Ph.D. în Informatică

Generalități

Programul de descriere

Programul de informatică educă elevii să devină cercetători de clasă mondială și lideri de gândire în domeniul informaticii. Programul este conceput pentru a pregăti studentul pentru o carieră în mediul academic, cercetare industrială sau poziții avansate în industrie.

Programul oferă două grade: doctor în filozofie (doctorat) și gradul de MS. Gradul de MS poate fi obținut doar prin luarea cursurilor sau printr-o combinație de cursuri și scrierea unei teze. Studenții interesați de o carieră de cercetare sunt încurajați să se aplice direct la doctorat. program. O diplomă de MS nu este o condiție necesară pentru a vă înscrie la doctorat. program.

Un student care completează doctoratul diplomă va fi demonstrat de cercetare originale, care este publicat în conferințe de prestigiu de clasă mondială, reviste și alte forumuri de cercetare. Acest grad este potrivit pentru cei care doresc să urmeze o carieră în cercetare, fie în mediul academic sau industrie. Un student care completează diploma de masterat, prin cursuri și scrierea unei teze, va fi demonstrat capacitatea de a efectua cercetări direcționate și de a finaliza un proiect de cercetare. Acest grad este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o

Ph.D. mai târziu. Un student care completează diploma de masterat, luând doar cursuri, va fi demonstrat o performanță puternică în cursurile de nivel absolvent care pregătesc elevul pentru o carieră în cercetare avansată și dezvoltare în industrie.

Domeniul de cercetare al programului de informatică KAUST cuprinde următoarele domenii:

 • Inteligența artificială și învățarea în mașină
 • Computational Biosciences
 • Sisteme de calcul și baze de date
 • Computere de înaltă performanță
 • Calcul teoretic
 • Visual Computing

Ph.D.

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. Gradul include următorii pași:

 • Asigurarea unui consilier de dizertație.
 • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
 • Trecerea examenului de calificare.
 • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
 • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale

Ph.D. Cerințe de curs

Studiile necesare pentru cursuri variază pentru studenții care intră în doctorat. Grad cu un grad BS sau un grad MS relevant. Studenții care dețin o diplomă de BS trebuie să completeze toate programele de bază / cursuri obligatorii și cursuri elective prezentate în secțiunea MS grad și sunt, de asemenea, obligați să completeze doctoratul. cursuri. Studenții care intră cu o diplomă de BS se pot califica, de asemenea, pentru a câștiga Diploma de MS prin satisfacerea cerințelor de MS; cu toate acestea, este responsabilitatea studentului să-și declare intențiile de a absolvi un MS

Elevii care intră în doctorat Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să completeze cerințele, deși pot fi solicitate cursuri suplimentare de către Consilierul de Disertație.

Ph.D. Cursuri

 • Cel puțin două cursuri de 300 de niveluri
 • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă Satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.
 • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au îndeplinit cerințele WEP în timp ce câștigă MS Diploma nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.

Studenții care intră în program cu o diplomă de MS de la KAUST pot transfera cursuri neutilizate către doctoratul. cerințe de program supuse aprobării la nivel de program. Studenții care se transferă din doctoratul unei alte universități. programul poate primi un anumit credit de cercetare și cursuri de disertație, de la caz la caz pentru lucrările conexe efectuate la Instituția inițială, după aprobarea Decanului. Cu toate acestea, acești studenți trebuie să satisfacă în continuare cerințele de apărare a examenului de calificare și a propunerii de disertare la KAUST.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin