Citește Descrierea Oficială

De doctorat

În calitate de membru al programului de doctorat al SSA, vă veți alătura unui grup select de studenți și cercetători remarcabili care avansează o abordare interdisciplinară a burselor de asistență socială și de asistență socială. Programul este conceput pentru a aprofunda stăpânirea studenților deopotrivă teoria științei sociale și metodele de cercetare, astfel încât acestea să fie pregătite să contribuie la cunoașterea științifică în moduri inovatoare. Ph.D. în munca socială se deschid porțile la pozițiile de cercetare și de predare la nivel universitar și la cercetarea politică la nivel înalt. În programul de doctorat, aveți flexibilitatea de a vă proiecta propriul curs de studiu în tandem cu discipline conexe de-a lungul Universității din Chicago. Ceea ce face SSA diferită este faptul că elevii noștri primesc pregătirea teoretică necesară pentru a deveni cercetători sociali aplicați.

Centrele de cercetare

Universitatea din Chicago este un magnet pentru cei mai importanți oameni de știință din domeniul științelor sociale. În calitate de doctorand, puteți participa la cercetări inițiale alături de consilierii facultăților din oricare dintre centrele și programele noastre de cercetare afiliate la universitate, printre care:

  • Centrul pentru studii de gen
  • Centrul de Studii în Administrarea Sănătății
  • Centrul pentru potențialul uman și politica publică
  • Centrul de Studiu al Rurii, Politică
  • Centrul de Prevenire a Violenței Tineretului din Chicago
  • Programul pentru Drepturile Omului
  • Inițiativa privind sănătatea urbană

Curriculum-ul doctoral

Programul de doctorat este structurat în mod flexibil astfel încât studenții să poată urmări un curriculum adaptat intereselor lor individuale. Curriculum-ul este conceput pentru a asigura expertiza în teoria științei sociale, metodele de cercetare și o arie de specialitate. În consultare cu un consilier de facultate, fiecare student dezvoltă un program de studiu care include cursuri, un examen de calificare, un proiect de cercetare pre-disertație, și de cercetare de disertație. Doctoranzii au, de asemenea, posibilitatea de a participa la colaborarea cu facultate în cercetarea lor și de a servi ca asistenți pedagogi sau instructori.

Școala oferă cursuri în metodele de cercetare cantitative și calitative. În plus, cursurile explorează fundamentele teoretice ale burselor de asistență socială dintr-o varietate de perspective disciplinare și niveluri de analiză, inclusiv procese economice și politice, organizații de servicii umane, structuri sociale și inegalități sociale, comunități, cultura, dezvoltarea cursului de viață și psihologic individual procese de schimbare. Ca parte integrantă a unei universități majore de cercetare, programul de doctorat de la SSA se bucură de acces deplin la o gamă bogată de oferte de curs din cadrul Universității din Chicago. Cursanții SSA desfășoară cursuri în departamente precum Sociologie, Dezvoltare Umană, Antropologie, Economie și Științe Politice și în școlile profesionale de Business, Medicină, Drept și Studii de Politici Publice. Programul de călătorii în călătorii permite studenților la nivel de doctorat să profite de oportunitățile educaționale de la celelalte universități ale celor zece Big Alianțe Academice, fără a schimba înregistrarea sau creșterea școlarizării.

Programul de doctorat la SSA este pentru persoanele care doresc să aibă o carieră în cercetare și predare. Deși mulți dintre studenții noștri efectuează cercetări privind practicile și intervențiile clinice, nu oferim un DSW sau nu oferim formare clinică specifică pentru practicanți dincolo de nivelul maestrului.

Cerințe de diplomă

Elevii participă la programul de doctorat cu normă întreagă. Elevii sunt obligați să ia cel puțin cincisprezece cursuri: unul în istoria profesiei de asistență socială, cinci în statistici și metode de cercetare și cel puțin trei în alte departamente sau școli profesionale de la Universitatea din Chicago. Este de așteptat ca aceste trei cursuri să se desfășoare într-o singură disciplină sau domeniu.

