Ph.D. în Statistici (STAT)

Generalități

Programul de descriere

Programul Statistică (STAT) educă elevii să analizeze și să modeleze problemele complexe din lumea reală care apar în știința statistică a datelor statistice moderne. Două grade sunt oferite: gradul MS (fie sub o teză sau o opțiune non-teză) și Ph.D. grad. Admiterea la un grad nu garantează transferul la un altul. Toți studenții din MS și Ph.D. programele sunt ghidat de un consultant de facultate pentru a-și dezvolta programul de studiu.

Ph.D.

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. Gradul include următorii pași:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație.
  • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
  • Trecerea examenului de calificare.
  • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
  • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale

Ph.D. Cerințe de curs

Cursurile necesare sunt diferite pentru studenții care intră în doctorat. Diplomă cu diplomă de bacalaureat sau cu o diplomă de master relevantă. Studenții care dețin o diplomă de absolvire trebuie să completeze toate cursurile de program / cursuri obligatorii și cursuri elective prezentate în secțiunea MS Degree și sunt, de asemenea, obligate să finalizeze doctoratul. cursuri de mai jos.

Elevii care intră cu un grad BS pot, de asemenea, să se califice pentru a câștiga gradul MS prin satisfacerea cerințelor MS grad; cu toate acestea, este responsabilitatea elevului de a-și declara intențiile de a absolvi cu un MS Studenți care intră în doctorat. Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos, deși pot fi solicitate cursuri suplimentare de către Consilierul de Disertație.

Ph.D. Cursuri

  • Cel puțin patru cursuri de 300 de niveluri dintre care cel puțin două trebuie să fie din lista de cursuri STAT 300.
  • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă Satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.
  • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au completat cerințele WEP în timp ce câștigă MS Degree nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.

Studenții care intră în program cu o diplomă de MS de la KAUST pot transfera cursuri neutilizate către doctoratul. cerințe de program supuse aprobării la nivel de program. Studenții care se transferă din doctoratul unei alte universități. programul poate primi un anumit credit de cercetare și cursuri de disertație, de la caz la caz pentru lucrările conexe efectuate la Instituția inițială, după aprobarea Decanului. Cu toate acestea, acești studenți trebuie să satisfacă în continuare cerințele de apărare a examenului de calificare și a propunerii de disertare la KAUST.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin