Ph.D. în inginerie electrică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Studiu de doctorat

Absolvenții unui program de master corespunzător au oportunitatea de a-și extinde cunoștințele în studiile de doctorat la Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea din Boemia de Vest din Pilsen. Acest grad este al treilea, cel mai înalt grad de studii universitare, este cu normă întreagă și durata standard a acestuia este de 4 ani (durata maximă a studiului este de 6 ani).

Studiul este reglementat de Regulamentul de studiu și examinare al Universității din Boemia de Vest din Pilsen. Fiecare student are un plan individual de studiu și este condus de un supervizor căruia studentul i-a aplicat subiectul studiului de doctorat. Studenții în forma de studiu cu normă întreagă pot solicita o bursă, care se acordă în funcție de rezultatele și progresul studiului. Studenții sunt, de asemenea, implicați în proiecte de îndată ce își dovedesc abilitățile.

Examenul de doctorat de stat este trecut în timpul studiului nu mai târziu de doi ani de la începerea programului. Studiul se încheie cu apărarea disertației. Absolvenților studiului li se acordă titlul academic "Doctor" (prescurtat ca "doctorat" dat în spatele numelui). Toate cursurile de doctorat pot fi, de asemenea, studiate în limba engleză la FEL din Pilsen.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

Oferim următoarele filiale în programul de studiu "Inginerie electrică și informatică" (EaI):

  • Inginerie electrică (DEEN) - cu normă întreagă
  • Electronică (DELN) - cu normă întreagă
  • Inginerie electrică (DELT) - cu normă întreagă

Motivele pentru care ar trebui să studiez doctoratul la FEE în Pilsen:

  1. Posibilitatea de a vă alătura echipei FEE / RICE și de a obține un loc de muncă în timpul studiilor în echipe unice recunoscute la nivel internațional FEE / RICE.
  2. Oportunitate de a învăța de la supraveghetori care sunt experți de renume mondial. Cooperarea cu aceștia vă va oferi o referință la un loc de muncă care altfel ar fi inaccesibil pentru dvs.
  3. Colaborare la proiecte de cercetare și dezvoltare de talie mondială, colaborare cu cele mai importante întreprinderi industriale.
  4. Posibilitatea de a călători în întreaga lume. Veți câștiga contacte interesante și veți întâlni personalități importante la conferințe și stagii internaționale.
  5. Burse de studiu în funcție de rezultatele dvs.

Care este durata standard de studiu?

4 ani.

Am dreptul la dormitor?

Da, studenții doctoratului au posibilitatea de a fi cazați în cămin. În plus, sunteți eligibil pentru aceleași avantaje pentru studenți ca studenții de licență sau de masterat.

Care sunt responsabilitățile pe parcursul studiului?

Sarcinile sunt definite întotdeauna individual pentru fiecare doctorat. student. În timpul studiilor, veți lucra la o sarcină de cercetare selectată și vă veți implica în multe proiecte științifice. În mod normal, veți trece cinci examene profesionale pentru a vă completa abilitățile profesionale pentru a face față cu succes subiectului dvs. de specialitate. Vei fi implicat în lucrul cu studenții, vei publica rezultatele activității tale științifice. Vei călători și vei participa la un stagiu profesional la un loc de muncă străin de prestigiu.

Pot schimba forma de studiu, subiectul meu de disertație și supraveghetorul meu în timpul studiilor?

Da, studentul poate trece de la cursul cu normă întreagă la unul combinat și invers. El / ea poate schimba, de asemenea, subiectul disertației și supraveghetorul, dar toate modificările trebuie să fie aprobate și discutate de către Consiliul de Studii Doctorale FEE sau Consiliul Științific FEE.

Procedura de aplicare

Întreaga procedură de cerere este descrisă aici:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Faculty of Electrical Engineering is a part of the University of West Bohemia in Pilsen, which was established on September 28, 1991, with a history going to the year 1949. According to the main resea ... Citeste mai mult

Faculty of Electrical Engineering is a part of the University of West Bohemia in Pilsen, which was established on September 28, 1991, with a history going to the year 1949. According to the main research and development activities, the Faculty is divided into five departments and one R&D center: Department of Applied Electronics and Telecommunication (KAE), Department of Electrical Power Engineering and Environmental Engineering (KEE), Department of Technologies and Measurement (KET), Department of Electromechanics and Power Electronics (KEV), Department of Theory of Electrical Engineering (KTE), Regional Innovation Centre for Electrical Engineering. In the field of educational activities, the faculty provides university education in bachelor, master and doctoral study programs. It also provides its services in the field of life-long education. In the field of research, development, and innovation, the faculty focuses on solving basic and applied research projects. The Faculty has long-term experience in solving a number of national and international grant projects and contract research projects. The Faculty has been demonstrating in the long term the ability to successfully apply the results of its research and development activities in practice - this can be documented by a number of industrial applications that have been created on the basis of long-term cooperation with significant companies beyond the Pilsen region. Citește mai puţin