Ph.D. Administrarea Afacerilor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Institutul de Științe Sociale al Yasar University , Departamentul de Administrare a Afacerilor, Programul de Doctorat pentru Administrarea Afacerilor este conceput pentru a dezvolta o cultură de cercetare și o abordare de management viabilă la nivel național și, de asemenea, internațional, prin transmiterea de practici moderne de management și abordări teoretice în lumea afacerilor unde concurența este Crescând rapid.

Spre deosebire de alte domenii științifice, un program de doctorat de afaceri se adresează studenților pregătiți nu numai pentru o carieră academică, ci și pentru a fi un manager de nivel superior în sectoarele private.

Una dintre prioritățile principale ale programului este sintetizarea cunoștințelor științifice și a culturii cercetării pentru a putea solicita cunoștințe care să contribuie la dezvoltarea științei managementului la nivel național și internațional. Din acest motiv, studenții noștri trebuie să interiorizeze o disciplină sistematică, o abordare etică și, o cultură a gândirii creative care face posibilă producerea de cunoștințe și cultură științifică și să adopte această cultură în cariera lor, ca cercetători sau practicieni, ca filozofie de viață.

Departamentul de Administrare a Afacerilor colaborează activ cu cele mai importante 50 de universități din Europa și fiecare doctorand poate urma cursuri de cel puțin doi termeni academici și poate face cercetări în aceste universități.

126578_126320_Yasar.jpg

Structura programului

Primul an al doctoratului Programul constă în cursuri, urmate de un an de pregătire pentru examenul de competență pentru doctorat. După ce au trecut cu succes examenul, studenții vor începe să-și scrie dizertațiile, pentru o perioadă de cercetare totală de doi ani.

Oportunități de carieră

Doctoratul programul oferă studenților săi o gamă largă de profesii în aproape fiecare etapă a vieții de afaceri. Absolvenții acestui program pot lucra în posturi avansate în departamentele de marketing, resurse umane, contabilitate / finanțe, managementul proiectelor sau producția companiilor naționale sau multinaționale (MNC); în local, ca experți în bănci străine sau guvernamentale; instituții financiare private sau guvernamentale; firme de asigurari; companii de audit; sau să fie contabili publici certificați. De asemenea, absolvenții vor fi înconjurați de abilități pentru a-și înființa propria afacere și a deveni antreprenori eficienți.

Cerințe de intrare

 • Diploma postuniversitară (sau superioară)
  • MBA sau masterat în economie, finanțe sau o zonă conexă cu teză cu un GPA de 2,5 / 4 sau mai mare
 • Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.
  Adesea puteți obține o transcriere adecvată de la școala dvs. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.
 • Cerințe de limbă: TOEFL: 96, GRE: 153 sau GMAT: 500 (minim)
 • Alte cerinte:
 • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
 • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.
 • CGPA de Master trebuie să fie cel puțin 3 din 4 (80 din 100)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Citeste mai mult

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Citește mai puţin