DESPRE PROGRAM

Ingineria electrică (EE) joacă un rol important în domeniul ingineriei, al fizicii aplicate și al științelor computaționale. O parte semnificativă a progresului în tehnologie provine din cercetarea de ultimă oră în domeniul EE. La KAUST, programul EE este legat de această tradiție: își propune să pregătească studenții pentru o multitudine de căi profesionale și să avanseze educația de cercetare de nivel mondial și cercetarea bazată pe cercetare prin parteneriate interdisciplinare în inginerie și știință.

Programul de studii EE are două (2) piste importante:

  • Electro-Fizică
  • sisteme

Pista Electro-Fizică cuprinde domenii tehnice de electronică solidă, microsisteme, electromagnetice și fotoniști, în timp ce piesa Systems cuprinde comunicații, rețele, procesarea semnalelor, viziunea pe calculator și controlul.

Ph.D

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă. Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.

Ph.D. Gradul include următorii pași:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație.
  • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
  • Trecerea examenului de calificare.
  • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
  • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale

Ph.D. Cerințe de curs

Cursurile necesare sunt diferite pentru studenții care intră în doctorat. Diplomă cu diplomă de bacalaureat sau cu o diplomă de master relevantă. Studenții care dețin o diplomă de absolvire trebuie să completeze toate cursurile de program / cursuri obligatorii și cursuri elective prezentate în secțiunea MS Degree și sunt, de asemenea, obligate să finalizeze doctoratul. cursuri de mai jos. Elevii care intră cu un grad BS pot, de asemenea, să se califice pentru a câștiga gradul MS prin satisfacerea cerințelor MS grad; totuși, responsabilitatea elevului este să-și declare intențiile de a absolvi cu un SM

Elevii care intră în doctorat Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos, deși pot fi solicitate cursuri suplimentare de către Consilierul de Disertație.

Ph.D. Cursuri

  • Cel puțin două cursuri de 300 de niveluri
  • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă Satisfăcătoare pentru fiecare semestru pe care programul trebuie să îl urmeze.
  • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au îndeplinit cerințele WEP în timp ce câștigă MS Diploma nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.

Elevii care intră în programul cu o diplomă MS de la KAUST pot transfera cursuri neutilizate către doctorat. cerințele programului care fac obiectul aprobării la nivel de program. Studenții care se transferă de la doctoratul unui alt universitar Programul poate primi unele credite de cercetare și cursuri de credit de la caz la caz pentru lucrările aferente efectuate la instituția inițială, cu aprobarea decanului. Cu toate acestea, acești studenți trebuie să îndeplinească în continuare cerințele de apreciere a examenelor de calificare și a propunerilor de dizertație la KAUST.

Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de programe .

Program predat în:
Engleză
King Abdullah University of Science and Technology

Vezi 13 mai multe cursuri de la King Abdullah University of Science and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date