Departamentul nostru oferă un program unic de absolvent interdisciplinar care vă permite să dezvoltați soluții imaginative pentru problemele de inginerie din lumea reală.

Studenții noștri au acces la cercetări și tehnologii de ultima generație, membrii ai facultăților cu un nivel ridicat de atingere, energeticieni și abordabili, precum și un curriculum inovator și flexibil, căutăm în mod constant printre programele inginerești de top de la US News și World Report.

Descoperiți de ce programul nostru ar trebui să fie prima dvs. alegere. Aceasta este ocazia dvs. de a face parte dintr-un program de inginerie excepțional.

Domenii de interes

Oferim programe postuniversitare de inginerie civilă și de mediu la doctorat. niveluri în trei domenii de interes în care am stabilit punctele forte educaționale și de cercetare:

Sistemele avansate de infrastructură (AIS)

Domeniul educației și cercetării AIS se axează pe explorarea și aplicarea noilor tehnologii informaționale și de comunicații (TIC) pentru a îmbunătăți proiectarea, construcția și operarea sistemelor de infrastructură.

Tehnologia mediului durabilitate și știință (EESS)

Învățământul și cercetarea EESS se axează pe calitatea aerului, calitatea apei, reabilitarea, ecologia industrială, ingineria durabilă, energia și mediul, nanotehnologia mediului. Această zonă de concentrare este concepută pentru a oferi abilități, instrumente de analiză și tehnologii pentru a răspunde provocărilor contemporane de gestionare a mediului și a durabilității.

Mecanică, Materiale și Computere (MMC)

Domeniul de educație și cercetare MMC se axează pe înțelegerea științifică și aplicarea practică a comportării complexe emergente a materialelor prin tehnici de simulare pe calculator pentru analiza deformării, debitului și eșecului materialelor naturale și ale ingineriei.

Programele noastre postuniversitare mențin angajamentul față de excelență în educație și cercetare și oferă avantaje suplimentare care servesc nevoilor studenților noștri.

Flexibilitate

Ca student absolvent al programului nostru, puteți lucra cu consilierul facultății pentru a dezvolta un program individualizat. Acest lucru vă permite să continuați studiile în conformitate cu interesele și obiectivele dvs. profesionale.

Programele personalizate pot fi direcționate către o știință mai inginerie fundamentală sau mai mult proiectare sau dezvoltare inginerie aplicată, în funcție de obiectivele personale ale carierei.

De asemenea, încurajăm studenții dintr-o varietate de medii de învățământ să urmeze studiile universitare cu noi.

O Comunitate Educațională Suportantă

În calitate de student din Europa Centrală și de Est, vă veți bucura de un climat colegial, de susținere și de respect, cu un raport excelent student / facultate. Veți fi cu adevărat parte dintr-o comunitate.

De fapt, mulți absolvenți își mențin relațiile cu departamentul de-a lungul carierei profesionale. Absolvenții noștri sunt diversi și globali, iar Centrul nostru de carieră și dezvoltare profesională lucrează neobosit pentru a plasa studenții în topul firmelor de inginerie din întreaga lume.

În timp ce sunteți student, veți avea multe opțiuni pentru spații de studiu și întâlniri pentru a lucra și a colabora cu colegii de clasă.

Doctoranzii sunt însărcinați cu un birou în departament și li se oferă, de asemenea, un calculator personal după finalizarea examenului de calificare doctorală. Toate birourile și spațiile comunale au computere personale sau partajate conectate la campus și la rețeaua globală.

Ph.D. în inginerie civilă și de mediu

Ph.D. elevii participă la educație și cercetare care se străduiesc să promoveze ingineria științifică fundamentală a disciplinei de inginerie civilă și de mediu. Candidații doctorale dezvoltă un program individualizat de studiu într-unul dintre cele trei domenii majore de interes:

 • Sistemele avansate de infrastructură (AIS)
 • Ingineria mediului, durabilitatea și știința (EESS)
 • Mecanică, Materiale și Computere (MMC)

Ne străduim să avansăm starea de cunoaștere și artă în modul în care problemele de inginerie sunt formulate, interpretate și rezolvate prin cercetarea noastră.

