Ph.D. în Finanțe

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cinci motive de top pentru care ar trebui să alegeți VGSF

Nr. 1 Dr. STANDARD FORMAT: doctorat structurat program

Programul nostru se potrivește cu formatul standard SUA și internațional: primii doi ani implică cursuri pentru a vă echipa cu instrumentele necesare pentru a efectua cercetări inovatoare în finanțe și pentru a efectua lucrări independente la proiecte de cercetare.

Acest format vă oferă bazele solide în teorie și metodele empirice care sunt aplicate în finanțe pentru a vă conduce cercetarea.

# 2 MENTORSHIP: Supraveghere și îndrumare puternică

Veți primi sprijin continuu și extensiv din partea facultății. VGSF are o abordare la ușă deschisă, care intenționează să încurajeze dialogul și să vă ajute în alegerea supraveghetorului dvs..

Majoritatea studenților își aleg supraveghetorii în al doilea an după ce au explorat diferite domenii de cercetare și au făcut cunoștință completă cu facultatea.

# 3 EXPERTIZĂ: excelență în cercetare

Membrii facultății VGSF sunt experți de vârf în domeniile lor și colaborează în mod regulat cu experți de renume și academicieni, care sunt adesea invitați la VGSF în calitate de lectori invitați sau pentru seminarii.

Facultatea lucrează cu studenții pentru a realiza cercetări de ultimă generație. VGSF dorește să vă concentrați pe cercetarea dvs., din acest motiv este necesară doar puțină predare.

# 4 CAREER NETWORK: Top de destinații de plasare internaționale

Am construit o rețea la nivel mondial cu absolvenții noștri care dețin poziții în instituții academice și industriale de top precum Chicago Booth, Universitatea Bocconi și multe altele. Studenții noștri au asigurat locuri de muncă de nivel înalt în instituții excelente după absolvire, iar VGSF îi invită în mod regulat la seminarii, astfel încât să le poată transmite experiența și cunoștințele valoroase studenților actuali.

# 5 FINANȚARE: Finanțat integral

Nu este necesar să găsiți finanțare suplimentară pentru a vă subvenționa doctorat, deoarece veți fi angajați la una dintre universități. Vă oferim finanțare competitivă, care include un salariu lunar și subvenții pentru a participa la conferințe. Salariul dvs. include asigurarea de sănătate și primiți un salariu net, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă depuneți impozitele.

136072_Wien_02_Campus_WU_D4_a.jpg

Bonus: motivul # 6: Viena - State of the art living

Nu uita, ai locui în Viena - cel mai locuitor oraș din lume pentru al nouălea an consecutiv, conform sondajului Mercer Quality of Living!

Orașul are multe de oferit și poate găzdui gustul tuturor: cafenea, muzee, teatru, evenimente și podgorii chiar la ușa orașului. Printre altele, orașul oferă un mediu sigur și stabil, utilități publice excelente și facilități de transport și o mulțime de facilități de agrement.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, a ... Citeste mai mult

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, and the WU (Vienna University of Economics and Business). These three institutions joined forces, and their expertise, to create a hub in Vienna aiming to produce internationally recognized research and provide a competitive PhD education. Citește mai puţin