Despre program

Programul de Informatică educă elevii să devină cercetători de clasă mondială și lideri de gândire în domeniul informaticii. Programul este conceput pentru a pregăti studentul pentru o carieră în mediul academic, cercetare industrială sau poziții avansate în industrie.

Programul oferă două grade: Doctor în filosofie (doctorat) și gradul MS Gradul MS pot fi obținute prin luarea de cursuri numai sau printr-o combinație de cursuri și scris o teză. Elevii care sunt interesați de o carieră de cercetare sunt încurajați să se adreseze direct doctoratului. program. Un grad MS nu este o condiție prealabilă pentru a se înscrie în Ph.D. program.

Un student care completează doctoratul diplomă va fi demonstrat de cercetare originale, care este publicat în conferințe de prestigiu de clasă mondială, reviste și alte forumuri de cercetare. Acest grad este potrivit pentru cei care doresc să urmeze o carieră în cercetare, fie în mediul academic sau industrie. Un student care completează diploma de masterat, prin cursuri și scrierea unei teze, va fi demonstrat capacitatea de a efectua cercetări direcționate și de a finaliza un proiect de cercetare. Acest grad este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o

Ph.D. mai târziu. Un student care completează diploma de masterat, luând doar cursuri, va fi demonstrat performanță puternică în cursurile de nivel absolvent care pregătesc elevul pentru o carieră în cercetare avansată și dezvoltare în industrie.

Domeniul de cercetare al programului de informatică KAUST cuprinde următoarele domenii:

 • Inteligența artificială și învățarea în mașină
 • Computational Biosciences
 • Sisteme de calcul și baze de date
 • Computere de înaltă performanță
 • Calcul teoretic
 • Visual Computing

Ph.D.

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. Gradul include următorii pași:

 • Asigurarea unui consilier de dizertație.
 • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
 • Trecerea examenului de calificare.
 • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
 • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale

Ph.D. Cerințe de curs

Cursurile necesare sunt diferite pentru studenții care intră în doctorat. Diplomă cu diplomă de bacalaureat sau cu o diplomă de master relevantă. Studenții care dețin o diplomă de absolvire trebuie să completeze toate cursurile de program / cursuri obligatorii și cursuri elective prezentate în secțiunea MS Degree și sunt, de asemenea, obligate să finalizeze doctoratul. cursuri. Elevii care intră cu un grad BS pot, de asemenea, să se califice pentru a câștiga gradul MS prin satisfacerea cerințelor MS grad; totuși, responsabilitatea elevului este să-și declare intențiile de a absolvi cu un SM

Elevii care intră în doctorat Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să completeze cerințele, deși pot fi solicitate cursuri suplimentare de către Consilierul de Disertație.

Ph.D. Cursuri

 • Cel puțin două cursuri de 300 de niveluri
 • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă Satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.
 • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au completat cerințele WEP în timp ce câștigă MS Degree nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.

Elevii care intră în programul cu o diplomă MS de la KAUST pot transfera cursuri neutilizate către doctorat. cerințele programului care fac obiectul aprobării la nivel de program. Studenții care se transferă de la doctoratul unui alt universitar Programul poate primi unele credite de cercetare și cursuri de credit de la caz la caz pentru lucrările conexe efectuate la instituția inițială, cu aprobarea decanului. Cu toate acestea, acești studenți trebuie să îndeplinească în continuare cerințele de apreciere a examenelor de calificare și a propunerilor de dizertație la KAUST.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Program predat în:
Engleză
King Abdullah University of Science and Technology

Vezi 13 mai multe cursuri de la King Abdullah University of Science and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date