Studiu de doctorat

Absolvenții unui program de master corespunzător au oportunitatea de a-și extinde cunoștințele în studiile de doctorat la Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea din Boemia de Vest din Pilsen. Acest grad este al treilea, cel mai înalt grad de studii universitare, este cu normă întreagă și durata standard a acestuia este de 4 ani (durata maximă a studiului este de 6 ani).

Studiul este reglementat de Regulamentul de studiu și examinare al Universității din Boemia de Vest din Pilsen. Fiecare student are un plan individual de studiu și este condus de un supervizor căruia studentul i-a aplicat subiectul studiului de doctorat. Studenții în forma de studiu cu normă întreagă beneficiază de o bursă.

Examenul de doctorat de stat este trecut în timpul studiului nu mai târziu de doi ani de la începerea programului. Studiul se încheie cu apărarea disertației. Absolvenților studiului li se acordă titlul academic "Doctor" (prescurtat ca "doctorat" dat în spatele numelui). Toate cursurile de doctorat pot fi, de asemenea, studiate în limba engleză la FEL din Pilsen.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

Oferim următoarele filiale în programul de studiu "Inginerie electrică și informatică" (EaI):

  • Inginerie electrică (DEEN) - cu normă întreagă
  • Electronică (DELN) - cu normă întreagă
  • Inginerie electrică (DELT) - cu normă întreagă

5 motive pentru care ar trebui să studiez doctoratul la FEE în Pilsen:

  1. Posibilitatea de a vă alătura echipei FEE / RICE și de a obține un loc de muncă în timpul studiilor în echipe unice recunoscute la nivel internațional FEE / RICE.
  2. Oportunitate de a învăța de la supraveghetori care sunt experți de renume mondial. Cooperarea cu aceștia vă va oferi o referință la un loc de muncă care altfel ar fi inaccesibil pentru dvs.
  3. Colaborare la clasa R mondială
  4. Posibilitatea de a călători în întreaga lume. Veți câștiga contacte interesante și veți întâlni personalități importante la conferințe și stagii internaționale.
  5. Bursă de până la 15.000 CZK pe lună, care poate fi mărită prin bonusuri de performanță sub formă de bursă extraordinară și, eventual, bonusuri din proiectele la care vei lucra.

Care este durata standard de studiu?

4 ani.

Am dreptul la dormitor?

Da, studenții doctoratului au posibilitatea de a fi cazați în cămin. În plus, sunteți eligibil pentru aceleași avantaje pentru studenți ca studenții de licență sau de masterat.

Care sunt responsabilitățile pe parcursul studiului?

Sarcinile sunt definite întotdeauna individual pentru fiecare doctorat. student. În timpul studiilor, veți lucra la o sarcină de cercetare selectată și vă veți implica în multe proiecte științifice. În mod normal, veți trece cinci examene profesionale pentru a vă completa abilitățile profesionale pentru a face față cu succes subiectului dvs. de specialitate. Vei fi implicat în lucrul cu studenții, vei publica rezultatele activității tale științifice. Vei călători și vei participa la un stagiu profesional la un loc de muncă străin de prestigiu.

Pot schimba forma de studiu, subiectul meu de disertație și supraveghetorul meu în timpul studiilor?

Da, studentul poate trece de la cursul cu normă întreagă la unul combinat și invers. El / ea poate schimba, de asemenea, subiectul disertației și supraveghetorul, dar toate modificările trebuie să fie aprobate și discutate de către Consiliul de Studii Doctorale FEE sau Consiliul Științific FEE.

Procedura de aplicare

Întreaga procedură de cerere este descrisă aici:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Program predat în:
  • Engleză
  • Ceh
Ultima actualizare Octombrie 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
- se predă gratuit, fără taxă. De altfel, tot doctoratul studenții se acordă cu bursă.
Deadline
Oct 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
End Date
Aug 2024
Termen limită de aplicare
Oct 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Oct 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
End Date
Aug 2024

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic