Ph.D. Finanţa

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Domeniul Finanțelor este una dintre disciplinele care oferă multe oportunități de muncă de înaltă calitate în întreaga lume. Cererea pentru studiul Finanțelor este în creștere, ceea ce, la rândul său, crește nevoia academicilor specializați în Finanțe. În plus, dezvoltarea de noi produse și instrumente financiare complexe a declanșat o schimbare profundă în practica Finanțelor, necesitând mai mulți cercetători și manageri cu abilități cantitative care pot fi obținute în timpul unui doctorat. studiu.

Doctoratul programul în Finanțe își propune să satisfacă nevoile atât ale lumii academice, cât și ale piețelor de capital pentru cercetători și manageri de înaltă calificare.

126578_126320_Yasar.jpg

Structura programului

Studenții cu un master trebuie să efectueze 7 cursuri, un seminar, examenul de calificare, doctorat. Propunere de disertare, doctorat. Studii de disertație și doctorat. Apărarea disertării, în valoare totală de 21 de credite locale și 240 ECTS, în perioadele specificate în Regulamentul de educație și formare.

Oportunități de carieră

Doctoratul programul oferă studenților săi o gamă largă de profesii în aproape fiecare etapă a vieții de afaceri. Absolvenții acestui program pot lucra în posturi avansate în departamente de contabilitate / finanțe, managementul proiectelor sau producția companiilor naționale sau multinaționale (MNC); în local, ca experți în bănci străine sau guvernamentale; instituții financiare private sau guvernamentale; firme de asigurari; companii de audit; sau să fie certificate, contabili publici. De asemenea, absolvenții vor fi înconjurați de abilități pentru a-și înființa propria afacere și a deveni antreprenori eficienți.

Cerințe de intrare

 • Diploma postuniversitară (sau superioară)
  • MBA sau masterat în economie, finanțe sau orice domeniu, cu teză
 • Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.
  Adesea puteți obține o transcriere adecvată de la școala dvs. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.
 • Cerințe de limbă: TOEFL: 96, GRE: 153 sau GMAT: 500 (Minim)
 • Alte cerinte:
 • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
 • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.
 • CGPA de master trebuie să fie cel puțin 3 din 4 (80 din 100)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Citeste mai mult

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Citește mai puţin