Ph.D. în mașini și echipamente, proiectarea mașinilor și a echipamentelor

Programul de studii de doctorat Programul de mașini și echipamente este axat pe proiecte independente științifice și de cercetare în domeniul proiectării mașinilor și echipamentelor. Scopul său este de a produce absolvenți cu studii superioare și creativi capabili să participe la activități științifice, de cercetare și profesionale. Ph.D. candidații își extind și perfecționează în continuare cunoștințele de matematică, fizică și științe aplicate în cadrul teoretic al disciplinei de studiu pentru a putea reuși soluții de sarcini în domeniile de dezvoltare și proiectare, modelare și simulare a operațiilor și proiectarea și efectuarea de experimente .117782_laboratory_guy.jpg

Absolvenții sunt capabili să aplice independent abilitățile dobândite și nivelul ridicat de cunoștințe teoretice furnizate în cursuri și dobândite prin metode moderne de învățare, de exemplu calcule și experimente, pentru rezolvarea problemelor specifice în domeniile selectate de proiectare a pieselor și mecanismelor mașinilor, transportul cu roți, mașini de manipulare, mașini de lucru și de asamblare, motoare cu ardere cu piston, mașini pentru fabricarea sticlei și robotică, mașini textile și mașini pentru fabricarea nanofibrelor, echipamente pentru tehnologii termice și pentru diagnosticare tehnică etc. metode în domeniul proiectării mașinilor și echipamentelor și capabile de analiză critică, evaluare și sinteză, capabile să discute rezultatele investigațiilor lor și să extindă suma cunoștințelor actuale într-o manieră profesionistă în valoare de publicare și partajare cu alți membri ai comunității profesionale, atât în țara lor, cât și în străinătate.

După absolvirea programului de studii, absolvenții vor reuși în poziții de membri ai echipei de cercetare atât în ​​domenii teoretice cât și în domeniul aplicațiilor științifice sau ca experți în echipele centrelor de dezvoltare industrială și instituții de cercetare majore care se concentrează pe o anumită zonă. Datorită cunoștințelor profunde și a abordărilor profesionale, vor reuși, de asemenea, într-un context mai larg, ca lectori ai instituțiilor de învățământ terțiar.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. candidații la TUL sunt eligibili să candideze pentru participarea la doctoratul Škoda Auto. program sau pot scrie teza lor pe un subiect oferit de companie.117786_mechatronics.jpg

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Inginerie Mecanica
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Recunoașterea învățământului terțiar (diplomă de master), prevăzută de Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania și Slovenia).
  • Examen de admitere
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ACADEMIC ANUL: 2000 USD
 • TAXUL DE APLICARE: 500 CZK / 25 USD
 • TERMEN DE APLICARE: 31 ianuarie, 31 august
Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Technical University of Liberec »

Ultima actualizare July 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
2,000 USD
FEE / ANUL ACADEMIC
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date