Suntem foarte interdisciplinari, adesea abordând probleme cu echipe de facultate și studenți care aduc diferite aptitudini, cunoștințe și metode din diferite discipline. Prezentăm rezultatele noastre la conferințe, publicăm în reviste de înaltă calitate și comunicăm rezultatele noastre factorilor de decizie și publicului prin diferite comitete guvernamentale și private, consilii și consilii consultative.

Direct Entry Ph.D.

Dacă sunteți interesat într-o carieră în cercetare și ați absolvit cu o diplomă de licență în domeniul ingineriei sau al unui domeniu tehnic asociat dintr-o instituție acreditată, puteți aplica ca intrare directă doctorat. student.

Studenții de intrare directă trebuie să îndeplinească cerințele pentru gradul MS înainte de a începe doctoratul. studii, dar nu va trebui să se aplice la doctorat. program la finalizarea studiilor lor MS.

Studenții cu intrare directă sunt obligați să finalizeze cu succes examenul de calificare la doctorat.

Ph.D. Zonele de focalizare

O serie de influențe asupra mediului construit și natural vor conduce viitoarele nevoi și oportunități de cercetare în ingineria civilă și de mediu. Pe măsură ce populația lumii continuă să crească și să se concentreze în zonele urbane, ea impozitează toate formele infrastructurii existente și creează probleme semnificative de calitate a mediului.

În același timp, o mare parte din infrastructura din zonele urbane dezvoltate este îmbătrânită și în stare proastă. În ceea ce privește schimbările climatice, modelele meteorologice atât în zonele urbane, cât și în zonele rurale se vor schimba și vor crea noi provocări atât pentru mediul natural construit, cât și pentru mediul natural, sub formă de evenimente mai intense și mai frecvente de vânt, inundații și alunecări de teren.

Fiecare dintre domeniile noastre de concentrare stabilite servește pentru a aborda aceste provocări reale cu care se confruntă profesioniștii din disciplinele de inginerie civilă și de mediu.

 • Sistemele avansate de infrastructură (AIS)
 • Ingineria mediului, durabilitatea și știința (EESS)
 • Mecanică, Materiale și Computere (MMC)

Elevii care au absolvit o diplomă de licență MS în inginerie de la Carnegie Mellon sau altă instituție sunt eligibili pentru a aplica la doctorat. program în inginerie civilă și de mediu. Elevii care au completat cerințele MS la Carnegie Mellon care doresc să continue trebuie să se aplice în mod oficial la doctorat. program.

Cât o să dureze?

Pentru a completa un doctorat, de obicei cel puțin patru ani de studii postuniversitare dincolo de gradul BS, sau trei ani de studii postuniversitare dincolo de gradul MS sunt necesare.

Care este forma doctoratului? examen de calificare?

Ph.D. Candidații vor fi obligați să ia o examinare de calificare formată din două părți:

 1. Examinare cuprinzătoare
 2. Examinarea propunerilor de teză

Pentru informații detaliate despre cerințele de diplomă pentru doctorat studenți, vă rugăm să vizitați Ph.D. Cerințe.

Care sunt cerințele cursului pentru doctorat? program?

Nu există cerințe de curs formale pentru doctorat. în programul de inginerie civilă și de mediu. Majoritatea doctoranzilor elevii iau câteva cursuri pentru a se pregăti pentru examenul de candidatură și / sau pentru a oferi un fundal suplimentar domeniului lor de cercetare ales.

