Ph.D. în economie și management

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. în economie și management

Cel mai înalt nivel al învățământului universitar oferă cunoștințe aprofundate și sistematice ale microeconomiei, metodologia muncii științifice, metodele cantitative și statistice care prelucrează datele empirice și, în primul rând, echipează studenții cu cunoștințe de specialitate în administrarea și managementul afacerilor, care se concentrează asupra comportamentului și managementului a întreprinderilor într-un mediu global în ceea ce privește inovația și noile instrumente ale finanțelor corporative. Absolvenții dobândesc o condiție prealabilă pentru succesul în poziții economice și manageriale la cel mai înalt nivel al managementului corporativ și al altor instituții. În plus, absolvenții vor fi angajați la universități, instituții de cercetare și știință.
Specializarea și oferta de posibile subiecte ale supervizorilor individuali puteți găsi aici.117780_promotionabroad3.jpg

Programul de doctorat Škoda Auto

Candidații de doctorat la TUL sunt eligibili să depună candidatura pentru participarea la programul de doctorat Auto Škoda sau își pot scrie teza pe un subiect oferit de companie.
Pentru doctoranții selectați, programul Škoda Auto reprezintă o ocazie unică de a lucra la teza de doctorat în colaborare cu profesioniștii ŠKODA AUTO.
Procesul de admitere are mai multe etape. În primul rând, veți prezenta și discutați subiectul disertației dvs. cu lectorul dvs. la universitatea dvs. și cu un reprezentant ŠKODA AUTO. Un interviu de succes este urmat de participarea la Centrul de Evaluare, iar dacă acest lucru este de succes, vă așteaptă un contract de muncă ocazional.
Dacă nu sunteți selectat în Centrul de Evaluare, puteți completa și teza dumneavoastră cu ŠKODA AUTO sub forma unui stagiu.117787_graduationceremony.jpg

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Economie
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Recunoașterea învățământului terțiar (diplomă de master), prevăzută de Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania și Slovenia).
  • Este recomandată propunerea pentru subiectul disertației viitoare (5-10 pagini) și o listă de lucrări publicate înainte de a fi trimise la: admissions.ef@tul.cz.
  • Un scurt interviu motivat prin Skype.
  • Competențe de limba engleză - nivel B2, nu este necesar un certificat oficial.
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ANUL ACADEMIC: 1200 USD
 • ALTE TAXE:
 • Taxa de participare: 2000 CZK / 100 USD
 • Recunoașterea taxei de educație anterioară: 3000 CZK / 125 USD
 • TERMEN DE APLICARE: Runda 1: 22 ianuarie 2019
  A doua rundă: 21 iunie 2019
  Runda 3: 16 august 2019
Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Citeste mai mult

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Citește mai puţin
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mai mult Mai Puțin