Ph.D. în inginerie mecanică

Generalități

Programul de descriere

Curriculum-ul programului de inginerie mecanică este modern și riguros. Cursurile din program oferă o bază solidă în subiecte cum ar fi comportamentul mecanic al materialelor de inginerie, mecanica continuă, termodinamica, combustia experimentală și numerică, dinamica fluidelor computaționale și teoria controlului. Absolvenții noștri sunt bine instruiți din punct de vedere tehnic pentru a fi membri productivi ai societății mondiale moderne și sunt în mod special potriviți pentru carierele de cercetare din mediul academic, din industrie și din laboratoarele guvernamentale de cercetare. Noi punem un accent puternic pe învățarea de clasă cuplată cu cercetarea inovatoare într-o varietate de domenii.
Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre programul nostru de studii postuniversitare și grupurile de cercetare din facultate.

Ph.D. grad

Doctoratul gradul se concentrează pe cercetarea originală și culminând cu o disertație de cercetare. Finalizarea programului durează de obicei între trei și patru ani peste gradul de MS. Doctoratul nostru studenții își prezintă rezultatele cercetărilor la conferințe conducătoare din întreaga lume și își publică lucrările în reviste academice de mare impact.

Ph.D. Cerințe de grad

Doctor în filosofie (Ph.D.) gradul este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie.
Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de 3,5 ani pentru studenții care intră cu un grad BS și 2,5 ani pentru studenții care intră cu un grad MS. Un GPA minim de 3,0 trebuie să fie atins pe toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de B - pentru a câștiga un credit de curs.

Studenții care urmează un doctorat. gradul trebuie să completeze următoarele cerințe de grad pentru a obține gradul:

  • Asigurarea unui consilier de dizertație.
  • Finalizarea cu succes a cursurilor de programe.
  • Trecerea examenului de calificare.
  • Formarea Comitetului de Disertație.
  • Trecerea la apărarea propunerii de disertație.
  • Apărare și depunere Ph.D. Disertație.

Ph.D. Cronologie de grad

Aflați mai multe

Director de program:
Aamir Farooq, doctorat
Profesor asociat de inginerie mecanică
Clădirea 5, nivelul 4, camera 4217.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Citeste mai mult

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Citește mai puţin