea biologică și puteți fi în măsură să urmați aceste orientări.
 • Să comunice concluziile cercetării atât oral, cât și în scris către publicul profesionist și laic.

Ph.D. Program

Ph.D. program oferă o experiență de formare aprofundată. Lucrarea de bază este oferită în biologie celulară, biochimie, biologie moleculară, genetică, bioinformatică și scriere științifică. Electives avansate sunt disponibile în toate domeniile de expertiză facultate. Cursurile de seminar oferă studenților cursuri de formare continuă în gândirea critică și prezentarea orală a datelor științifice. Experiența în domeniul cercetării este asigurată prin colaborarea strânsă cu membrii facultății, cu colegii postdoctorali și cu studenții de vârstă într-un mediu de colaborare și de susținere.

Concentrează-te pe cercetare

Cercetarea se află în centrul experienței biologice de la Boston College . Departamentul oferă o gamă largă de oportunități de investigație științifică în domeniile:

 • Microbiologie și infecție
 • Cell and Developmental Biology
 • Bioinformatică

Cercetare

Departamentul sa angajat să furnizeze laboratoare complet echipate care să sprijine o gamă variată de cercetări. Cercetătorii departamentului de biologie au acces la laboratoarele Core Laboratories de ultimă oră cu instrumente pentru facilitatea de imagistică, citometrie de flux, facilități pentru animale și resurse computaționale.

Specialități de cercetare
 • celulă
 • Computational Biology
 • Microbiologie

Asistență financiară

Finanțarea Departamentului

Doctoranzii sunt, în general, admiși cu ajutor financiar sub formă de burse de cercetare și burse de școlarizare. Aceste premii includ o bursă competitivă și o burse de studii complete pentru toate cursurile legate de program. Doctoranzii, în general, servesc ca învățători după primul an. Finanțarea poate fi reînnoită pentru o perioadă de până la cinci ani, în funcție de progresele satisfăcătoare pentru finalizarea gradului.

Ph.D. candidații trebuie să urmeze diploma cu normă întreagă și să mențină progrese satisfăcătoare în vederea îndeplinirii cerințelor de grad.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Citeste mai mult

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Citește mai puţin