Despre program

Programul Academic pentru Resursele Energiei și Ingineria Petrolului, pentru doctorat studenți, se concentrează asupra descrierii, ingineriei și managementului rezervoarelor moderne. Elevii din acest program primesc o vastă pregătire în materie de concepte științifice de bază și termodinamică, geologie, caracterizare geofizică și inginerie rezervor. Studenții noștri participă la activități de cercetare științifică care pot include analize matematice, modelare computațională, cercetare experimentală și / sau studii de teren. Candidații se concentrează pe cercetarea originală, care determină avansarea limitelor cunoașterii.


Dacă vizitați ca potențial solicitant pentru programul nostru, putem spune cu încredere că experiența "KAUST" este o oportunitate cu adevărat unică pentru strălucirea doctoratului. elevii care împărtășesc visul pentru a face o diferență în domeniul nostru și în lume. Sperăm că veți lua în considerare programul KAUST și programul nostru.


Ph.D. grad

Doctor în filosofie (Ph.D.) Diploma este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de cercetare în mediul academic și industrie. Acesta este oferit exclusiv ca un program cu normă întreagă.

Există o cerință minimă de rezidență la KAUST de trei ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad BS și doi ani și jumătate pentru studenții care intră cu un grad MS. Un minim GPA de 3,0 trebuie să fie atins în toate cursurile de doctorat. Cursurile individuale necesită un minim de "B" pentru a câștiga un credit de curs.


Ph.D. Gradul include următorii pași:

 • Asigurarea unui consilier academic.
 • Finalizarea cu succes a programelor de curs.
 • Trecerea examenului de calificare.
 • Trimiterea propunerii de dizertație Apărare pentru a obține statutul de candidatură.
 • Pregătirea, prezentarea și apărarea cu succes a unei dizertații doctorale.


Cerințe de curs

Cursurile necesare sunt diferite pentru studenții care intră în doctorat. Diplomă cu diplomă de bacalaureat sau cu o diplomă de master relevantă. Studenții care dețin o diplomă de absolvire trebuie să completeze toate cursurile de bază ale programului și cursurile elective prezentate în secțiunea MS Degree și sunt, de asemenea, obligate să finalizeze doctoratul. cursuri de mai jos. Elevii care intră cu un grad BS pot, de asemenea, să se califice pentru a obține diploma MS prin satisfacerea cerințelor MS grad; totuși, responsabilitatea elevului este să-și declare intențiile de a absolvi cu un stat membru

Elevii care intră în doctorat Gradul cu o diplomă de master relevantă trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos, deși Academic Advisor poate solicita cursuri suplimentare.


Ph.D. Cursuri

 • Cel puțin două cursuri de 300 de niveluri.
 • Elevii cu o diplomă KAUST MS, dar nu în ErPE sau cu o diplomă de MS de la o altă universitate trebuie să ia cel puțin două cursuri de bază ErPE în plus față de două cursuri ErPE de 300 de niveluri.
 • Seminar absolvent 398 (non-credit): Toți elevii sunt obligați să se înregistreze și să primească o notă satisfăcătoare pentru fiecare semestru al programului la care participă.
 • Program de îmbogățire de iarnă: Elevii sunt obligați să finalizeze în mod satisfăcător cel puțin un Program complet de Îmbogățire de Iarnă (WEP), ca parte a cerințelor de grad. Elevii care au îndeplinit cerințele WEP în timp ce câștigă MS Diploma nu sunt obligați să se înscrie într-un WEP complet pentru a doua oară în Ph.D. Gradul.
 • Participarea satisfăcătoare la fiecare sesiune de vară a KAUST este obligatorie. Cursurile de sesiune de vară sunt de credit și se aplică pentru gradul.


Ph.D. candidatura

În plus față de cerințele de curs, studentul trebuie să completeze cu succes Ph.D. etapele de calificare pentru progresul spre Ph.D. statutul de candidatură. Aceste etape constau în examenul de calificare bazat pe disciplină și doctoratul. Propunerea de apărare.


Ph.D. Apărare

Pentru a absolvi, un doctorat candidatul trebuie să formeze un doctorat Disertație Comitetul de Apărare, finalizează Ph.D. disertație și să-și apere cu succes doctoratul disertație.

Program predat în:
 • Engleză
King Abdullah University of Science and Technology

Vezi 14 mai multe cursuri de la King Abdullah University of Science and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
30 - 42 luni
La zi
Price
- Alocație lunară pentru bursa cu finanțare totală
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?