Ph.D. Finanțarea

Asistentele de cercetare

Mulți dintre studenții noștri absolvenți care desfășoară activități de cercetare în cadrul departamentului (de obicei doctoranzi și, în câteva cazuri, studenți la MS) beneficiază de ajutor financiar sub formă de asistență de cercetare care acoperă taxele de școlarizare, taxe tehnologice și o bursă pentru cheltuielile de viață pentru anul calendaristic (inclusiv vara) până la cinci ani, atâta timp cât se realizează progrese suficiente în ceea ce privește finalizarea gradului. Fondurile pentru asistența pentru cercetare provin în general din contracte sau granturi externe de cercetare sau din fonduri oferite prin burse din SUA și din alte țări. Elevii sunt obligați să plătească pentru asigurări de sănătate, taxe de activitate și de transport, cărți și materiale de curs. Locuințele în afara campusului sunt disponibile la câțiva pași de campus.

Studenții care beneficiază de asistență de cercetare trebuie să dedice aproximativ 20 de ore pe săptămână în activitățile de predare și cercetare, în plus față de timpul pe care trebuie să-l dedice pentru activitatea lor de curs, pe care o considerăm o parte integrantă a educației lor universitare.

Full-time Ph.D. studenții și câțiva studenți din statele membre care lucrează la proiecte de cercetare se angajează în cercetare sub îndrumarea cadrelor didactice.

Absolvenții sunt selectați pentru a primi oferte de asistență pentru cercetare pe baza următorilor factori:

 • Calificările și performanțele anterioare ale elevului (bazate pe transcrieri, examene și recomandări)
 • Interesele elevului, așa cum se precizează în "Declarația de scop"
 • Disponibilitatea contractelor de cercetare finanțate extern în domeniile lor de interes
 • Poziția competitivă a elevului în cadrul unui grup mai mare de solicitanți de înaltă calificare

Membrii facultății cu proiecte de cercetare legate de domeniul dvs. de interes vă pot contacta și puteți începe discuțiile despre interesele și competențele dvs. Vă rugăm să știți că aceste interacțiuni sunt foarte importante în procesul decizional al RA. Luați-i în serios și răspundeți în timp util și responsabil.

Ph.D. Fellowships

Departamentul nostru este capabil să ofere burse CIT Dean (o finanțare completă de școlarizare pentru un an și un suport de 1.500 USD pentru utilizarea în numele studentului) pentru studenții doctoranzi calificați, admiși în program. Elevii aleși să primească această bursă vor fi avertizați despre premiu în scrisoarea lor de ofertă.

De asemenea, departamentul încurajează toți studenții admiși să se aplice pentru toate bursele pentru care sunt eligibili înainte de a intra în universitate. Elevii care au fost admiși cu sprijin vor beneficia în continuare de o bursă, care va permite o mai mare flexibilitate în alegerea unui subiect de disertație și va oferi, de asemenea, o stabilitate sporită în finanțarea cercetării.

Câteva dintre bursele pe care le solicită elevii înainte de a veni la Carnegie Mellon includ:

 • Fundația Națională de Științe
 • EPA-STAR
 • Apărare Națională și Inginerie
 • Consorțiul național de științe fizice

Dacă doriți să contactați consilierul dvs. cu privire la o scrisoare de susținere sau de asistență în elaborarea declarației dvs. de scop în continuare pentru această cerere, vă rugăm să nu ezitați să faceți acest lucru.

Programul de burse GEM

Consorțiul Național pentru studii postuniversitare pentru minorități în inginerie și știință, Inc. (GEM), o organizație nonprofit, a fost creat pentru a ajuta grupurile subreprezentate (afro-americani, americani nativi și americanii hispanici) la nivel de masterat și doctorat în inginerie și știință fizică.

Colegiul de Inginerie are plăcerea de a sprijini programul GEM Fellowship oferind un premiu generos destinatarilor din cadrul programului GEM MS Engineering Fellowship. Câțiva candidați selectați vor fi eligibili pentru un premiu care mărește contribuția GEM la burse și vă va ajuta să vă alocați costul total de participare la programul MS la CMU.

Ciclul de aplicare pentru aceste trei programe este 1 iulie - 15 noiembrie.

