Ph.D. Inginerie electrică și electronică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de licență în inginerie electrică și electronică a fost stabilit cu o viziune că introducerea de produse inovatoare poate fi realizată doar prin specializare și prin combinarea creativității și a experienței inginerești. Astfel, programul este organizat pentru a oferi studenților oportunitatea de a se specializa în procesarea semnalului, sisteme energetice, electromagnetică aplicată, electronică de putere și sisteme de control.

Programul își propune să ofere elevilor abilitățile de a aplica cunoștințele avansate de matematică, știință și inginerie, în special pentru rezolvarea problemelor complexe din zona lor de specializare, să opereze și să conducă studii interdisciplinare și să lucreze cu alții, în medii profesionale și sociale și organizează și participă eficient la activități de proiectare creativă și integrativă.

126578_126320_Yasar.jpg

Structura programului

Primul an al doctoratului Programul constă în cursuri, urmate de un an de pregătire pentru examenul de competență pentru doctorat. După ce au trecut cu succes examenul, studenții vor începe să-și scrie dizertațiile, pentru o perioadă de cercetare totală de doi ani.

Cerințe de intrare

 • Diploma postuniversitară (sau superioară)
  Diploma de licență și MSc (cu teză) ar trebui să obțină unul dintre programele de mai jos:
  • Inginerie electrică și electronică etc. (Electronică, Electronică, Electronică și Comunicare, Comunicare și Control), Biomedicale, Bioinginerie, Mecatronică, Calculatoare, Software, Energie, Mecanică și alte programe de inginerie și Fizică, Chimie, Biologie, Biochimie, Biologie Moleculară, Genetică , Statistici, matematică, științe informatice sau departamente similare.
  • Gradul minim de absolvire trebuie să fie: 3.00 / 4.00 GRE (nou): Minim 153, GRE (Vechi): Minim 680 sau GMAT: Minim 500
 • Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.
  Adesea puteți obține o transcriere adecvată de la școala dvs. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.
 • Cerințe de limbă: engleză TOEFL: minim 78
 • Alte cerinte:
 • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
 • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Citeste mai mult

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Citește mai puţin