Plantelor și microbiene Programul de biologie absolvent

Programul de plante și biologie microbiană este un program al Colegiului de Științe Biologice și al Colegiului pentru Alimentație, Științe Agricole și Resurse Naturale.

Impact, Cercetare interdisciplinară

Elevii din PMB explorează fiecare aspect al vieții plantelor și al microbianilor, de la biologie moleculară la genomică și știință ecosistemică. Prin integrarea expertizei facultății premierului în diverse departamente, PMB creează un mediu de cercetare remarcabil interdisciplinar și bogat de colaborare, care permite studenților să desfășoare cercetări originale și să devină inovații adevărați în domeniul tehnologiei moderne.

Training relevant și crearea de rețele

PMB pregătește studenții să se angajeze în carieră în mediul academic, industrie, organizații guvernamentale și non-guvernamentale. Utilizând facilitățile și resursele incredibile ale Universității din Minnesota, studenții dobândesc nu numai expertiza tehnică necesară pentru cercetarea impactului, ci și seturile de competențe intelectuale și conexiunile în rețea necesare pentru succesul profesional și angajarea în discursul științific vital.

Twin City Locație

Experiența PMB integrează fără probleme cercetătorii riguroși și cercetarea inovatoare într-o comunitate științifică înfloritoare găsită într-o zonă metropolitană vibrantă din punct de vedere economic și cultural. Renumite pentru calitatea vieții, accesibilitatea și economiile prospere, Minneapolis, St. Paul și cartierele înconjurătoare oferă un bogat spectru de culturi, bucătării, evenimente și activități de noapte etc., ca să nu mai vorbim de parcurile noastre iubite, trasee , lacuri, râuri, păduri și prairie.

Viitorii studenti

PMB oferă o experiență educațională de renume mondial în inima unei zone metropolitane înfloritoare. O cohorta tipică PMB este formată din șapte până la zece studenți. În orice moment, există aproximativ 45 de studenți în program din toate Statele Unite și din întreaga lume.

Opțiuni de diplomă

Doctor în Filosofie

Doctoratul de filosofie (doctorat) este piatra de temelie a programului PMB. Majoritatea doctoranzilor elevii își câștigă gradul în cinci ani prin:

 • finalizarea cursurilor în anii unu și doi;
 • efectuarea de cercetări originale în anii doi până la cinci;
 • care deține cel puțin o asistentă de predare;
 • participarea la oportunități de dezvoltare profesională; și
 • participarea la seminarii și colocvii în desfășurare.

Elevii cu studii medii bune sunt de obicei sprijiniți financiar pentru o perioadă de până la cinci ani:

 • Toți elevii de primă oră primesc fie asistență de cercetare, fie asistență didactică (25.760 dolari / an începând cu toamna anului 2018).
 • Toți elevii primesc acces la un fond de dezvoltare profesională pentru a sprijini participarea la conferințe profesionale, ateliere sau alte oportunități de dezvoltare profesională.
 • Pentru anii rămași, elevii pot primi:
  • asistente de cercetare de la consilierii facultăților
  • burse de formare
  • stipendiile burselor

Maestru in stiinta

PMB oferă, de asemenea, un grad de Master of Science (MS), care implică doi ani de cursuri (30 credite) și de cercetare originale. (Vă rugăm să rețineți: studenții sunt admiși în programul MS doar în baza unui acord special cu un consilier de facultate).

Facultate

Membrii facultății din programul de absolvent PMB dețin numiri într-o varietate de departamente din cadrul Colegiului de Științe Biologice (CBS), al Colegiului pentru Alimentație, Agricultură și Științe ale Naturii (CFANS) și al Departamentului de Agricultură al Statelor Unite. Aceasta creează o experiență unică interdisciplinară și imersivă. Elevii sunt împuterniciți să se ocupe de fundamentele biologiei plantelor și fungilor printr-un spectru larg de abordări și tehnici de cercetare în continuă evoluție.

Interesele de cercetare ale facultăților includ:

 • Populația genetică
 • Plantă
 • Sistematică
 • Genomics
 • Reglarea exprimării genei
 • Biochimic
 • Procese fiziologice
 • Ecophysiology
Curriculum

Experienta PMB incepe cu o orientare de patru zile la Universitatea din Minnesota Itasca biologica statie si laboratoare.

Cu literatura primară în centrul curriculumului, PMB continuă să dezvolte toate seturile de competențe esențiale pentru discursul științific. Elevii folosesc abilități critice de citire și gândire pentru a evalua un corp expansiv și în creștere al lucrărilor publicate. Ei dezvoltă competențe în prezentarea nu doar a muncii altora, ci și a propriilor idei și a rezultatelor cercetării - atât în format scris cât și oral.

Studenții PMB se bucură de bogata oportunitate de a pune întrebări de cercetare inovatoare. Lucrand cu facultatea in fruntea domeniilor lor, folosind facilitatile de ultima ora ale Universitatii si participandu-se la seminarii si colocviile in curs de desfasurare, studentii fac contributii importante la planificarea internationala a unei comunitati de cercetari stiintifice microbiene.

Comunitate

Phytograds

Asociația studenților absolvenți ai PMB, cunoscută și sub denumirea de "fitograde", este un grup strâns de studenți din întreaga lume. Alăturați-vă unei rețele înfloritoare de oameni de știință internaționali, cunoașteți colegii dvs. și bucurați-vă cât timp sunteți la el.

Anulare anuală

Planul Phytograds și găzduiește un refugiu anual de o zi pentru programul de absolvent PMB. Întreaga comunitate PMB este invitată să participe la:

 • post-doctoral și discuții de cercetare
 • prezentări de la facultate și administratori
 • poster sesiune
 • activitati distractive
Programul PMB Mentor

PMB împerechează fiecare student în curs cu un program de mentor-student. Mentorii ajută elevii din primul an să se miște și să se adapteze orașelor Twin, împreună cu orice alte provocări care apar în primul an de studiu.

seminarii

PMB Colocviu

Pentru a ajuta studenții și cadrele didactice să țină pasul cu acumularea rapidă de cunoștințe și tehnici noi în cercetarea biologică modernă, seria de seminarii se desfășoară în fiecare marți, între orele 15:30 - 16:30 în clădirea Cargill Building. Doi studenți se ocupă de Comitetul de colocviu al PMB, alegând, invitând și găzduind vorbitori. Toți elevii sunt încurajați să se întâlnească cu oamenii de știință din vizită.

Seminarii pentru studenți

Primul și al cincilea semestru studenții PMB prezintă cel puțin un seminar formal cu privire la propriile planuri de cercetare. Elevii din primul semestru iau acest lucru ca curs de creditare. Toți cadrele didactice și studenții sunt încurajați să participe la seminarul săptămânii, creând responsabilitate față de cercetarea tezei pentru întreaga comunitate absolventă.

Cluburi de jurnal

Cluburile de jurnal săptămânal oferă explorări critice aprofundate ale literaturii științifice recente atât pentru facultate, cât și pentru studenți. Se așteaptă ca toți studenții să participe în mod regulat în cel puțin un club de jurnal.

PMB Admitere

Termen limita

Termenul limită de înscriere pentru admitere este 1 decembrie. Majoritatea studenților încep programul în toamnă.

Criterii de admitere

Studenții potențiali trebuie să fi obținut o diplomă de licență BS, BA sau echivalent la o instituție acreditată de învățământ superior. Pregătirea academică necesară include cursuri în biologie (plante și animale), genetică, chimie (organică și anorganică), calcul (diferențial și integral) și fizică. Pentru studenții cu abilități academice demonstrate, deficiențele cursurilor pot fi ocupate în primul an de studii postuniversitare.

Aplicațiile competitive vor avea GPA de 3,0 sau mai bine (pe o scală de evaluare de 4,0), scoruri GRE, iar pentru studenții internaționali, scorurile TOEFL de cel puțin 79, cu cel puțin 21 de scris și 19 de lectură. Elevii cu studii superioare sau experiență de cercetare anterioară sunt luați în considerare mai puternic.

Materiale necesare

Aplicațiile nu pot fi examinate până când toate materialele următoare sunt trimise online cu succes:

 • Aplicație online
 • Taxă de depunere a cererii (nu se poate renunța)
 • Declarație personală
 • Transcrierile (acceptate oficial sau neoficiale)
 • Trei scrisori de recomandare
 • Rezultatele generale ale examenelor de înregistrare (GRE) (testul GRE nu este obligatoriu)
 • Testarea limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) (numai studenți internaționali)
Procesul de aplicare

Încărcați toate materialele de aplicație direct în sistemul de aplicații. NU trimiteți nici un fel de documente pe hârtie către Office Graduation School Admissions Office sau către PMB.

Consultați lista de verificare a aplicațiilor pentru a vă asigura că ați finalizat corect și complet cererea. Asigurați-vă că toate materialele sunt incluse înainte de a le trimite. Nu veți putea adăuga sau modifica materiale după ce ați trimis. Dacă uitați materialele, trimiteți un e-mail la adresa pmb@umn.edu pentru asistență.

Cronologie aplicație
 • 1 decembrie: data limită de depunere a candidaturilor
 • Mid-December: cererile au fost revizuite
 • De la sfârșitul lunii decembrie până la începutul lunii ianuarie: invitațiile la interviu în campus au fost trimise
 • Mid-to-end februarie: vizită la interviu în campus
 • Începutul lunii martie: ofertele de admitere făcute
Decizie de admitere

O decizie privind cererea dvs. va fi trimisă prin e-mail după ce cererea dvs. a fost examinată cu atenție de către comitetul de admitere. În general, deciziile de admitere se fac până la începutul lunii martie.

Sprijin financiar

Programul de absolvire a biologiei plantelor și a microbianilor de la Universitatea din Minnesota urmărește să sprijine studenții din diferite medii în căutarea cercetării și a excelenței academice.

