Ph.D. în fizică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bine ați venit la Departamentul de Fizică al Boston College

Bine ați venit la Departamentul de Fizică al Boston College . Departamentul nostru se concentrează în primul rând pe cercetarea de ultimă oră concentrată în fizica materiei condensate experimentale și teoretice. Într-o perioadă relativ scurtă de timp, am devenit una dintre cele mai importante departamente de materie condensată din țară. Unele domenii specifice de interes curent sunt superconductivitatea, fotovoltaica, metamaterialele, termoelectrice, nanostructuri și nanomateriale pentru biosensibilizare, plasmonici, plasme, izolatori topologici, materiale electronice noi și alte sisteme de electroni puternic corelate.

Deținătorii de studii postuniversitare participă la această cercetare, obținând formarea tehnică și intelectuală necesară pentru succesul viitor în căile de carieră alese de ei. Departamentul include 17 cadre didactice, numeroase post-docuri și aproximativ 50 de studenți absolvenți, toți fiind susținuți de asistență didactică sau de asistență de cercetare.

Facilități semnificative de cercetare sunt disponibile pentru studenții noștri absolvenți. Departamentul de Fizică îmbunătățește în permanență și completează aceste facilități și a dezvoltat legături strânse cu multe facilități din afara, inclusiv Laboratorul Național Los Alamos, Laboratorul Național Argonne, Institutul pentru Materiale Adaptative Complexe (ICAM), Laboratorul Național Brookhaven, Laboratorul de Cercetare Navală și Laboratorul Național de Câmp magnetic Magnetic.

În plus față de cursuri și participarea la cercetare, studenții absolvenți devin membri ai comunității de cercetare la nivel mondial. În fiecare săptămână există colocvii și seminarii prezentate de fizicieni de top din întreaga țară și lume. Departamentul este o comunitate strânsă de oameni de știință, precum și o parte din prosperă comunitatea intelectuală și științifică din Boston, care permite colaborarea între universitățile locale.

După ani de studii și cercetări, îi trimitem pe tinerii noștri fizicieni în lume pentru a avea o carieră de succes în multe domenii, inclusiv în poziții academice, industriale și guvernamentale. Dacă această comunitate este atractivă pentru dvs., vă invităm să aflați mai multe despre mediul nostru științific vibrant vizitând bc.edu/physics.

Program de absolvent

În fiecare an, Departamentul de Fizică al Boston College salută aproximativ zece noi studenți în programul său de absolvent. Ei urmăresc doctoratul și de masterat în diferite programe de cercetare teoretice și experimentale, inclusiv:

 • Fotonică și plasmonică
 • Materiale puternic corelate și superconductivitate neconvențională
 • Materiale pentru energia regenerabilă (termoelectrice, fotovoltaice, celule de combustie cu hidrogen)
 • Materiale topologice
 • Fizica biologică, Neuroștiințe
 • Cristale Atomice 2D și Filme subțiri
 • Cuvânt de informație cuantică

Absolvenții BC au continuat cariere de succes într-o gamă largă de domenii atât din cadrul fizicii, cât și din afara acesteia, printre care și secretarul pentru energie Ernest Moniz. Vedeți o listă parțială a absolvenților noștri recenți. Elevii sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere, inclusiv cercetarea academică, predarea și industria. Mediul unic al departamentului BC Physics se concentrează pe o abordare extrem de colaborativă, studenții făcând o parte vitală a comunității. În plus față de lucrul cu facultatea fizică BC, elevii au acces la facilități de ultimă oră și deseori lucrează în echipe de știință integrate cu facultăți din Chimie, Biologie, Neuroștiințe sau instituții învecinate.

Toți studenții care au o bună reputație sunt susținuți financiar din punct de vedere financiar, cu oportunități de a începe cercetarea încă de la începutul primului an. Elevii în stare bună primesc asistență financiară completă sub formă de asistență pedagogică și asistență pentru cercetare, asigurări de sănătate, precum și remiterea de școlarizare, care acoperă costul integral al școlarizării.

Rezultatele învățării

La finalizarea studiilor postuniversitare, studentul ar fi trebuit să dezvolte următoarele:

 • cunoașterea completă a câmpurilor de bază ale fizicii
 • cunoașterea detaliată a domeniului (domeniilor) fizicii specifice
 • capacitatea de a face cercetare într-o anumită arie de fizică
 • capacitatea de a comunica în mod eficient cu privire la cercetare și subiecte generale în fizică
 • capacitatea de a preda și de a explica concepte în fizică pentru studenți și pentru alții
 • disponibilitatea de a intra într-o carieră în domeniul cercetării fizice, al predării sau al profesiilor conexe

Departamentul va evalua rezultatele studenților noștri și va modifica programul, după caz, anual, pentru a ajuta elevii să atingă mai bine aceste obiective.

Ph.D. Program

Elevii din programul de doctorat pot urma o diplomă de master și doctorat. în diverse programe de cercetare teoretică și experimentală, inclusiv:

 • Fotonică și plasmonică
 • Materiale puternic corelate și superconductivitate neconvențională
 • Materiale pentru energia regenerabilă (termoelectrice, fotovoltaice, celule de combustie cu hidrogen)
 • Materiale topologice
 • Fizica biologică, Neuroștiințe
 • Cristale Atomice 2D și Filme subțiri

Absolvenții programului au avansat la cariere de succes într-o gamă largă de domenii atât din interiorul cât și din afara fizicii, incluzând, printre altele, fostul secretar al Energiei, Ernest Moniz. Elevii sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere într-o varietate de domenii, inclusiv cercetarea academică, predarea și industria. Departamentul se axează pe o abordare extrem de colaborativă, studenții făcând o parte vitală a comunității. În plus față de lucrul cu facultatea fizică BC, studenții au acces la facilități de ultimă oră și adesea lucrează în echipe de știință integrate cu facultăți din Chimie, Biologie, Neuroștiințe sau instituții învecinate.

Asistență financiară

Finanțarea Departamentului

Doctoranzii sunt în general admiși cu ajutor financiar sub formă de asistență de cercetare. Aceste premii includ o bursă competitivă și o burse de studii complete pentru toate cursurile legate de program. Doctoranzii, în general, servesc ca învățători după primul an. Finanțarea poate fi reînnoită pentru o perioadă de până la cinci ani, în funcție de progresele satisfăcătoare pentru finalizarea gradului.

Ph.D. candidații trebuie să urmeze diploma cu normă întreagă și să mențină progrese satisfăcătoare în vederea îndeplinirii cerințelor de grad.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Citeste mai mult

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Citește mai puţin