Citește Descrierea Oficială

SMLR's Ph.D. Programul Relații Industriale și Resurse Umane (IRHR) este un program interdisciplinar care califică studenții pentru ocuparea forței de muncă ca facultate sau posturi de cercetare universitare sau universitare. Programul IRHR este conceput pentru persoanele care doresc să:

 • Studiați lumea muncii în economia globală dinamică, inclusiv modul în care relațiile de angajare afectează organizațiile, lucrătorii și societatea
 • Lucrați cu cercetători de vârf care sunt experți recunoscuți la nivel național și internațional într-o gamă largă de subiecte în relațiile industriale și resursele umane
 • Fiți învățați de conducere. Elevii învață cum să proiecteze, să conducă și să publice cercetări riguroase în reviste academice, cum ar fi Academia de Management Jurnal, Academia de Management Review, revizuirea relațiilor industriale și de muncă, relațiile industriale și Jurnalul de Psihologie Aplicată , printre altele.
 • Dezvoltarea abilităților de predare prin lucrul ca asistenți pedagogici și predarea propriilor cursuri.

Obiectivele de învățare pentru studenți

 1. Obțineți abilități deosebite, abilități de cercetare, cercetare și leadership în relațiile industriale și resursele umane
 2. Angajați-vă și desfășurați cercetări originale
 3. Pregătiți-vă să fiți profesioniști în carieră care necesită instruire la cele mai înalte niveluri din științele sociale care abordează aspecte legate de relațiile industriale și resursele umane

Guvernare și admitere

Programul de doctorat în Relațiile Industriale și Resurse Umane (IRHR) este guvernat de facultatea IRHR absolvent în cadrul liniilor directoare stabilite de Graduate School-New Brunswick (GS-NB). Facultatea de absolvent desemnează un director absolvent pentru aprobare de către decanii LSMLR și GS-NB. Facultatea de absolvent nominalizează și alege un doctorat. comitet de politică, a cărui componență este structurată după cum urmează: Directorul programului de absolvent al IRHR funcționează ca membru din oficiu.

În afară de director, patru membri ai facultății absolvenți ai IRHR, care activează în prezent în publicarea articolelor și cărților de referință, au termeni de doi ani. Fiecare departament va alege doi reprezentanți, care vor servi în termeni eșalonați, astfel încât fiecare departament să aleagă un membru în fiecare primăvară.

Un doctorand IRHR servește un mandat de un an. Studenții actuali de doctorat administrează procesul electoral și aleg membrul elev în septembrie.

Ph.D. comitetul de politici este responsabil de toate aspectele legate de elaborarea și implementarea politicilor pentru programul de doctorat IRHR. Politicile includ, dar nu se limitează la, recrutarea, admiterea, dezvoltarea curriculumului, evaluarea, regulile, regulamentele, examenele, seminariile de cercetare, sprijinul cercetării, asistența, dezvoltarea profesională și plasarea în câmpul muncii. Reprezentantul studentului nu va fi implicat în admiteri sau decizii care implică studenți individuali. Directorul post-universitar posta declarații de politică pe pagina web a programului și informează studenții că sunt responsabili pentru consultarea acestor informații după cum este necesar. În numele comitetului, directorul absolvent face, de asemenea, rapoarte periodice la facultate la întâlnirile facultății la nivel de școală, care se desfășoară în mod normal în fiecare semestru.

Admitere

Admiterea la doctorat Programul Relații Industriale și Resurse Umane (IRHR) este competitiv și foarte selectiv. În medie, doi sau trei studenți sunt admiși la program pe an. Școala valorifică diversitatea și se angajează ferm la oportunități egale.

La evaluarea aplicațiilor, facultatea ia în considerare scorurile de testare, realizările educaționale anterioare, experiența de cercetare și experiența de lucru relevantă. Elevii care nu au experiență de cercetare sau de formare nu sunt susceptibile de a fi admise la doctorat. program. Comitetul de admitere acordă o prioritate deosebită asigurării faptului că fiecare student admis este adaptat la consilierii buni ai facultății, astfel că, în declarația dumneavoastră personală, este important să stabiliți legături între interesele dvs. și expertiza anumitor membri ai facultăților care ar putea fi consilierii voștri.

Am nevoie de un masterat?

Finalizarea unei diplome de master terminale într-un domeniu conex de studiu nu este necesară pentru admitere. Un student care deține o diplomă de master la intrarea în program poate transfera unele credite, dar trebuie să îndeplinească aceleași cerințe de diplomă ca studenții care nu dețin o diplomă de master relevantă.

Care sunt termenele de admitere?

Noii studenți sunt admiși o dată pe an. Termenul limită pentru primirea materialelor de înscriere este 1 februarie . Deciziile se fac până la data de 15 aprilie pentru înscrierea inițială în semestrul următor. Puteți afla mai multe despre procesul de aplicare și puteți aplica online.

Care sunt cerințele aplicației?

Cerințele includ:

 • 2 transcrieri oficiale din fiecare instituție post-secundară
 • 3 scrisori de recomandare (acordăm mai multă pondere recomandatorilor cu o conexiune academică sau fundal)
 • O declarație personală de aproximativ 500 de cuvinte
 • GRE sau GMAT în ultimii 5 ani
 • Scorul TOEFL în cazul în care vorbitorul de limba engleză nu este nativ - în ultimii 5 ani
 • Relua
 • Taxă de aplicare
 • Cerințe opționale: Se recomandă o probă de scriere (în special o teză de masterat sau o diplomă de onoare dacă este finalizată)
 • De asemenea, vă recomandăm să evaluați concordanța dintre interesele dvs. personale și punctele forte ale facultății și să includeți aceste informații în declarația dvs. personală.
Informatii suplimentare despre aplicatii:

În Indexul programelor postuniversitare, suntem enumerați ca: relații industriale și resurse umane.

Numărul programului este 16545

Copiile greu de materiale de admitere ar trebui trimise direct la Școala Universitară - New Brunswick la:

 • Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey
 • Școala de absolvire - New Brunswick
 • 56 Colegiul Avenue
 • New Brunswick, NJ 08901
 • Telefon: 848-932-7711
 • Fax: 732-932-8231

Cerințe de diplomă

Programul de studiu în IRHR solicită tuturor studenților:

 1. completează trei seminarii de bază
 2. selectați un domeniu primar de resurse umane sau de muncă, muncă și societate, în care vor fi organizate cinci cursuri
 3. fie selectați un câmp secundar în care vor fi luate trei cursuri, fie alegeți trei elective dacă nu este selectat niciun câmp secundar
 4. completează patru statistici și cursuri de metode de cercetare
 5. completați o teză de masterat
 6. completați o disertație
 7. participa la Proseminar, constând în prezentări de către facultatea SMLR, cercetători externi și doctoranzi. studenți

Elevii pot face cursuri de doctorat la Princeton, Columbia, NYU, CUNY, Fordham, New School sau Stony Brook ca parte a studiilor lor, prin intermediul consorțiului interuniversitar în care participă Rutgers.

Teza de masterat

În timpul celui de-al doilea an al programului, studenții finalizează un proiect de cercetare empirică sub îndrumarea unui comitet de teze de trei persoane. Un membru sau un membru asociat al facultăŃii post-universitare a SMLR poate servi drept președinte al comitetului și conduce proiectul de cercetare. Este necesară o apărare satisfăcătoare orală a tezei. De obicei, apărarea orală este programată ca o prezentare în Proseminar. Apărarea este deschisă publicului și trebuie anunțată cu cel puțin două săptămâni în avans. La finalizarea tezei și a apărării orale, și 30 de credite de curs (dintre care 6 pot fi credite de cercetare pentru completarea tezei), elevii primesc diploma de masterat și devin eligibili să ia examenul de calificare.

Examenul de calificare

Examenul de calificare evaluează cunoștințele și abilitatea studenților de a sintetiza teoria și metodele care fac obiectul cursurilor obligatorii și alese și în domeniile de specialitate studiate. Acesta acoperă literatura IRHR considerată a fi fundamentul pe care se bazează cariera și cercetarea viitoare a studenților, precum și metodele de cercetare și tehnicile de analiză a datelor care sunt relevante pentru aria de specialitate aleasă de student. Examenul este oferit de două ori pe an, în lunile ianuarie și mai (sau la un moment dat agreat de comitetul consultativ al elevului și de directorul universitar). Formatul este de a lua-acasă, cu 48 de ore pentru finalizare. În mod normal, elevii iau examenul de calificare în luna decembrie a celui de-al treilea an. Examenul de calificare este clasificat și trebuie să fie aprobat de cel puțin patru membri ai facultății absolvente IRHR. Studenții care nu reușesc examenul trebuie să-l reia în termen de patru luni. După ce au trecut examenul de calificare, elevii sunt admiși la doctorat. candidatura.

Disertație

Elevii completează o disertație în al patrulea și al cincilea an. Comitetul de disertație trebuie să fie prezidat de un membru al facultății de absolvent IRHR și să includă cel puțin alte trei facultăți. Cel puțin un membru al comitetului trebuie să fie din afara facultății absolvente IRHR. Membrii din afara Rutgers sunt de preferat. Toți elevii prezintă și își susțin propunerile de disertație într-un format de seminar. Apărarea propunerii este deschisă tuturor cadrelor didactice interesate și doctoranzilor. studenți, deși numai membrii comisiei votează acceptabilitatea propunerii. O ultimă apărare orală are loc după finalizarea disertației. Apărarea este deschisă publicului și trebuie anunțată cu cel puțin două săptămâni în avans.

Implicarea cercetării

Elevii sunt de așteptat să se implice activ în cercetare pe parcursul întregii perioade în care sunt înscriși în program. Pentru a facilita acest lucru, studenții sunt încadrați într-un consultant de cercetare după admiterea lor în program. Elevii își pot schimba consultantul de cercetare, de comun acord, la sfârșitul primului an și oricând după aceea. Consultanții de cercetare oferă evaluări anuale ale activităților de cercetare ale studenților și este necesară o performanță satisfăcătoare pentru ca studenții să rămână în stare bună în program și să primească în continuare asistență financiară.

Harry și Vera Stark Fellowship

Federația Harry și Vera Stark urmărește să încurajeze și să susțină studenții internaționali care se înscriu într-un program de absolvent al SMLR, fie cu Departamentul de Management al Resurselor Umane sau cu Departamentul de Studii de Muncă și Relații de Muncă, pentru a se expune culturii americane și valorilor și experiențelor educaționale în relațiile de muncă și managementul resurselor umane. Toți studenții internaționali trebuie să fie înscriși la un program de masterat, doctorat. program sau post-doctoral pentru a fi eligibil pentru a aplica.

Școlile vor fi plătite prin proiectul de lege al studenților, în consultare cu biroul de ajutor financiar. Pentru premii legate de călătorii, elevii ar trebui să fie responsabili pentru cheltuielile de călătorie și după depunerea unui formular de rambursare a călătoriei împreună cu chitanțe și descriere, elevii vor fi rambursați.

Solicitanții trebuie să trimită un eseu de o pagină, explicând de ce simt că merită premiul și modul în care plănuiesc să folosească fondurile, precum și informațiile academice și informațiile de contact ale acestora. Premiul se va baza pe ambele merite și nevoi.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare March 11, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019