Ph.D. în filosofie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ați venit la Departamentul de Filosofie de la Colegiul Boston

Programul de filozofie absolvent al Colegiului Boston atrage talentați studenți din întreaga lume. Oferim diplome de masterat și de doctorat, acoperind toate perioadele din istoria filosofiei și cu o diversitate de abordări filosofice.

Departamentul de Filosofie este remarcat prin forța sa în istoria filosofiei, a filozofiei continentale contemporane și a filozofiei practice, inclusiv a eticii și a filosofiei social-politice. În plus, departamentul oferă două programe interdisciplinare: filozofie și drept, filosofie și teologie. Programul include, de asemenea, filosofia asiatică și studiile diasporei.

În fiecare septembrie, programul nostru de doctorat admite un mic grup de noi studenți, care sunt imediat primiți ca asistenți de cercetare. Experiența de a lucra cu un învățat stabilit este concepută pentru a ajuta elevul să învețe unele dintre aptitudinile de bază ale cercetării filosofice și să stabilească o relație de mentorat cu una sau mai multe facultăți. Programul de flexibilitate asigură o atenție individuală în proiectarea unui plan de bun venit la departamentul de filosofie de la Boston colegiu de studiu. Tot Ph.D. elevii au finanțare prin cel de-al cincilea an al programului (al patrulea an, dacă intră cu un MA), presupunând că au fost îndeplinite cu succes cerințele. Doctoranzii dobândesc experiență de predare în cadrul Universității de două semestre Filozofie a cursului de bază Persoana. Există un seminar de predare în primii doi ani ai programului pentru a ajuta doctoranzii să își pregătească propriile programe și să ofere feedback cu privire la predare; vizitele clasice continue au loc ulterior.

Programul MA admite un grup suplimentar de elevi, care împărtășesc aceeași facultate, cursuri și alte resurse pentru studiul filosofiei, inclusiv pregătirea limbii.

Filosofia de la Colegiul Boston beneficiază de locația noastră în zona Boston, un centru bogat de viață academică, inclusiv universități, biblioteci și instituții culturale care ajută toate aspectele cercetării și schimbului științific. Există oportunități de studii în străinătate la anumite universități.

Vă invităm să vă gândiți să vă alăturați comunității noastre înfloritoare intelectuală în timp ce continuăm să investigăm problemele perene ale filosofiei.

Absolvent

Departamentul de filozofie oferă un program de masterat, un doctorat. program și două programe interdisciplinare: o licență comună în filosofie și teologie și două diplome în filosofie și drept (MA / JD și Ph.D./JD).

O caracteristică semnificativă a acestor programe este o gamă largă și variată de cursuri disponibile pentru absolvenții de la fiecare semestru. Acestea acoperă istoria și problemele filosofiei, permițând concentrarea în următoarele domenii: filosofia antică, filozofia medievală, filozofia modernă, fenomenologia și contemporana Filozofia continentală, Etica, Filosofia socială și politică, Filosofia dreptului, Filosofia religiei, Epistemologia și filozofia științei. Departamentul este legat de centre de cercetare precum Institutul Lonergan și găzduiește mai multe jurnale științifice. Membrii departamentului sunt cunoscuți la nivel național și internațional și sunt implicați în cercetarea de vârf.

În plus, în fiecare an, departamentul găzduiește numeroși vorbitori din SUA și din străinătate (prin seria de conferințe proprii sau prin consorții cum ar fi Colocviul din Boston Area în filosofia antică) și invită un învățător proeminent să fie profesorul de vizită Gadamer și să predea patru șase săptămâni.

În plus, elevii pot să urmeze cursuri de nivel absolvent în alte departamente ale Colegiului Boston (de exemplu, Științe Politice, Teologie) și pot beneficia de ofertele intelectuale mai largi ale Boston datorită participării Colegiului Boston la consorțiul Boston Area, care le permite cross-register pentru un curs pe semestru la Universitatea Boston, Universitatea Tufts sau Universitatea Brandeis. Prin cerere, ei pot participa, de asemenea, la Consorțiul de Studii pentru Femei și la Institutul Teologic din Boston.

Colegiul Boston este un campus suburban situat la marginea de vest a orașului Boston. Mai multe colegii și universități, inclusiv Universitatea din Boston, MIT și Universitatea Harvard, sunt ușor accesibile cu mijloacele de transport în comun. Schimbul de idei între facultate și studenții din colegiile și universitățile din zona Boston este bogat și divers.