GAANN Ph.D. Fellowship: AIS - Transport și apă

Acum acceptăm aplicații de la studenți calificați pentru nou-născutul nostru GAANN (Assistant Graduate in Areas of Need National). Programul de burse în sistemele avansate de infrastructură. Această bursă de prestigiu sprijină educația și formarea studenților în domenii desemnate ca o zonă de nevoi naționale critice și este finanțată de Departamentul pentru Educație al SUA.

Ph.D. Studenții non-tradiționali

Part Time Ph.D. Studenți

Part-time Ph.D. înscrierea este o opțiune disponibilă pentru studenții aflați în situații speciale, cum ar fi studenții care doresc să urmeze o diplomă de doctorat. cu jumătate de normă, menținând în același timp angajarea externă Cu toate acestea, toate Ph.D. studenții trebuie să îndeplinească cerințele minime de rezidență minimă. Studenții internaționali pot avea cerințe datorită restricțiilor privind vizele.

Tot Ph.D. candidații trebuie să completeze un an academic (două semestre complete) în reședința în campus după începerea studiilor în cadrul doctoratului. program. Cele două semestre cu normă întreagă în rezidență nu trebuie să fie continue, totuși, cel puțin un semestru cu normă întreagă ar trebui să fie finalizat înainte de semestrul în care studentul ia doctoratul. examen de candidatură. Obiectivul cerinței de rezidență este de a se asigura că toți doctorii absolvenții au petrecut timp interacționând îndeaproape cu membrii facultăților din Europa Centrală și de Est și cu studenții absolvenți ca parte a doctoranzilor lor. experienţă. Timpul de ședere asigură, de asemenea, o oportunitate adecvată de pregătire și finalizare a doctoratului. examenele de calificare la începutul studiului de absolvire. În consecință, studenții care intenționează să devină doctoranzi. candidații trebuie să consulte consultanții facultăților cu privire la formatul și calendarul adecvat al examenelor de calificare și a rezidenței lor înainte sau după inițierea doctoratului. Studii. Situații speciale pot justifica modificări ale cerinței de rezidență, de exemplu, urmărirea unui doctorat. de către un membru al personalului Carnegie Mellon. Petițiile pentru modificarea cerinței de rezidență trebuie să fie aprobate de șeful departamentului și de decanul adjunct al CIT pentru studii postuniversitare și de facultate.

Part-time Ph.D. studenții din ECE trebuie să fie înregistrați pentru cel puțin cinci (5) unități în fiecare semestru înainte de examenul de propunere. După finalizarea examenului de propunere, elevii sunt mutați în statutul ABD și sunt eligibili să solicite unități reduse.

Intern Ph.D. Studenți

Intern Ph.D. Programul este un program part-time conceput pentru studenții interesați în interacțiune strânsă cu practica profesională în industrie, consultanță sau guvern în timpul lor de doctorat. Studii.

Cerințe de program

 • Un an de ședere cu normă întreagă la Carnegie Mellon
 • Intern Ph.D. studenții se pot înscrie pentru stagiul cu jumătate de normă pentru semestrele care nu sunt în rezidență. În timpul acestor semestre, studenții cu frecvență redusă din ECE trebuie să se înregistreze pentru cel puțin cinci unități în fiecare semestru înainte de examenul de propunere. După finalizarea examenului de propunere, elevii sunt mutați în statutul ABD și sunt eligibili să solicite unități reduse.
 • Finalizarea satisfăcătoare a unei examinări în două părți (examinarea candidaturii și examinarea propunerii de teză)
 • Un aranjament formal cu un sponsor industrial, care include timpul de eliberare regulat pentru a lucra în campus atunci când nu este cu normă întreagă, un co-consilier pentru teză și un angajament de a oferi sprijin pentru a finaliza doctoratul. muncă de cercetare.
 • Finalizarea și apărarea publică a unei teze.

Fiecare doctorat intern Programul va fi diferit și adaptat studenților individuali și sponsorilor industriali. Un program, inclusiv un program formalizat, se bazează pe acorduri între student, sponsorul industrial și Departamentul de Inginerie Civilă și de Mediu. Cercetarea tezei ar trebui să fie definită într-o zonă în care sponsorul industrial are sau intenționează să aibă, activitatea unui nivel și complexitate suficientă pentru a fi baza unui doctorat. teza de cercetare.

Cerere de licență

Sunteți gata să aplicați?

Toate cererile sunt trimise online prin Colegiul de Inginerie CMU.

După ce vă creați contul, sistemul vă va trimite un cod PIN. Acest cod PIN, împreună cu parola, vă permite să salvați aplicația în mai multe sesiuni. În cadrul contului dvs., puteți monitoriza starea aplicației dvs. și puteți vedea decizia dvs. de admitere.

Termenele de aplicare
 • Primăvară: 15 septembrie
 • Toamna: 5 ianuarie
Ce trebuie să includă în aplicația dvs.

Cererea dvs. va include:

 • Taxa de participare de 75 USD
 • Formularul de cerere online
 • Trei scrisori de recomandare
 • Înregistrate transcrieri neoficiale (transcrierile oficiale vor fi solicitate la admitere)
 • Eseu Întrebări
 • CV / CV
 • Rezultatele testului GRE - vă rugăm să aveți scoruri trimise direct la CMU de către ETS.

Scorurile dvs. oficiale GRE și TOEFL de la scorurile ETS și IELTS sunt singurele documente tipărite care trebuie trimise la Biroul de admitere. Vă rugăm să nu trimiteți alte documente de hârtie la Biroul de Admitere Universitară din Europa Centrală și de Est, cum ar fi un CV, publicații, transcrieri oficiale, documente financiare sau certificate, deoarece acestea nu vor fi incluse în dosarul dvs. pentru examinare de către comitetul de admitere.

Dacă aveți publicații pe care ați dori ca comitetul de admitere să le revizuiască, vă rugăm să le conectați la acestea în CV-ul dvs. online.

Orice materiale tipărite suplimentare trimise la Biroul de Admitere Universitară din Europa Centrală și de Est vor fi aruncate.

Raportarea testelor

 • ETS
  • Instituția / codul școlii: 2074
  • GRE Departamentul Cod: 1102
  • Codul departamentului TOEFL: 65
 • Scorul minim acceptabil TOEFL este de 84
 • IELTS
 • Contactați centrul dvs. de testare IELTS și solicitați ca scorurile să fie trimise electronic utilizând sistemul IELTS. Nu este necesar un cod instituțional, dar scorurile de testare ar trebui direcționate către Carnegie Mellon University - Inginerie civilă și de mediu. Toate centrele de testare IELTS din întreaga lume sunt capabile să trimită scoruri electronice instituției noastre.
 • Scorul minim acceptabil IELTS este de 7,0
Non-native vorbitor de limba engleza solicitant informații

Dacă limba maternă nu este limba engleză, atunci vi se va cere să luați un examen TOFEL sau IELTS pentru a vă testa cunoștințele de limba engleză. Aceste scoruri trebuie trimise direct de la agenția de testare.

Dacă ați urmat și ați absolvit o diplomă de licență de patru ani la o universitate sau un colegiu din Statele Unite, este posibil să primiți o derogare de la test. Vă rugăm să contactați biroul nostru de admitere absolvent pentru informații despre scutiri de testare.

 • Scorul minim acceptabil TOEFL este de 84
 • Scorul minim acceptabil IELTS este de 7,0
Elevii cu studii superioare de inginerie

În timp ce mulți dintre studenții noștri primesc o diplomă în inginerie civilă, am recunoscut persoane cu experiență în diverse ramuri ale ingineriei, științei și tehnologiei informației.

Elevii trebuie să dețină o diplomă de licență pentru a fi admiși la programul de absolvent din Europa Centrală și de Est și trebuie să fi finalizat un set de cursuri de matematică și științe de bază.

Vi se va solicita să încărcați un formular completat de audit al cursului cu aplicația dvs. online.

Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Iunie 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
44,400 USD
Pe an academic
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 13, 2020
Termen limită de aplicare