Ph.D. în ingineria biologică și agricolă

Generalități

Programul de descriere

Admiterea la Școala de CMB

În plus față de Colegiul de Inginerie MS și Ph.D. cerințele, Școala de la CMB are următoarele îndrumări și cerințe privind admiterea:

  • Se iau în considerare, în special, următoarele componente ale cererii: GRE și alte scoruri de testare, medii de clasă pentru medii de licență, declarația de intenție a elevului (POS) și scrisori de recomandare.
  • Studenții de calitate care au absolvit o diplomă de licență în domeniul non-inginerie, cum ar fi fizica, chimia sau biologia și care au terminat matematica prin ecuații diferențiale vor fi luați în considerare pentru admiterea la programul de absolvent al școlii. Acești studenți sunt obligați să finalizeze 3-4 cursuri de inginerie suplimentare la începutul învățământului lor absolvent, care va fi determinat de către Comitetul curricular al școlii în coordonare cu Admiterea la Colegiu și Comitetul consultativ.
  • Schimbarea majoratului de la MS la doctorat: a) fiecare scor GRE trebuie să fie de cel puțin 150 (verbal și cantitativ), b) doctorat. trebuie să fie îndeplinite cerințele de intrare, c) trebuie să se demonstreze progrese semnificative în statele membre, d) subvenția GPA trebuie să fie de cel puțin 3,0 (sau echivalentul acesteia) și e) trebuie să se prezinte un caz convingător pentru schimbare.

Programul de studiu

Cerință minimă - 72 de ore de credit (minimum de 32 de ore de credit curs de lucru, cel puțin 40 de ore de cercetare de cercetare și disertație)

118041_117979_ENWA.jpg

Cursuri obligatorii (10 ore de credit)

  • ENGR 6910: Bazele cercetării în inginerie (3 ore de credit)
  • BIOE 8970: Seminar de Bioinginerie (4 semestre, 4 ore de credit) * OR
  • ENGR 8950: Seminar absolvent (total 4 semestre, 4 ore de credit) *
  • ENGR 8103: Inginerie Computațională (3 ore de credit)

Electives (22 de ore de credit)

Minim 22 de ore de credit suplimentare de lucru curs selectate cu aprobarea de către student a lui Graduate Comitetului consultativ. Cel puțin 10 ore trebuie să fie de 8000 de niveluri sau mai mari, iar cel puțin 12 ore trebuie să fie cursuri oferite de Colegiul de Inginerie. Universitatea solicită ca studenții care sunt acceptați la doctorat program direct de la un grad BS sau care trec la doctorat. program înainte de a obține o diplomă de MS trebuie să completeze o suplimentare de 4 ore semestru de la Universitatea din Georgia cursuri deschise numai pentru studenții absolvenți

Cercetare și Disertație (40 de ore de credit)

  • Un minim de 37 de ore de cercetare doctorală (ENGR 9000) sau Proiect-concentrat de cercetare doctorală (9010). De obicei, studenții finalizează mai mult de 37 de ore de credit cu aprobarea Comitetului consultativ pentru absolvenți.
  • Sunt necesare 3 ore de disertație (ENGR 9300) pe planul de studiu.

* Doar 3 ore de Seminar de Bioinginerie sau Seminar Absolvent pot aplica pe programul de studiu. Programele individuale sau școlile pot solicita elevilor să se înscrie pentru semestre suplimentare. Elevii sunt încurajați să continue să participe frecvent la prezentările seriei de vorbitori, chiar dacă nu s-au înscris formal în cadrul seminarului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate the ... Citeste mai mult

Understanding that 21st century engineers require more than technical knowledge, we equip students with an understanding of the social and economic impact of their work, the ability to communicate their ideas to a wide variety of people, the ability to work effectively in teams, and the skills to provide leadership in solving society’s grand challenges. Citește mai puţin