Rezultatele învățării

Programe postuniversitare

Elevii în cursul MA și Ph.D. programe în filosofie va

 • să demonstreze o înțelegere amplă și sofisticată a istoriei filozofiei occidentale (antică, medievală, modernă și contemporană), adică să fie capabilă să transmită informații despre autori și texte individuale, să stabilească legături între autorii principali și texte, dar și pentru a explica modul în care textele și autorii individuali se încadrează în mișcarea generală a filosofiei occidentale; capacitatea de a articula o narațiune a acelei tradiții; în cazul studenților MA și a doctoranzilor. studenții care își completează primul an în program, capacitatea de a conversa cunoștințele despre istoria filozofiei occidentale, precum și despre două dintre domeniile sistematice majore din filosofie (metafizică, epistemologie, etică, teologie naturală / filozofie religioasă, filozofie socială / politică) .
 • demonstrează o citire și interpretare sofisticată a textelor filosofice, adică identificarea tezei principale a unui text, explicarea tezei, evidențierea detaliată a principalelor argumente în sprijinul tezei și identificarea principalelor presupoziții care stă la baza textului; să contextualizeze textele și problemele filosofice într-un mod destul de sofisticat, adică să le localizeze în contextele lor istorice adecvate, să arate conștiința istoriei istorice a problemelor filosofice și să arate vigilența diferențelor dintre genurile filosofice.
 • să demonstreze o înțelegere și o evaluare sofisticată a argumentelor filosofice, adică să distingă premise și concluzii, să distingă aspectele valabilității logice de problemele legate de adevăr sau falsitatea premiselor, să aleagă și să explice termeni ambiguu, să identifice presupozițiile și să sublinieze cele mai multe puncte forte sau puncte slabe ale unui argument.
 • să demonstreze o abilitate sofisticată de a scrie despre texte și probleme filosofice, adică să precizeze o teză filosofică, să explice teza, să construiască un argument sau argumente în sprijinul tezei, să răspundă eventualelor neînțelegeri sau obiecții la teză în ceea ce privește interpretările alternative ale textelor și pozițiile alternative asupra problemelor.
 • să demonstreze abilitatea de a cerceta și de a selecta literatura secundară adecvată pentru munca lor și de a utiliza corect și eficient această literatură secundară.
 • să demonstreze o abilitate sofisticată de a distinge pretențiile filosofice de alte tipuri de revendicări, adică să recunoască și să articuleze diferențele dintre afirmațiile filosofice și, de exemplu, afirmațiile istorice și științifice naturale atunci când sunt prezentate cu aceste tipuri diferite de revendicări; pentru a putea explica texte în care creanțele de diferite tipuri nu sunt găsite doar alăturate, ci chiar confundate.
 • demonstrează o înțelegere destul de sofisticată a unor astfel de probleme filosofice precum natura și amploarea cunoașterii umane, semnificația personalității umane, viața bună și obligația morală, dimensiunile sociale și politice ale existenței umane, relația dintre credință și rațiune și existența și natura lui Dumnezeu. Această înțelegere destul de sofisticată ar implica posibilitatea de a preciza care sunt principalele întrebări în majoritatea, dacă nu toate aceste domenii, care sunt răspunsurile principale la aceste întrebări, care sunt principalele surse de dovezi la care se adresează aceste răspunsuri; să trateze o poziție motivată cu privire la cel puțin unele dintre aceste întrebări; și pentru a arăta o apreciere a ceea ce fac și nu știu despre aceste diferite probleme.
 • în cazul doctoratului elevii, demonstrează capacitatea de a comunica clar și eficient cu privire la textele și problemele filosofice menționate mai sus.

Facultatea de Filosofie

 • Demonstrează o înțelegere de lucru a textelor, vocii, conversațiilor și dezbaterilor fundamentale care au format istoria filozofiei și teologiei în tradiția occidentală (antică, medievală, modernă și contemporană);
 • Apreciez și implică sistematic interacțiunea istorică și continuă dintre filosofie și teologie în tradiția occidentală, în special în ceea ce privește întrebările despre Dumnezeu, rațiunea, revelația, credința, limbajul, doctrina, cultura și experiența umană;
 • Apreciez și se angajează constructiv diferitele genuri, metode, stiluri, scopuri și contexte istorice ale cercetării filosofice și teologice;
 • Elaborați un program de studiu în consultare cu un consultant care include o concentrare într-unul din următoarele domenii: Credință, Știință și Filosofie; Fundații în filosofie și teologie; Filozofia medievală și teologia; și filosofia și religiile.
 • Demonstrați o abilitate sofisticată de a scrie și de a vorbi despre textele și problemele filosofice și teologice prin intermediul seminariilor de absolvent, studiului de limbă, al unui examen cuprinzător și al unei teze opționale.

De doctorat

Programul de doctorat sa angajat mult timp să studieze istoria filozofiei, acordând o atenție deosebită dezvoltării gândirii europene contemporane. Cu toate acestea, ea este dedicată pluralismului, diversității și incluziunii, cu o serie de cursuri în filosofia anglo-americană, și un număr de cercetători care lucrează îndeaproape în etica contemporană, filosofia socială și politică, filosofia critică a rasei, epistemologia, filozofia științei, și filozofia religiei. Suntem convinși de importanța muncii interdisciplinare, cu programe active, formale în filosofie și drept, studii psihanalitice, studii Lonergan, gândire medievală, filozofie și teologie. Cultivăm un puternic simț al contextelor americane și internaționale pentru munca noastră, cu un număr de membri ai facultăților conectați la Europa, Asia, America de Sud și Australia.

Admitere

În mod normal, departamentul poate admite cinci studenți noi la programul de doctorat în fiecare an. Studiile lor sunt finanțate integral, prin scutiri de școlarizare și burse (asistență postuniversitară și burse de studii), timp de cinci ani (patru pentru cei care au deja un masterat în momentul în care intră în program). Elevii cu finanțare externă instituțională (de exemplu, Fulbright) pot fi admiși în plus după examinarea dosarului. Elevii care intră în programul fără un MA câștiga un MA în drumul lor la doctorat

Instruire în predare și cercetare

Departamentul subliniază importanța instruirii doctoranților în predare, cercetării filosofice și a scrisului. Doctoranzii urmează un "Curriculum de Dezvoltare Profesională" angajat în fiecare dintre aceste domenii, care le pregătește pentru o carieră academică. În primul an al programului, doctoratul lucrează îndeaproape cu membrii facultății ca asistent de cercetare și participă la Seminarul de predare pentru a se pregăti pentru predarea propriului lor curs de predare de doi semestri la filozofie în următorii ani. Elevii predau pentru fiecare din următorii trei ani și încă participă la Seminarul de predare în al doilea an. Seminarul de scriere, orientat spre publicare și condus de un membru al facultății, se întâlnește pe tot parcursul anului universitar. Elevii pot participa la toate studiile de doctorat. Alte intalniri se pregatesc pentru cercetarea bibliografica, informeaza despre principalele tendinte ale burselor curente, etc. In final, studentilor le este garantat ultimul an de cercetare si scriere finantate, fara nici o obligatie decat scrierea disertatiilor.

Viața studenților în cadrul departamentului

În orice moment, există aproximativ patruzeci de studenți activi în diferite stadii ale programului, peste jumătate din care sunt prezenți în campus. Mulți dintre studenții noștri provin din alte țări, printre care Chile, China, Columbia, Congo, India, Italia, Spania, Regatul Unit și Vietnam. Cei care provin din Statele Unite provin dintr-o gamă largă de colegii de arte liberale și de la universități la coastă. Un număr petrec o parte din timpul petrecut în programul care efectuează cercetări în străinătate (de exemplu, în ultimii ani, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Regatul Unit). Studenții întrețin mai multe grupuri de studiu pline de viață în fiecare an și organizează cel puțin o conferință majoră în fiecare semestru (de exemplu, un seminar de filozofie contemporană în toamnă și o conferință de studii universitare în primăvară; Există, de asemenea, o zi comună bianuală în afara campusului, la care facultatea și doctoranzii efectuează o discuție extinsă asupra preocupărilor profesionale și sociale alese de studenți. Unele fonduri sunt disponibile pentru a ajuta studenții absolvenți care transmit lucrări la conferințe științifice. Consultați și secțiunea "Resurse" din Manualul de studii postuniversitare.

informatii suplimentare

Curs de lucru

Durata totală de lucru necesară pentru doctorat este de 16 cursuri (48 credite). Elevii care intră în program cu un masterat în filosofie pot primi credite pentru până la șase cursuri (18 credite) față de această cerință, dar trebuie să ia cel puțin zece cursuri (30 de credite) în program. Elevii care intră în programul fără un MA câștiga un MA în drumul lor la doctorat

Asistență pentru cercetare

Doctoranzii finanțați de BC sunt asistenți de cercetare în primul lor an și sunt responsabili pentru un total de până la 20 de ore pe săptămână de serviciu pentru membrii facultății din departamentul de filosofie.

Predarea Fellowship

Doctoranzii finanțați de BC servesc ca profesori de burse de la cel de-al doilea până la cel de-al patrulea an (al treilea an pentru studenții care aveau deja o diplomă de master când au intrat în program). Învățătorii Fellows sunt responsabili pentru predarea unei unități de Filosofie a Persoanei I în semestrul de toamnă și Filosofia Persoanei II în semestrul de primăvară. Descrierea cursului este în prezent, după cum urmează:

Acest curs introduce elevii la reflecția filosofică și istoria sa prin prezentarea și discutarea scrierilor unor gânditori majori din perioade antice, medievale, moderne și contemporane. Cursul este conceput pentru a arăta cât de recente sunt întrebările fundamentale și durabile despre univers și ființele umane în diferite contexte istorice și dintr-o serie de abordări și metode. Se pune accentul pe temele etice, cum ar fi natura persoanei umane, fundamentul drepturilor omului și responsabilitățile corespunzătoare, precum și problemele justiției sociale.

