Ph.D. Programul în agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ph.D. Programul în agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna

O Ph.D. Programul în "Agrobiosciences" este un program de trei ani caracterizat printr-o conotație interdisciplinar și concepute pentru studenții cu înaltă calificare și motivați, care doresc să dobândească de cercetare și abilități analitice a comunitatea științifică internațională și să dobândească abilități de cercetare academică profesionist pentru a lucra în agenții guvernamentale, instituții financiare , agenții internaționale, companii private din economie.

Ph.D. Programul în "Agrobiosciences" constă în următoarea curricula:

Genomica si Crop Science (Plant Biotechnology, plantelor Genetică, Fiziologia plantelor, plantelor Genomics, Crop Științe, Tehnologii avansate în horticultură; producția vegetală și de calitate) Agricultură, Mediu și Peisaj (Multifuncțional și agricultură durabilă, ecologică și agricultura integrată, producția vegetală și de calitate , management agroecositemului și biodiversitatea funcțională, Peisaj Agronomie, analiza multicriteriala a sistemelor de cultivare nealimentare alimente și, Agro-environemntal comparație a sistemelor de cultivare, Utilaje agricole-teritoriu-peisaj) Studenții sunt admiși la trei ani doctorat în Agrobiosciences suplimentare pentru un examen de admitere de succes. Solicitanții eligibili trebuie să dețină un Master of Science (Master) grad sau titlu echivalent.

După cum se precizează în Regulamentul școlii, Ph.D. Programul în "Agrobiosciences" este un program de trei ani de studii avansate și cercetare supravegheate; după încheierea programului, di Diploma Perfezionamento este conferită studenților care au îndeplinit cerința didactic și a trecut un examen final cu disertație teză; Diploma di Perfezionamento este echivalentul unui grad doctorat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Pisa, Tuscany
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Pisa, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala