Ph.D. Școala internațională de cercetare Max Planck pentru circuite neuronale

Generalități

Programul de descriere

Școala Internațională Max de Cercetări pentru Planuri Neurale Frankfurt am Main, Germania

Studiați creierul din inima Europei

121919_IMPRS-big.jpg

Cererea de candidaturi se va deschide la 1 octombrie , iar termenul limita de aplicare este 1 decembrie 2019.

Școala Internațională de Cercetare Max Planck (IMPRS) pentru circuite neuronale a fost înființată în 2011 și oferă în jur de zece burse de doctorat finanțate în întregime în fiecare an pentru studenți talentați care dețin o diplomă relevantă de master sau de licență drept cel mai înalt grad. Programul este predat în engleză.

Oferim un program multidisciplinar studenților excelenți, cu experiență în neuroștiință, matematică, fizică, inginerie, informatică, chimie (bio), biologie și medicină, precum și experiență de cercetare în instituțiile participante ale comunității de neuroștiințe din Frankfurt. Studenții vor participa la un program educațional adaptat, incluzând rotații de cercetare și cursuri de neuroștiință, completate de formarea profesională a abilităților transferabile, precum și retrageri științifice și serii de cursuri. O opțiune specială pentru o cale rapidă este oferită studenților excelenți, cu cel mai înalt grad.

Obiectivul comun al Școlii Internaționale de Cercetări Max Planck (IMPRS) pentru circuite neuronale este înțelegerea circuitelor neuronale (de la simplu la mare și complex), la toate scările necesare pentru realizarea acestei înțelegeri. Acest obiectiv ambițios necesită analize la nivel molecular, celular, multicelular, de rețea și comportament, cu înțelegerea deplină că fenomenele macroscopice (tipare spațiale, dinamice) pot fi dependente de scară și că reducționismul nu este întotdeauna suficient ca metodă.

Zonele de cercetare sunt percepția, conectomica, neuroștiința teoretică și de calcul, plasticitatea sinaptică, sistemele moleculare, dinamica creierului, circuitele neuronale, comportamentul și neuroștiința sistemelor. Facultatea IMPRS este formată din 22 de neuroștiștiști din Frankfurt, la Max Planck Institute for Brain Research Cerebrale, Universitatea Goethe, Institutul Ernst Strüngmann pentru Neuroștiință și Institutul de Studii Avansate din Frankfurt.

Vă rugăm să vizionați videoclipul nostru 2016 pentru a avea impresia IMPRS pentru circuite neuronale și neuroștiință din Frankfurt am Main.

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vă rugăm să vizitați www.imprs.brain.mpg.de .

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Max Planck Institute for Brain Research is a fundamental research and scientific training institution focused on understanding the brain. The human brain is a formidably complex machine, composed ... Citeste mai mult

The Max Planck Institute for Brain Research is a fundamental research and scientific training institution focused on understanding the brain. The human brain is a formidably complex machine, composed of about one hundred billion neurons and trillions of connections, or synapses between them. Out of such a system, as if magically, arise perception, behavior and thought. The brain is often described as the "most complex machine in the known universe". Citește mai puţin
Frankfurt , Frankfurt + 1 Mai mult Mai Puțin