Ph.D. în Management

Generalități

Programul de descriere

href = "http://phdmanagement.luiss.it/

Dr. Luiss Programul în Management este o cale de învățare disciplinată - dar nu disciplinară - pentru candidații cu potențial ridicat de doctorat. Oferă concentrări în strategie, organizare, inovație și antreprenoriat, marketing, contabilitate și finanțe corporative. Principalele domenii ale cercetării facultăților includ inovarea modelelor de afaceri; guvernanță corporativă; finanțare pentru inovare; organizare bazată pe proiecte, transfer de tehnologie și management IPR, management internațional; formarea de noi riscuri, creșterea și antreprenoriatul corporativ; învățare și adaptare organizațională; management public și contabilitate; capital social și inovație; și inovație bazată pe cuvânt.

Facultatea se concentrează pe diverse contexte empirice, de la industriile aerospațiale, creative și telecomunicații, până la serviciile de sănătate și sectorul public. Facultatea Luiss a publicat lucrări în Administrația științifică trimestrială, Schimbarea industrială și corporativă, Jurnalul de studii internaționale de afaceri, Jurnalul de management internațional, Jurnalul de cercetare de marketing, Știința organizației, Știința psihologică, Politica de cercetare și Jurnalul strategic de management .

Doctoratul programul cuprinde patru ani de studiu full-time. Calea generală constă în formare de cercetare și predare, o perioadă de vizită în străinătate și pregătirea disertației.

Primii doi ani sunt dedicați cursurilor. Anul 1 constă în cursuri disciplinare în management și în metodele de cercetare. Anul 2 este dedicat cursurilor pe un domeniu de specializare ales, încheind cu dezvoltarea unei propuneri de cercetare.

Anii 3 și 4 sunt dedicați cercetării și pregătirii disertațiilor, culminând cu depunerea și apărarea tezei. De-a lungul întregii căi de învățare, elevii sunt, de asemenea, expuși seminarelor și atelierelor de lucru cu privire la strategiile și abordările de publicare ale pieței internaționale a locurilor de muncă.

Doctoratul cursuri de pregătire sunt, de asemenea, deschise studenților înscriși la doctorat. programe ale altor universități, la plata unei taxe.

Aplicare și admitere

Șase posturi cu bursă și o poziție fără bursă (rezervată funcționarilor care lucrează pentru instituții publice) disponibile pentru înscrierea la doctorat. program în Management la Universitatea Luiss Guido Carli din Roma, începând cu octombrie 2020.

Studenții aleși, pentru cele șase posturi cu bursă, vor beneficia de un pachet de sprijin financiar, care include o derogare de școlarizare și o bursă de 15.343,28 EUR brut pe an pentru a acoperi cheltuielile de viață pe durata programului de patru ani. Acești studenți vor avea, de asemenea, acces la finanțare pentru călătorii de cercetare, pe lângă o creștere a subvenției, dacă petrec o perioadă de vizită la o universitate internațională de prestigiu.

A existat o amânare a termenilor stabiliți de DR nr. 38 din 13 martie 2020, privind termenele pentru concurență, prin evaluare comparativă pentru admiterea în programele de cercetare doctorală - ciclul XXXVI, publicat în seria specială GU IV - Competiții și examene - n. 29 din 10 aprilie 2020, pentru prezentarea cererilor de admitere.

Termenele limită pentru prezentarea cererilor au fost amânate până la 13 iulie 2020, ora 16:00 (CEST), UTC + 2.

În consecință, au fost amânate următoarele termene:

  • data limită pentru publicarea clasificării de admitere : până la 21 septembrie 2020
  • începerea programelor: până în octombrie 2020

Nu se modifică termenul limită pentru obținerea titlului necesar pentru accesul la programele de doctorat, care rămâne până la 31 iulie 2020.

În ceea ce privește etapele de selecție pentru admitere, s-a decis că:

  • examenul oral pentru admiterea la programul de doctorat în management va avea loc așa cum este prezentat în anexa C anexată la decret.

Documentație obligatorie

  • Dovada posesiei unui master
  • Curriculum vitae, care indică toate calificările deținute
  • Cartea de identitate / pașaportul național
  • Lista publicațiilor împreună cu textele complete ale publicațiilor sau o auto-declarație care să ateste că nu există publicații
  • Propunere de cercetare

Vă rugăm să verificați următorul link către Luiss Management Ph.D. site-ul web al programului pentru informații suplimentare: href = "http://phdmanagement.luiss.it/how-to-apply/

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Luiss – Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli – is an independent university. It was created out of a pre-existing Roman institution, Pro Deo, between 1974 and 1978.

Luiss – Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli – is an independent university. It was created out of a pre-existing Roman institution, Pro Deo, between 1974 and 1978. Citește mai puţin