Elevii cu studii medii bune sunt de obicei sprijiniți financiar pentru o perioadă de până la cinci ani:

 • Toți elevii de primă oră primesc fie asistență de cercetare, fie asistență didactică (25.760 dolari / an începând cu toamna anului 2018).
 • Toți elevii care intră pe piață primesc acces la un fond de dezvoltare a carierei pentru a sprijini participarea la conferințe profesionale, ateliere sau alte oportunități de dezvoltare profesională.
 • Pentru anii rămași, elevii pot primi:
  • Asistente de cercetare de la consilierii facultăților
  • Burse de formare
  • Fellowshipul se alătură

Vă rugăm să rețineți: În timp ce asistența sau bursa dvs. vă va acoperi școala și plata pentru prime de asigurare de sănătate, veți fi responsabil pentru plata taxelor de student și a oricărui curs cerut sau taxe de laborator. Taxele de curs și de laborator sunt foarte puțin frecvente.

PMB și premii

Bernard și Jean Phinney Graduate Fellowship în Plant Biologie Moleculară

Phinney Fellowship se acordă periodic, deoarece sunt disponibile fonduri. Fellowship include o bursă la nivel de asistență absolvent pentru semestru, plus de școlarizare și acoperire de asigurări de sănătate.

Premiile pentru calatorii si biologie din plante si microbiene

Finanțarea pentru turismul PMB este disponibilă studenților PMB actuali care nu au un fond dedicat dezvoltării carierei. Aceste fonduri sunt destinate sprijinirii călătoriilor la întâlniri profesionale (pentru a prezenta o discuție sau poster) sau ateliere / formare pentru a dezvolta noi competențe sau pentru a învăța noi tehnici.

CBS (Colegiul de Științe Biologice) Oportunități de finanțare

 • Programul de bursă Memorialul Philip C. Hamm
 • microbian

Oportunități de finanțare la nivel universitar

 • Postul de licență pentru bursele post-universitare
  • de nota specială:
   • Alexander
   • Carolyn M. Crosby Fellowship
   • Doctorat Disertație Fellowship
   • Federația doctorală interdisciplinară
 • Centrul interdisciplinar pentru studierea bursei de schimbare globală
 • Consiliul de studii postuniversitare (COGS) (dezvoltarea carierei și călătoriile de conferințe)
Surse de finanțare externă
 • Asociația Americană a Femeilor din Universitate
 • Asociația pentru Femeile din Știință
 • American Indian Graduate Center
 • Muzeul american de istorie naturală
 • Societatea Americana de Microbiologie (ASM)
 • Societatea Americana de Fotogrametrie si Teledetectie
 • Societatea Americana de Biologi de Plante
 • Societatea Americană a Taxonomilor de Plante (ASPT)
 • Departamentul de Energie / Stiinta Calculatoarelor Graduate Fellowship
 • Departamentul de Biroul de Cercetare al Energiei (SCGSR)
 • Programul de Leadership pentru Mediu
 • Programul Fulbright
 • Bursa pre-doctorală a Fundației Ford
 • Liderii viitori pentru burse alimentare și agricultură
 • Gamma Sigma Delta
 • Gates Millennium Scholars
 • Grădinița clubului american
 • Glenn / AFAR Burse pentru cercetare în programul de biologie a îmbătrânirii
 • Asistență graduală în domenii de necesități naționale (GAANN)
 • Howard Hughes Fellowship pre-doctoral în științele biologice
 • Băncile Fundației Jack Kent Cook Foundation
 • Jacob K. Javits
 • Programul Fellowship Juran
 • Fundația Internațională pentru Cercetarea Etică
 • Laboratorul Național Los Alamos (LANL) și Departamentul Energiei (DOE)
 • Link Fundația Foundation
 • Burse NASA și burse
 • Consorțiul național pentru diplome de licență pentru minorități în inginerie și știință (GEM)
 • Apartenența Națională de Apărare și Inginerie de Inginerie Fellowship
 • Fundația Națională de Științe Fundația de Cercetare Postuniversitară
 • Premiile naționale de facilitare a științei pentru oamenii de știință și inginerii cu dizabilități
 • Fundația Națională de Științe Asia de Est și instituțiile de vară din Pacific pentru studenții universitari din SUA
 • Paul și Daisy Soros pentru noile americani
 • PEO Sisterhood. Fondul de burse internaționale pentru pace
 • Resurse pentru Viitorul Memorial Intern Walter O. Spofford Jr.
 • Schlumberger Foundation pentru bursele viitoare
 • Sigma Delta Epsilon și Femeile Postuniversitare în Știință
 • Sigma Xi acordă ajutoare pentru cercetare
 • Smithsonian Office of Fellowships și stagii
 • Torske Klubben Fellowship pentru rezidenții din Minnesota
 • Parteneriatele de cercetare ale Agenției pentru Protecția Mediului din SUA
 • Wood-Whelan Research Fellowship / Uniunea Internațională de Biochimie
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la University of Minnesota College of Biological Sciences »

Ultima actualizare July 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
5 anii
La zi
Price
25,760 USD
Toți elevii de primă oră primesc fie asistență de cercetare, fie asistență didactică (25.760 dolari / an începând cu toamna anului 2018).
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019