Ph.D. în managementul cibersecurității

Generalități

Programul de descriere

Doctor în filozofie (doctorat) în managementul cibersecurității la Colegiul de Calcul și Inginerie al Universității Nova Southeastern necesită un minimum de 67 de credite. Formatul său unic combină instrucțiunile tradiționale și online pentru a oferi profesioniștilor oportunitatea de a continua studiile universitare, continuând să lucreze în pozițiile lor actuale. Programul de doctorat pentru managementul cibersecurității este un program cuprinzător, multidisciplinar, de cercetare, care pregătește absolvenții pentru poziții cheie în mediul academic, în agențiile guvernamentale federale, de stat și locale, precum și în afaceri și industrie. Curriculumul combină atât cursuri de securitate intensivă tehnic, cât și orientate către management, pentru a oferi o abordare cuprinzătoare a studiului securității informațiilor / gestionării cibersecurității. Fiecare student trebuie să completeze șapte cursuri de bază, două cursuri de cercetare doctorală și o disertație de cercetare doctorală.

Format de program

Colegiul oferă doctorat. programe cu un amestec de activități în campus și online. Ședințele față în față, pe campus, se desfășoară o dată pe termen, de miercuri până vineri, în campusul Fort Lauderdale / Davie. Studenții sunt obligați să participe la toate sesiunile programate. Între sesiuni, studenții lucrează la sarcini de curs și de cercetare și participă la activități online care facilitează interacțiunea frecventă cu facultatea și cu alți studenți.

126778_126721_masters-home.jpg

Rezultatele învățării

Un absolvent cu un doctorat. în managementul cibersecurității va avea capacitatea de:

 1. dobândiți cunoștințe avansate și o mai bună înțelegere a domeniului cibersecurității;
 2. comunică profesional și etic despre problemele de cercetare a managementului cibersecurității;
 3. să identifice, să analizeze și să sintetizeze literatura savantă legată de securitatea informațiilor / securitatea cibernetică; și
 4. generează noi cunoștințe prin cercetare / bursă și difuzează aceste cunoștințe către alții, demonstrând abilitățile tehnice și intelectuale necesare pentru a produce un document scris care aduce o contribuție inițială în domeniul securității informațiilor / gestionării cibersecurității.

Admitere

Doctoratul în Cybersecurity Management este conceput pentru persoanele cu experiență în securitatea informațiilor. Solicitanții de succes vor avea un master în managementul cibersecurității (sau un grad strâns asociat) cu unele cursuri în fundamentele de securitate a informațiilor. În plus, studenții ar trebui să aibă experiență profesională în securitatea informațiilor și să aibă un potențial puternic de cercetare în domeniile securității informațiilor.

Admiterea este competitivă; în consecință, solicitanților care îndeplinesc cerințele minime nu li se asigură admiterea. Nu există nicio formulă, punctaj sau punctaj, colegiul evaluează calitativ și cantitativ solicitanții și face selecții în funcție de performanță, calificări personale și dovezi ale potențialului de succes. Ne străduim să identificăm viitorii studenți cu o perspectivă profesională extraordinară. Procesul nostru de admitere are în vedere atât realizările dvs. profesionale, cât și cele academice. Deciziile de admitere sunt luate în mod continuu.

Cerințele de admitere

 1. O diplomă de master obținută cu un GPA de cel puțin 3,25 de la o instituție acreditată regional și cu o masă corespunzătoare. (a se vedea cerințele de admitere specifice programului în cadrul programelor individuale).
 2. Aplicație online și nerambursabilă de 50 USD.
 3. Eseu.
 4. Scrierile oficiale sigilate de la fiecare instituție la care a participat vreodată.
 5. Trei scrisori de recomandare de la trei persoane care sunt familiarizate cu capacitățile dvs. academice și / sau profesionale și capabile să vă evalueze abilitățile intelectuale, maturitatea și motivația. Recomandările profesorilor dumneavoastră sunt preferate. Recomandările sunt inacceptabile dacă provin de la membrii familiei, prieteni, cei fără experiență în doctoratul bazat pe cercetare sau de la cei care nu pot evalua potențialul dvs. academic pentru a reuși în programul la care aplicați. Scrisori de recomandări sunt solicitate și transmise electronic după ce depuneți cererea online.
 6. Un CV / curriculum vitae (CV) care oferă o scurtă relatare a experienței și experienței dvs. academice.
 7. Competență în limba engleză. (Studenții doctoranzi sunt așteptați să scrie numeroase lucrări și o disertație. Erorile gramaticale, greșelile de ortografie și scrierea care nu exprimă idei în mod clar vor afecta notele unui student și finalizarea diplomei sale. Facultatea nu va oferi remediere ajutor privind erorile gramaticale sau alte probleme de scriere. Solicitanții care nu sunt în măsură să scrie corect și în mod clar sunt solicitați să solicite ajutor de remediere înainte de a aplica la oricare dintre programele colegiului.)

Colegiul poate solicita documentație suplimentară pentru a susține cererea. În plus, solicitanții pot depune scoruri de testare standardizate sau orice altă documentație suplimentară pentru consolidarea cererii lor.

Curriculum

Programul necesită cel puțin 67 de ore de credit. Fiecare student trebuie să finalizeze șapte cursuri de bază, cel puțin două cursuri de cercetare doctorală și o disertație de cercetare doctorală. Cursurile, cercetările și înregistrările de disertație sunt enumerate mai jos:

Cursuri de bază (cinci credite fiecare)

 • Seminar de cercetare ISEC 700 în managementul cibersecurității
 • Analiza și proiectarea sistemelor securizate ISEC 740
 • Protecția informațiilor ISEC 750
 • ISEC 765 Managementul riscului pentru securitatea informațiilor
 • Confidențialitatea informațiilor ISEC 775
 • RESD 700 Metode de cercetare
 • Alege unul dintre cursurile de mai jos:
  • DISS 720 Interacțiune om-calculator
  • DISS 735 Managementul cunoștințelor

Înregistrări de cercetare și disertare

Fiecare student va trebui să finalizeze două cursuri de cercetare doctorală, ISEC 885. Aceste cursuri vor fi susținute la sfârșitul cursurilor studentului. Aceste cursuri de studiu direcționate vor permite studentului, cu sprijinul unui consilier al facultății, să identifice un subiect de cercetare viabil și să conducă cercetări preliminare care să conducă la candidatura formală pentru student.

 • ISEC 885: Cercetare doctorală în asigurarea informațiilor (4 credite fiecare)

Studenții trebuie să completeze 24 de credite de înregistrări de disertație, trei înregistrări ale ISEC 901. Studenții care nu finalizează disertația în termen de 24 de credite se vor înregistra pentru ISEC 920 Continuarea disertației până la finalizarea disertației.

 • ISEC 901 Dezvăluire doctorală (8 credite)
 • ISEC 920 Dezvăluire continuă (4 credite)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Citește mai puţin