Elevii sunt obligați să finalizeze un proiect de cercetare înainte de disertație în primii doi ani de studiu. Acest proiect ar trebui să fie un raport empiric, o analiză critică a literaturii sau o piesă teoretică, scrisă în timp ce un student de doctorat, care a fost trimisă spre publicare într-un jurnal sau o carte. Cel mai frecvent, proiectele de pre-disertație vor crește din asistența de cercetare la SSA sau în altă parte la Universitatea din Chicago sau din lucrări inițial scrise de studenți ca cerințe de curs, dar dezvoltate în continuare pentru a fi adecvate pentru depunere pentru publicare, de regulă sub îndrumarea instructor din clasă. Manuscrisele pot fi co-autorizate cu facultatea sau cu alții, dar dacă studentul nu este primul autor, primul autor trebuie să ateste rolul elevului în pregătirea manuscrisului.

Elevii trebuie să treacă un examen de calificare care evaluează înțelegerea lor a domeniilor conceptuale majore care informează practica directă, cercetarea politică sau organizațională și capacitatea lor de a utiliza aceste cadre pentru a analiza problemele de bunăstare socială. Acest examen de deschidere a cărții, finalizat, este finalizat într-o perioadă de o săptămână, la sfârșitul verii, după al doilea an al studenților.

Cronologie

Deoarece timpul necesar pentru completarea disertației variază foarte mult, timpul necesar pentru finalizarea doctoratului. programul variază de asemenea. În general, elevii au nevoie de patru până la cinci ani pentru a îndeplini toate cerințele. În continuare este prezentat un plan sugerat de progres în cadrul programului.

cerinţe

Programul de admitere la doctorat

The University of Chicago School of Social Service Administration a The University of Chicago School of Social Service Administration a fost lider în bursa de asistență socială și asistență socială, deoarece am ajutat la stabilirea activității sociale ca domeniu de cercetare științifică în 1908 și programul nostru de doctorat în 1920. Universitatea însăși este adăpostită a șase absolvenți și școli profesionale, oferind studenților doctoranzi SSA oportunități extraordinare de studiu și cercetare transdisciplinară.

Programul este conceput pentru a aprofunda stăpânirea studenților deopotrivă teoria științei sociale și metodele de cercetare, astfel încât acestea să fie pregătite să contribuie la cunoașterea științifică în moduri inovatoare. Nu oferim formare clinică specifică pentru practicanți dincolo de nivelul maestrului. Membrii facultății se bucură de mare mândrie și plăcere în a lucra peste granițele disciplinare pentru a aborda problemele cele mai presante în ceea ce privește bunăstarea socială și cred că îndrumarea noilor colegi este o parte importantă a misiunii lor. Ei folosesc o varietate de metode diferite în cercetarea lor și programul de doctorat sprijină studenții care doresc să folosească metode cantitative, calitative sau metode mixte de cercetare.

Elevii vor începe cercetarea de îndată ce vor începe programul, deoarece universitatea este un mediu intensiv de cercetare. Există numeroase oportunități de a participa la cercetarea condusă de cadrele didactice și toți doctoranții noștri sunt obligați să lucreze ca asistent de cercetare la un membru al facultății în primul și al doilea an. Veți fi așteptat să lucrați ca asistent de cercetare timp de 10 ore pe săptămână în primul și al doilea an, ca parte a pachetului de ajutor financiar; în anii 3 până la 4 veți îndeplini această cerință de muncă, servind ca asistent de predare. Recomandăm cu insistență doctoranzii să nu lucreze ore suplimentare în cursul anului universitar, cu excepția cazului în care sunt legate direct de interesele lor de cercetare.

În fiecare an, biroul de admitere primește aproximativ 100 de cereri. Dintre cei 100, ne așteptăm să înscriem aproximativ 8 elevi.

Asistență financiară

Toți doctoranzii beneficiază de o finanțare semnificativă din partea SSA, care include până la cinci ani de școlarizare și taxe, asigurări de sănătate, precum și burse de cercetare și de predare. SSA oferă, de asemenea, sprijin financiar pentru studenții doctoranzi care își prezintă lucrările la conferințe și iau măsuri pentru ca studenții să-și exerseze abilitățile de prezentare academică.

Oportunități de Federație Doctorală

Studenții SSA au avut un succes deosebit în obținerea de burse competitive, cum ar fi Consorțiul Illinois pentru burse de programe pentru oportunități educaționale, bursele de disertație Fahs-Beck și diplomele pentru disertațiile Centrului pentru studii de gen.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare February 18, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 - 5 anii
La zi
Price
48,759 USD
Taxă pe an: Doctorat Rezidență Scholastic $ 48.759; Taxă pe an: Doctorat Advanced Residence $ 19,201. (Toți doctoranții primesc fonduri semnificative din partea SSA.)
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019