Seminar în predare

Pentru a oferi doctorat studenților cu instruirea și supravegherea pedagogică necesare, departamentul solicită doctorat în primul an și al doilea an. studenții care sunt sau vor deveni cadre didactice de a participa timp de patru semestre într-o serie de seminarii de formare. Acest curs trebuie luat în cursul anului universitar anterior primului an de predare și al primului an de predare (adică, în general, primii doi ani ai programului). Aceste seminarii se ocupă de aspecte precum pregătirea programelor de programe și examenelor, fundamentele artei de predare, clasificare și consiliere. Fiecare elev prezintă un program de probă care este apoi discutat de grup. Seminarul de predare se întrunește de șase ori pe semestru, în general, după-amiaza de luni. Seminarul nu se înscrie în cerința de doctorat a 16 cursuri (48 de credite).

Competență logică

Ph.D. elevul trebuie să demonstreze competența în logică, luând PHIL5577 Introducere în logica simbolică cu o notă de "B" sau mai bună, sau obținând un scor de 80% sau mai mult la examenul de competență logică sau prin arătarea unor dovezi ale unei lucrări comparabile anterioare.

Competență lingvistică

Ph.D. studenții trebuie să demonstreze competența în două dintre următoarele limbi străine: latină, greacă, franceză sau germană, obținând o notă de "B" sau mai bună într-un curs de limbă (două semestre la nivel de colegiu elementar sau un semestru la nivel intermediar la nivel de colegiu sau în clasa de limbi de vară de 12 săptămâni pentru absolvenții de la Boston College) sau prin promovarea examenului de limbă al departamentului. Aceștia pot lua cursuri de limbi străine la Colegiul Boston la o rată redusă de școlarizare, fie în cursul anului universitar, fie în timpul verii.

Examen complet preliminar

Ph.D. studenții sunt așteptați să treacă acest examen la sfârșitul primului an în program pentru a fi autorizați să predea în anul următor.

Examinarea completă a doctoratului

Acest examen, care urmează să fie luat în al patrulea an (al treilea an pentru studenții care au avut deja o diplomă de master atunci când au intrat în program), cuprinde două părți: 1. Un document de calificare, 2. O propunere de disertație.

Disertație

Un doctorat studentul este de așteptat să completeze o disertație care întruchipează cercetări originale și independente și care demonstrează realizări științifice avansate. Cercetarea trebuie să fie efectuată și disertația scrisă sub conducerea unei facultăți de cale ferată din cadrul Departamentului de filosofie. După validarea de către supervizor și cel de-al doilea cititor, disertația este apărată în cadrul unei examinări orale publice.

Limita

Toate cerințele pentru doctorat trebuie completate în termen de opt ani consecutivi de la începutul studiilor doctorale. Extensiile dincolo de această limită se pot face numai cu recomandarea departamentului și cu aprobarea Decanului Școlii Universitare de Arte și Științe.

Asistență financiară

Finanțarea Departamentului

Doctoranzii sunt în general admiși cu ajutor financiar sub formă de asistență de cercetare. Aceste premii includ o bursă competitivă și o burse de studii complete pentru toate cursurile legate de program. Doctoranzii, în general, servesc ca învățători după primul an. Finanțarea poate fi reînnoită pentru o perioadă de până la cinci ani, în funcție de progresele satisfăcătoare pentru finalizarea gradului.

Ph.D. candidații trebuie să urmeze diploma cu normă întreagă și să mențină progrese satisfăcătoare în vederea îndeplinirii cerințelor de grad.

Asistență financiară federală

Absolvenții pot aplica pentru ajutor financiar federal, utilizând FAFSA. Împrumuturile care pot fi disponibile studenților postuniversitare sunt împrumuturile Stafford Federal Loan Unsubsidized și Perkins Loan, pe baza eligibilității. Dacă sunt necesare fonduri suplimentare, studentul poate solicita un împrumut Grad Plus.

Biroul de programe sponsorizate

Biroul de Programe Sponsorizate (OSP) asistă atât pe facultate, cât și pe absolvenți în găsirea surselor de finanțare externă pentru proiectele lor și oferă consultanță în elaborarea propunerilor. OSP menține o bibliotecă de referință a publicațiilor din sectoarele public și privat care prezintă surse de finanțare pentru proiectele sponsorizate. În trecutul recent, studenții absolvenți au beneficiat de sprijin de cercetare din partea agențiilor, corporațiilor și organizațiilor proeminente precum Comisia Fulbright, Fundația Guggenheim, Fundația pentru Științe Naționale, Asociația Americană de Științe Politice, Societatea Americană de Chimie și Asociația Americană a Universității Femei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Citeste mai mult

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Citește mai puţin