Ph.D. în Matematică Aplicată și Științe Computaționale (AMCS)

Generalități

Programul de descriere

Programul de matematica aplicata si stiinte computationale (AMCS) educa elevii sa construiasca si sa rezolve modele matematice si computationale ale problemelor din lumea reala. Sunt oferite programe de două grade: gradul de MS (în cadrul unei teze sau opțiune non-teză) și doctorat. grad. Admiterea la un program de un grad nu garantează transferul la altul.

Programul de Matematică Aplicată și Științe Computaționale oferă specializări în trei direcții distincte (numite "Melodii"): Matematică Aplicată (AM), Științe și Inginerie Computerizată (CSE) și Statistică (ST).

Cerințele pentru diferite specializări pot varia și sunt prezentate mai jos. Toți studenții din programul MS sunt îndrumați de un consilier al facultății pentru a-și dezvolta programul de studiu.

Evaluare

Elevii de probă sunt admiși la KAUST dintr-o mare varietate de programe și medii. Pentru a facilita elaborarea unui plan de studiu adecvat pentru fiecare student individual, toți elevii admiși sunt obligați să ia un examen scris de evaluare atunci când ajung în Campus. Examenul se va concentra pe matematică și științe de bază. Scopul evaluării este acela de a determina dacă studenții au învățat condițiile necesare pentru absolvirea cursurilor la nivel de absolvent predate în cadrul programului. Consilierul academic lucrează cu studenții admiși pentru a elabora un plan de studiu dacă este necesar. Elevii sunt încurajați să se pregătească pentru evaluarea prin reîmprospătarea cunoștințelor generale dobândite din învățământul preuniversitar înainte de a ajunge la KAUST. Cerințele planului studiului de remediere trebuie completate în mod satisfăcător, în plus față de cerințele privind gradul universitar.

Ph.D.

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. Gradul include următorii pași:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație.
  • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
  • Trecerea examenului de calificare.
  • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
  • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale

Ph.D. Cerințe de curs

Cursurile necesare sunt diferite pentru studenții care intră în doctorat. Diplomă cu diplomă de bacalaureat sau cu o diplomă de master relevantă. Studenții care dețin o diplomă de absolvire trebuie să completeze toate cursurile de program / cursuri obligatorii și cursuri elective prezentate în secțiunea MS Degree și sunt, de asemenea, obligate să finalizeze doctoratul. cursuri de mai jos. Elevii care intră cu un grad BS pot, de asemenea, să se califice pentru a câștiga gradul MS prin satisfacerea cerințelor MS grad; totuși, responsabilitatea elevului este să-și declare intențiile de a absolvi cu un SM

Elevii care intră în doctorat Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos, deși pot fi solicitate cursuri suplimentare de către Consilierul de Disertație.

Ph.D. Cursuri

  • Cel puțin patru cursuri de 300 de niveluri. (Patru electives de la AMCS sau un alt program din care cel puțin două la nivelul AMCS 300).
  • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă Satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.
  • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au îndeplinit cerințele WEP în timp ce câștigă MS Diploma nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.

Studenții care intră în program cu o diplomă de MS de la KAUST pot transfera cursuri neutilizate către doctoratul. cerințe de program supuse aprobării la nivel de program. Studenții care se transferă din doctoratul unei alte universități. programul poate primi un anumit credit de cercetare și cursuri de disertație, de la caz la caz pentru lucrările conexe efectuate la Instituția inițială, după aprobarea Decanului. Cu toate acestea, acești studenți trebuie să satisfacă în continuare cerințele de apărare a examenului de calificare și a propunerii de disertare la KAUST.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin