Ph.D. în Mecanica Aplicată

Technical University of Liberec

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ph.D. în Mecanica Aplicată

Technical University of Liberec

Ph.D. in Inginerie Mecanică, Mecanică Aplicată

Programul de doctorat Applied Mechanics este axat pe proiecte independente științifice și de cercetare în domeniul mecanicii. Scopul său este de a produce absolvenți cu studii superioare și creativi capabili să participe la aplicații științifice, de cercetare și profesionale ale legilor mecanicii în ingineria mecanică. Pentru a putea reuși soluții de sarcini în domeniile mecanicii de inginerie, doctoratul candidații își extind și perfecționează cunoștințele de matematică, fizică (mecanică) și științele aplicate în cadrul teoretic al disciplinei de studiu.

Absolvenții sunt capabili să aplice independent abilitățile dobândite și nivelul ridicat de cunoștințe teoretice furnizate în cursuri și dobândite prin metode moderne de învățare pentru rezolvarea problemelor specifice în domeniile selectate ale mecanicii de inginerie, mecanica corpurilor rigide și pliabile, mecanica lichidelor și termodinamicii . Mai mult, ei sunt familiarizați cu metodele de cercetare în domeniul mecanicii aplicate și capabili de analiză critică, evaluare și sinteză, capabili să discute rezultatele investigațiilor lor și să extindă suma cunoștințelor actuale într-o manieră profesionistă în valoare de publicarea și împărtășirea cu alți membri ai comunității profesionale, atât în țara lor, cât și în străinătate.

După absolvirea programului de studii, absolvenții vor reuși în poziții de membri ai echipei de cercetare atât în ​​domenii teoretice cât și în domeniul aplicațiilor științifice sau ca experți în echipele centrelor de dezvoltare industrială și instituții de cercetare majore care se concentrează pe o anumită zonă. Datorită cunoștințelor profunde și a abordărilor profesionale, vor reuși, de asemenea, într-un context mai larg, ca lectori ai instituțiilor de învățământ terțiar.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. candidații la TUL sunt eligibili să candideze pentru participarea la doctoratul Škoda Auto. program sau pot scrie teza lor pe un subiect oferit de companie.

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Inginerie Mecanica
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Recunoașterea învățământului terțiar (diplomă de master), prevăzută de Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania și Slovenia).
  • Examen de intrare / interviu
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ACADEMIC ANUL: 2000 USD
 • TAXUL DE APLICARE: 2000 CZK / USD 100
 • TERMEN DE APLICARE: 31 ianuarie, 31 august
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 18, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,000 USD
FEE / ANUL ACADEMIC
Information
Deadline
Aug. 31, 2019
Locations
Republica Cehă - Liberec, Liberec Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Aug. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Liberec, Liberec Region
Termen limită de aplicare Aug. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala