Ph.D. în inginerie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală a programului de doctorat

Recunoscut la nivel internațional pentru excelența sa în cercetare și educație, departamentul de inginerie electrică și informatică (ECE) are 32 de membri ai facultății permanent și mai mult de 500 de studenți. Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare oferă un doctorat extrem de accesibil. program. Faceți clic aici pentru a vedea absolvenții de doctoranzi recenți.

UNM este atât extrem de accesibilă, cât și desemnată ca Universitate Carnegie Research 1 (pentru cel mai înalt nivel de activitate de cercetare).

Solicitanții internaționali sunt considerați automat pentru bursa internațională Amigo . Cei selectați primesc o scutire de școlarizare nerezidentă (evaluată la mai mult de 11.000 USD pe an). Bursele Amigo sunt limitate ca număr, astfel încât solicitanții timpurii au șanse mai mari de a primi această bursă.

Departamentul ECE oferă următoarele opțiuni de diplomă:

 • Doctorat în inginerie cu o concentrare în inginerie electrică
 • Doctorat în Inginerie cu o concentrare în Inginerie Calculatoare
 • Doctorat în științe optice și inginerie

Doctoratul programul necesită un minim de 48 de ore de credit pentru cursuri (cu excepția celor 18 ore de ore de disertație și 2 ore ECE 590) dincolo de diploma de licență, care poate include maximum 6 ore de teză de masterat. Un minim de 24 de ore de credit trebuie completat la Universitatea din New Mexico, dintre care 18 ore trebuie să fie la nivelul 500 sau mai mare.

Ca potențial candidat la doctorat. program, fiecare student trebuie să promoveze doctoratul. examen de calificare pentru a demonstra pregătirea academică satisfăcătoare și capacitățile școlare.

141182_ECE10-1-20Web.jpg

Ph.D. Cerințe de grad

 1. Un minim de 48 de ore de credite pentru cursuri (fără a include orele de disertație ECE590 și ECE699).
  • Cel puțin 24 de ore de credit pentru absolvenții cursurilor trebuie finalizate la UNM.
  • Cel puțin 18 ore de cursuri de absolvire a creditului trebuie finalizate la UNM după admiterea la programul de doctorat.
  • Un minim de 18 ore de cursuri de absolvenți obținute la UNM trebuie să fie cursuri numerotate 500 sau mai mult.
 2. Două ore de credit ECE 590 (seminar universitar).
 3. Un minim de 18 ore de credite pentru disertație (ECE 699).
 4. Nu mai mult de 6 ore de credit pentru cursuri pot avea nota C (2.0), C + (2.33) sau CR (opțiunea de notare selectată de student). ECE 590 este exclusă de la această limitare.
 5. Clasificarea CR / NC nu este permisă pentru cursurile de bază ECE sau cursuri de bază minore.
 6. GPA cumulativ al unui student nu poate fi sub 3.0. În plus, GPA pentru cursurile prezentate în cererea sa de candidatură nu poate fi sub 3.0
 7. Nu mai mult de 50% din creditele necesare cursurilor la UNM pot fi luate cu un singur membru al facultății. (Lucrările de curs care au fost finalizate pentru o diplomă în MS sunt incluse în această limită).
 8. Un maxim de 9 ore la cursurile de „probleme” (ECE 551 sau ECE 651).
 9. Trebuie să fie înscris în semestrul în care se ia examenul de doctorat cuprinzător și în semestrul în care sunt finalizate cerințele de diplomă, inclusiv sesiunea de vară.

Doctorat Examen de calificare

Toate doctoratele se așteaptă ca candidații să ia doctoratul. Examen de calificare pentru demonstrarea și stabilirea unei pregătiri academice și școlare satisfăcătoare. Un student absolvent poate susține examenul de calificare de cel mult două ori la doctoratul său. program.

Examenul de calificare trebuie încercat la finalizarea cursurilor de bază ale studentului, în termen de patru semestre de la admiterea la doctorat. program, cu excepția cazului în care este stabilit altfel de către consilierul academic și directorul programului absolvent al ECE. Examenul constă într-o prezentare scrisă și o prezentare orală, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri orale. Prezentarea trebuie să se bazeze pe citirea literaturii de cercetare în zona de accent a studentului și pe o scurtă propunere despre modul în care cercetarea ar putea fi extinsă.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams.

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams. Citește mai puţin