Ph.D. în Ingineria Sistemelor și Informatică, Informatică managerială

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. în Ingineria Sistemelor și Informatică, Informatică managerială

Cel mai înalt grad de învățământ universitar oferă cunoștințe aprofundate și sistematice ale sistemelor informatice pentru specializarea analizelor, proiectarea unei concepții optimizate a sistemelor informatice și a funcționării lor în raport cu utilizatorii lor. În afară de cunoștințele acumulate despre sistemele informatice, studenții dobândesc o experiență considerabilă în economie și management. Elevii dobândesc o condiție prealabilă pentru succesul în poziții economice și manageriale la cel mai înalt nivel al managementului corporativ și al altor instituții. În plus, studenții vor fi folositori la universități, la instituții de cercetare și știință.

sau informații suplimentare vă rugăm să consultați: http://www.ef.tul.cz/myuniversity

117785_lecture.jpg

Programul de doctorat Škoda Auto

Candidații de doctorat la TUL sunt eligibili să depună candidatura pentru participarea la programul de doctorat Auto Škoda sau își pot scrie teza pe un subiect oferit de companie.
Pentru doctoranții selectați, programul Škoda Auto reprezintă o ocazie unică de a lucra la teza de doctorat în colaborare cu profesioniștii ŠKODA AUTO.
Procesul de admitere are mai multe etape. În primul rând, veți prezenta și discutați subiectul disertației dvs. cu lectorul dvs. la universitatea dvs. și cu un reprezentant ŠKODA AUTO. Un interviu de succes este urmat de participarea la Centrul de Evaluare, iar dacă acest lucru este de succes, vă așteaptă un contract de muncă ocazional.
Dacă nu sunteți selectat în Centrul de Evaluare, puteți completa și teza dumneavoastră cu ŠKODA AUTO sub forma unui stagiu.

117783_education_class.jpg

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Economie
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Învățământ terțiar recunoscut (master), astfel cum este prescris prin Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria și Slovenia).
  • Este recomandată propunerea pentru subiectul disertației viitoare (5-10 pagini) și o listă de lucrări publicate înainte de a fi trimise la: admissions.ef@tul.cz.
  • Competențe de limba engleză - nivel B2, nu este necesar un certificat oficial.
  • Un scurt interviu motivat prin Skype.
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ANUL ACADEMIC: 1200 USD
 • TAXUL DE APLICARE: 2000 CZK / USD 100
 • TERMEN LIMITA:
  Prima rundă: NU ESTE SPECIFICATĂ
  A doua rundă:
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Citeste mai mult

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Citește mai puţin
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mai mult Mai Puțin